مردم منطقه بايد باور كنند كه براي يك هدف مبارزه میكنند.

مصاحبه مدیر موسسه آرماگدون با سرويس بيداری اسلامی ايسنا

ایسنا , 25 ارديبهشت 1391 ساعت 18:53

هرچند ما از نظر اعتقادي با برخي از گروه‌هاي اختلاف داريم ولي بايد بر روي اشتراكاتمان تاكيد كنيم. اشتراكاتي مانند موضوع فلسطين و موضع يكسان در مورد رژيم صهيونيستي.


مدیر موسسه فرهنگي آرماگدون گفت: غرب در بحرين بحث شيعه و سني را مطرح مي‌كند تا به اين وسيله ميان مردم تفرقه بيندازند، اما مردم منطقه بايد به اين باور برسند هرچند مبارزات مردمي هر كشور با توجه به فرهنگ و بافت بومي آن متفاوت است ولي همه براي يك هدف مبارزه مي‌كنند.
علي صابونچي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس بيداري اسلامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) بابيان اينكه هميشه در انقلاب‌ها جوان‌ها پيش تاز ميدان هستند عنوان كرد: اين ‌كه جوان‌ها در جريان بيداري اسلامي فعال هستند به شور، هيجان و حس نترس بودن آنها برمي‌گردد.
وي افزود: در اكثر انقلاب‌هاي جهان، جوان‌ها همواره در صحنه حضور دارند؛ از طرف ديگر زماني كه قرار است انقلاب‌ها شكل بگيرند عموما افراد مسن با بيان مخالفت ها و ابراز نارضايتي از وضع موجود مخالف بوده و اميدي به پيروزي ندارند ؛ البته اين امر عموما به خاطر محافظه‌كاري آنها است.
صابونچي با اشاره به اين مطلب كه جوانان همواره در جريان‌هاي انقلابي پيش‌قدم هستند؛ ولي عموما زماني كه موفقيتي حاصل مي‌شود ، عقلا به تصميم‌گيري مي‌نشينند، گفت: اين امر با توجه به فرهنگ هر كشور و اقليم آن متفاوت است. در ليبي سال‌ها است كه قبايل حكومت مي‌كنند و تصميم‌گيري‌ها به عهده‌ آنها بوده و جوان‌ها هم از طرف قبايل‌شان در جنبش‌ها حضور مي‌يابند؛ ولي در كشوري مانند مصر شرايط ديگري حاكم است چرا كه مردم اين كشور بيشتر به دنبال دست‌يابي به دموكراسي هستند تا به اين وسيله جريان‌ها و احزاب را وارد عرصه‌ مبارزه كنند.
وي در بخش ديگري از گفت‌وگوي خود به تلاش غرب براي منحرف كردن جريان انقلاب‌ها اشاره و عنوان كرد: غرب در بحرين بحث شيعه و سني را مطرح مي‌كند تا به اين وسيله ميان مردم تفرقه بيندازند؛ ولي مردم منطقه بايد به اين باور برسند. هرچند مبارزات مردمي هر كشور با توجه به فرهنگ و بافت بومي آن متفاوت است؛ ولي همه براي يك هدف مبارزه مي‌كنند. در كنفرانس بيداري اسلامي هم كه بهمن ماه برگزار شد بسياري از جوانان انقلابي كه به ايران آمده بودند با وجود تمام چالش‌هاي موجود باز هم به آينده كشورشان اميدوار بودند و براي تبليغاتي كه در دنيا عليه بيداري اسلامي مي‌شود اهميتي قائل نبودند.
رييس موسس فرهنگي آرماگدون با بيان اينكه پس از تحولات اخير اساس نااميدي آنها به اميدواري تبديل شد، افزود: با اين حال جوانان مي‌دانند كه نبايد منتظر باشند تمام اهداف‌شان هم‌زمان و به طور كامل محقق شود و تبليغات منفي كه عليه حركت‌هاي مردمي و انقلاب‌هاي آنها مي‌شود در جهت رسيدن كشورهاي غربي خصوصا آمريكا به منافعشان است كه منافع آنها هم اين است كه اگر بيداري اسلامي صورت گرفته لااقل گروه‌هايي روي كار بيايند كه عملكردشان همسو با آمريكا باشد يا اين‌كه اين جريان و جنبش سركوب شود.
صابونچي گفت: ما نبايد صفر و يكي فكر كنيم و انتظار داشته باشيم در همه اين كشورها جمهوري اسلامي حكومت ليبرال يا حكومتي كاملا قبيله‌اي و يا پادشاهي روي كار بيايد؛ بلكه مهم خواسته مردم است. مثلا در ليبي فرهنگ قبيله‌اي حاكم بوده وطبيعتا آنها روي همين فرهنگ پيش رفته و برنامه‌ريزي مي‌كنند.
وي با اشاره به وضعيت فعلي مصر عنوان كرد: در مصر هم مردم مي‌خواهند دقيقا دموكراسي پياده شود و ما تنها كاري كه مي‌توانيم انجام دهيم اين است كه الگوهاي مناسب را براي آنها تبليغ كنيم. هرچند ما از نظر اعتقادي با برخي از گروه‌هاي اختلاف داريم ولي بايد بر روي اشتراكاتمان تاكيد كنيم. اشتراكاتي مانند موضوع فلسطين و موضع يكسان در مورد رژيم صهيونيستي.


کد مطلب: 670

آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdcgrz934ak9u.pra.html

آرماگدون
  http://armageddon.ir