پس از گذشت 10 سال از واقعه يازده سپتامبر
تشديد اسلام هراسي در آمريكا
مشرق , 27 شهريور 1390 ساعت 9:30
يک دهه پس از تبدیل شدن بن لادن به نماد شیطان و حتی پس از مرگش، نفرت از مفهوم اسلام به طور فزایندهای در حال گسترش است. چنین چیزی توسط رسانهها و سیاستگذارانی مانند پیترکینگ ــ از اعضای کنگره و برگزارکننده جلسه اقامه دعوا پیرامون تهدیدات ناشی از تروریستهای مسلمان که در خود آمریکا رشد و پرورش یافتهاند ــ تقویت میشود.
به گزارش آرماگدون در گزارشی که راشاتودی نوشت : جلسه اقامه دعوای پت کینگ پیرامون افراطگرایی مسلمانان آمریکا که بسیاری آن را با مککارتیسم مقایسه کردهاند؛ کارزار ناخوشایند و اغلب پرتنفر بر سر ساخت مسجدی در نزدیکی محل قبلی برجهای دوقلو، یعنی گرند زیرو؛ نفوذ پلیس فدرال آمریکا افبیآی و پلیس نیویورک در مساجد و تشویق به اصطلاح «مسلمانان تروریست» به انجام فعالیتهای غیرقانونی و سپس به دام انداختن آنها؛ سخنان گلن بک مبنی بر اینکه «ده درصد مسلمانان تروریست هستند»؛ و جاروجنجال رسانهها پیرامون کوچکترین نشانهای از طرحهای تروریستی اسلامی خنثیشده؛ همه و همه در راستای ایجاد ترس از مسلمانان بوده است.
این نقطه نظرات علیه مسلمانان، نشاندهنده اوج هراس و بدگمانی در آمریکا است. یک دهه پس از تبدیل شدن بن لادن به نماد شیطان و حتی پس از مرگش، نفرت از مفهوم اسلام به طور فزایندهای در حال گسترش است. چنین چیزی توسط رسانهها و سیاستگذارانی مانند پیترکینگ ــ از اعضای کنگره و برگزارکننده جلسه اقامه دعوا پیرامون تهدیدات ناشی از تروریستهای مسلمان که در خود آمریکا رشد و پرورش یافتهاند ــ تقویت میشود.
مدارکی که نمایانگر تعصب ضد اسلامی باشد، به وفور یافت میشود. یکی از این موارد، تشویق مسلمانان به انجام کارهای غیرقانونی توسط پلیس فدرال است، که طی آن، مسلمانان برای انجام جرمهای خاصی اغوا میشوند؛ در صورتی که اگر این گونه توسط عاملان پلیس وسوسه نشوند، دست به چنین اعمالی نخواهند زد.
سارا فلاندرز، یکی از مدیران «مرکز فعالیتهای بینالمللی» در این خصوص میگوید: «عمل گماشتگان پلیس در جهت اغوای افراد برای انجام یک اقدام مشخص و سپس دستگیری آنها، واقعاً زندگی جوانان و خانوادههای آنها را نابود میسازد.»
لمیس دیک وکیل و فعال اجتماعی میگوید: «شما در نیویورک هزار و صد کارآگاه در بخش اطلاعاتی مشاهده میکنید که اینها باید تخصیص بودجه به خود را توجیه کنند؛ همان طور که وزارت امنیت داخلی باید توجیهکننده طرحهای دفاعی خود باشد.» در همین راستا، تحقیقات صریح قومیتی پلیس از مسلمانان گسترش زیادی یافته است.
ظهیرالدین، مدیر اجرایی «شورای رهبری اسلامی نیویورک» اظهار داشت: «تحقیقات موسسه پیو و گالوپ نشان میدهد که ۴۸ درصد مسلمانان، اذیت و آزار شخصی و یا تبعیض شخصیتی در یک سال و یا یک سال و نیم گذشته را تجربه کردهاند.»
در مورد طرح ساخت مسجدی در نزدیکی منطقهای که برجهای دوقلو قبلاً در آنجا قرار داشت و حتی در تنسی، عنانگسیختگی و بلوا ایجاد شده است.
