هشدار سازمان ملل نسبت به وضعیت وخیم مسلمانان میانمار

PRESS TV , 24 خرداد 1394 ساعت 10:15

بر اساس گزارش سازمان ملل نزدیک به نیم میلیون نفر از جامعه ستمدیده و مسلمان «روهینگیا» در میانمار، نیازمند کمک‌های انسانی هستند و این در حالی است که رنج‌های تحمیل‌شده بر اقلیت مسلمان در این کشور آسیایی همچنان ادامه دارد.


به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از شبکه خبری ‌پرس‌تی‌وی، دفتر هماهنگی امور انسانی سازمان ملل (یونوچا) در گزارشی اعلام کرد که با گذشت ۳ سال از آغاز موج جدید خشونت‌ها علیه مسلمانان روهینگیا واقع در ایالت راخین در غرب میانمار بالغ بر ۴۱۶ هزار مسلمان ساکن در این منطقه همچنان نیازمند کمک‌های انسان‌دوستانه هستند.
به گفته استفان دوجاریک، سخنگوی این دفتر، رقم ذکر شده شامل ۱۴۰ هزار نفر آواره‌ای است که همچنان در شرایط اسفناکی در چادر به سر می برند و تعداد کثیر دیگری که محروم از حقوق شهروندی در روستاهای دورافتاده زندگی می کنند.
وی گفت: دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی و تامین معاش دغدغه اساسی جامعه مسلمان آسیب‌پذیر و رانده شده از کاشانه خود در ایالت راخین است.
دوجاریک هشدار داد که بیش از ۴۰ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا که در چادر و در ۵۰۰ متری ساحل اقیانوس اسکان یافته‌اند با احتمال وخیم‌تر شدن شرایط آب وهوا در پی طوفان های دریایی فصلی وضعیت بدتری را تجربه خواهند کرد.
این مقام سازمان ملل افزود: اعمال محدودیت در جابجایی صدها هزار مسلمان در ایالت راخین حقوق طبیعی آن‌ها در دسترسی به غذا، بهداشت، آموزش، معیشت و دیگر حقوق انسانی را به شدت به خطر انداخته است تا جایی که مردم این منطقه وابسته به کمک‌های انسان‌دوستانه شده‌اند.
بیش از یک میلیون و سیصد هزار نفر از مسلمانان روهینگیا در میانمار با تبعیض و بی‌عدالتی مواجهند که اعمال محدودیت در جابجایی، تعداد فرزندان خانواده و دسترسی به شغل از مصادیق آن است.
در طی سال‌های اخیر تعداد کثیری از مسلمانان روهینگیا کشته شده و هزاران نفر در پی حملات بودایی‌های افراطی مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند.
دولت میانمار حق شهروندی اکثر جمعیت روهینگیا را انکار می‌کند و این مسئله تا آن جا پیش رفته که سازمان ملل متحد جامعه مسلمان روهینگیا را یکی از ستمدیده‌ترین جوامع اقلیت در دنیا معرفی کرده است.
خشونت علیه مسلمانان روهینگیا در میانمار منجر به آوارگی این جمعیت و پناه بردن آوارگان به کشورهای همسایه همچون تایلند، مالزی و اندونزی شده است.


کد مطلب: 3636

آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdcj.tetfuqemmsfzu.html

آرماگدون
  http://armageddon.ir