افرایش جرایم مربوط به اسلام‌ستیزی در آلمان

ایرنا , 24 آذر 1398 ساعت 5:20

دولت آلمان اعلام کرد که در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۹ میلادی ۱۸۷ مورد جرم مرتبط با اسلام‌ستیزی در این کشور به ثبت رسیده است.


به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، دولت آلمان افزوده است: بر اثر حمله به مسلمانان، هشت نفر زخمی و هشت نفر دستگیر شدند. همچنین ۲۵ مورد حمله به مساجد و اماکن عبادت مسلمان در آلمان انجام شده است.
بر اساس این گزارش، در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۱۹ در مجموع ۵۹۷ مورد حمله و اسلام‌ستیزی در آلمان به ثبت رسیده است.
«برهان کسیجی» رییس شورای اسلامی آلمان در همین پیوند گفت: اسلام ستیزی به ویژه حمله به مساجد و مسلمانان در طول سال‌های اخیر در آلمان افزایش یافته است.
وی افزود: بسیاری از موارد حمله به مسلمانان به خاطر اینکه کسانی که مورد حمله قرار گرفتند شکایت نکردند، به ثبت نرسیده است.
رییس شورای اسلامی آلمان گفت: باید حملات اسلام‌ستیزانه را به پلیس گزارش کرد و این اقدام مهمی است؛ زیرا نشان می دهد که اسلام‌ستیزی در آلمان مشکل بزرگی است.
آلمان در سال های اخیر به واسطه تبلیغات احزاب و جنبش های راست افراطی، شاهد افزایش موج اسلام‌هراسی بوده است.
بر اساس اعلام پلیس آلمان، در سال گذشته ۸۱۳ مورد جرایم ناشی از تنفر نسبت به مسلمانان در این کشور شامل توهین، ارسال نامه های تهدیدآمیز، حملات فیزیکی و حمله به مساجد روی داده است.
آلمان، کشوری با بیش از ۸۱ میلیون نفر جمعیت، پس از فرانسه دومین جمعیت بزرگ مسلمانان در غرب اروپا را داراست.
در میان جمعیت چهار میلیون و ۷۰۰ هزار نفری مسلمانان آلمان، سه میلیون نفر دارای تابعیت ترکیه هستند.
بیگانه ستیزی و نژادپرستی در آلمان، امر رایجی است. بی رحمانه ترین اشکال نژادپرستی در آلمان که به بروز جرائم ناشی از تنفر نژادی منجر می شود، با حملات خشونت‌باری که گاه و بیگاه در این کشور رخ می دهد، همراه است.
این حملات را اغلب گروه های تند راست افراطی علیه افرادی انجام می دهند که «خارجی» به نظر می رسند و شامل پناهجویان، مهاجران، مسلمانان و آفریقایی یا آسیایی تبارها هستند.
بین دهه های ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ میلادی، نژادپرستی در آلمان به اوج خود رسید. این حملات با آتش زدن منازل مسکونی پناهجویان همراه بود که به کشته شدن تعدادی از اتباع خارجی در این کشور منتهی شد.
از آن زمان به بعد، موارد بیشتری از نژادپرستی خشونت‌بار از سوی تندروهای راست افراطی در آلمان رخ داده است.
واکنش افکار عمومی نیز با شوک و احساس ناراحتی بوده که این امر به طرح مباحثی درباره بیگانه ستیزی و نژادپرستی در آلمان منجر شده است.
با وجود اینکه شهروندان عادی آلمان حسن نیت خود را در این زمینه نشان داده اند، نژادپرستی در این کشور همچنان زنده است.
در مناطق فقیرنشین آلمان و به ویژه با توجه به رقم بالای بیکاری، آزار و اذیت افرادی که خارجی قلمداد می شوند، راحت‌تر است.
بر اساس برآورد اداره امنیت داخلی آلمان، تقریباً ۲۵ هزار تندروی راست افراطی در این کشور زندگی می کنند و اغلب در تلاشند نوجوانان و جوانان را جذب کنند.
«آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان که به دلیل اتخاذ سیاست به اصطلاح درهای باز، شاهد فشار هجوم پناهجویان به این کشور بوده است، در افزایش خشونت و نژادپرستی به ویژه علیه مسلمانان مقصر شناخته می شود.
وی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواسته است با گرایش‌های نژادپرستانه مقابله کنند و رویکرد مشترکی را برای مقابله با چالش های ناشی از هجوم مهاجران بکار بندند.


کد مطلب: 6870

آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdcc.mqea2bq4xla82.html

آرماگدون
  http://armageddon.ir