دنی شکتر، فیلمساز و وبلاگنویس در این خصوص میگوید: «از قضای روزگار، اگر شما به محلی که قبلاً برجهای دوقلو در آن قرار داشتند، بروید و به اطراف بنگرید، خواهد دید که همه جا واگنهای فروش غذای حلال به چشم میخورد و مسلمانان آن جا به فروش سوغات و چیزهایی از این قبیل مشغولند.»
داستانهایی در مورد اینکه قرار است مجموعه قوانین اسلام یعنی شریعت در آمریکا به اجرا درآید، نیز ساخته و پرداخته اشخاص و سازمانهای اسلامهراس است. این مسئله نگرانیهای گستردهای در بین جامعه مسلمانان آمریکا ایجاد کرده است.
ظهیرالدین در ادامه میافزاید: «تقریباً ۲۳ ایالت، تصویب قوانین ضدشریعت را مد نظر قرار دادهاند که این امر، حقوق بشر مسلمانان را تحت تأثیر قرار میدهد و ناقض ارزشهای آمریکایی است.» حدوداً هفت میلیون مسلمان در آمریکا زندگی میکنند و این در حالی است که بسیاری از آمریکاییان هیچ گاه برخورد جدی با این جماعت نداشتهاند.
تد رال، مؤلف و سرمقالهنویس نیز عنوان میکند: «من در میدوست شمالی بزرگ شدهام، و هرکسی سعی داشته باشد بگوید مکزیکیها در حال بدست گرفتن مشاغل ما بودند، با این حقیقت مواجه خواهد شد که در واقع، هیچ مکزیکی در جایی که ما زندگی میکردیم، وجود نداشت و چنین مسئلهای در ارتباط با مسلمانان نیز صدق میکند.»
صرفنظر از این استدلال، احساسات ضداسلامی همچنان وجود دارد. عایشه العدویه، بنیانگذار و رئیس افتخاری موسسه «زن در اسلام» خاطرنشان کرد: «این جریان به جایی رسیده که من فکر میکنم از برخی جهات خوب بوده؛ چرا که به مردم اجازه میدهد تا ببینند که تعصب تا چه اندازه رفتاری ناشیانه است.»
این ترس همچنین موجب انحراف افکار عمومی از موضوعات هولناک داخلی آمریکا میشود. تونی مورفی، یکی از فعالین «مرکز فعالیتهای بینالمللی» در این باره بیان داشت: «بحران اقتصادی بسیار جدیای به وجود آمده و ما بر این باوریم که احساسات ضداسلامی در واقع سپربلای این مسائل قرار گرفته است.»
این مسئله همچنین حمایت عمومی از ایالات متحده برای تهاجم به سراسر جهان اسلام را پدید آورده است.
تد رال میافزاید: «ما طوری کشورهای مسلمان را مورد حمله قرار دادهایم که گویی بدین کار خو کردهایم و میخواهیم قبل از اینکه دیر شود بیشترین بهره را از آنها ببریم. ایالات متحده با تمام مشکلات و نتایج ناخواسته این جنگها، خود را در افغانستان، عراق، یمن، سومالی و لیبی درگیر ساخته است.»
اسلامهراسی که بعد از حادثه یازدهم سپتامبر در ایالات متحده شکل گرفت، مانند احساسات ضدژاپنی است که پس از حمله به بندر پرلهاربر به وجود آمده بود. در حالی که امروز هیچ اردوگاه اقامت اجباری وجود ندارد، ولی جماعت مسلمانان آمریکا احساس میکند در محاصره به سر میبرند. حتی زمانی که در مسجد در حال عبادت هستند احتمال دارد تحت مراقبت شدید قرار داشته باشد.
امام عبدالعلی موسی از مسجد الاسلام آمریکا در گفتگو با آرته اظهار داشت: «اسلامهراسی بدتر از آن چیزی است که افراد به آن میاندیشند. این قضیه بدتر از مککارتیسم و بیشتر شبیه نازیسم است. امروزه حالتی از ترس در بین جماعت مسلمانان در آمریکا حاکم شده است.»
کد مطلب: 116
آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdcbu0b8prhb8.iur.html
آرماگدون
http://armageddon.ir