درمان آلزایمر با سوره‌ای از قرآن

ایکنا , 9 فروردين 1395 ساعت 3:49

پایگاه عربی «نجوم مصریه» با استناد به روایتی تاریخی اعلام کرد: یکی از سوره‌های قرآن در درمان آلزایمر به عنوان یکی از اختلالات شدید مغزی مؤثر است.


به گزارش «آرماگدون» ، پایگاه عربی نجوم مصریه اعلام کرد: بسیاری از بیماری‌ها هستند که صعب العلاجند؛ اما درمانشان مقابل چشم انسان است؛ درحالی‌که او غافل است و از جست‌‌و‌جو برای یافتن درمان رنج می‌برد.
خداوند سبحان قرآن را به عنوان شفایی برای مردم و رحمتی برای جهانیان نازل کرد. با جست‌و‌جو در این کتاب مقدس و خواندن احادیث نبوی و رفتار ایشان با صحابه و تابعین کلام وحی را بیشتر و بیشتر خواهیم شناخت.
آلزایمر از جمله بیماری‌های صعب‌العلاج حال حاضر است و امروزه این بیماری بسیار شایع شده؛ در این بیماری، فرد مبتلا با تمام توانش در پی درمان است.
و اما درمان بیماری آلزایمر، جنون و زوال عقل در قرائت سوره مبارکه یاسین قرآن است.
پس از وفات رسول گرامی اسلام(ص)، ابن عباس(عموزاده و صحابی پیامبر) در مسجدی نشسته بود، مردی فریادزنان و در حالی که سخنان نامفهومی می‌گفت، وارد شد، افرادی که داخل مسجد بودند برخاستند تا او را بیرون کنند؛ اما ابن عباس دلیل این رفتار مرد را از حاضران پرسید، آنان پاسخ دادند او عقلش زایل شده است و نمی‌داند چه می‌گوید.
ابن عباس برخاست و در حالی که دو دستش را روی سر بیمار قرار داده بود، سوره یس را خواند، پس از خواندن سوره، شخص بلند شد؛ در حالی که سلامت عقلش را به دست آورده بود و از چیزی رنج نمی‌برد.
زمانی که از ابن عباس پرسیدند که چه کاری انجام داده که حال مرد بهبود یافته است، گفت: سوره یس را که سرومان، حضرت رسول(ص) آن را «قلب قرآن» نامیده است، بر او خواندم.
عبداللّه بن‌عباس بن‌عبدالمطلب بن‌هاشم بن‌عبدمَناف بن‌قُصَی مشهور به ابن‌عباس، فرزند عباس بن‌عبدالمطلب و پسر عموی پیامبر(ص) و امام علی(ع)، از صحابه و یاران سه امام اول شیعیان است.
ابن عباس در میان امت و مذاهب مختلف شیعه و اهل سنّت، به نیکى و علم و دانش و هوشیارى و خرد شهرت دارد و از او با القابى مانند «حِبْرالأُمة»، «تَرْجُمانُ الْقُرآنِ» و مانند آن یاد مى‌شود. او دوران جوانى خود را در خدمت پیامبر(ص) گذراند و حامل احادیث مهمى از آن حضرت بود که در کتب معتبر نقل شده است.
ابن عباس مخصوصاً در تفسیر قرآن صاحب نظر بود و کتاب تفسیری منسوب به او، بارها به چاپ رسیده است. از او به عنوان شاگرد امیرالمؤمنین على(ع) و محب آن حضرت یاد شده است.


کد مطلب: 4294

آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdca.onyk49nuy5k14.html

آرماگدون
  http://armageddon.ir