اسلام‌ستیزی به بهانه مبارزه با تروریسم

ایرنا , 29 آذر 1396 ساعت 12:17

رسانه های غربی با فرافکنی سعی می کنند با الصاق دو واژه اسلام و ترور، اسلام هراسی و اسلام ستیزی را نشر دهند . از این رو با ساختن تصویری ترسناک و خشن از اسلام، غیرعقلانی نشان دادن آموزه های اسلام و پیش داوری درباره آن، این پروژه را به پیش می برند.


به گزارش «آرماگدون» ، تفسیر و پژوهش های خبری ایرنا ، رسانه ها امروز نقش بی بدیلی در شکل دادن به افکار عمومی بازی می کنند، بر همین اساس برخی رسانه ها در راستای اهدافی از پیش طراحی شده به جریان سازی خبری می پردازند. این رسانه ها حقیقت را وارونه جلوه می دهند و سعی می کنند حقیقت را چنان که می خواهند بسازند، نه بدان گونه که وجود دارد.
صاحبان رسانه های اصلی در دنیا به علت دسترسی گسترده و امکانات ویژه، اهدافی از پیش تعیین شده را بازتولید می کنند. به قول «ژان بودریار» فیلسوف فرانسوی، بر این اساس تشخیص واقعیت از آنچه که واقعی نیست، ناممکن شده است.
بخشی از راهبردهایی که طی چند سال گذشته برخی رسانه های غربی دنبال کرده اند، تخریب اسلام و ساختن چهره منفی از آن است. از این رو این رسانه ها دنبال جااندازی و ایجاد ذهنیتی منفی نسبت به اسلام و نوعی هراس افکنی از آن هستند و با ساختن تصویری ترسناک و خشن از اسلام، غیر عقلانی نشان دادن آموزه های اسلام و پیش داوری درباره آن این پروژه را به پیش می برند. بر این اساس تصویر سازی و القای هدف از پیش طراحی شده بخشی از این پروژه است.
یکی از مفاهیمی که برای صورت بندی این رویکرد مورد بهره برداری آمریکا و کشورهای غربی قرار می گیرد، تعمیم اصطلاح «تروریسم» به اسلام است. بر این اساس با الصاق دو واژه اسلام و ترور نوعی اسلام هراسی و اسلام ستیزی را دامن می زنند.
در این میان رشد و گسترش گروه های رادیکالی همچون القاعده و داعش که ساخته و پرداخته غرب هستند، بهانه ای برای جریانات اسلام ستیز با پشتوانه و هدایت رژیم صهیونیستی ایجاد کرد تا با سرمایه گذاری های گسترده، به ایجاد قرابت میان اسلام با تروریسم بپردازند. بنابر این سعی کردند با ساخته و پرداخته کردن گروه های تروریستی و رادیکال همچون داعش، پازل اسلام ستیزی را کامل کنند.
خطر اینجا است که رسانه ها و مقام های غربی، گروه های رادیکال تروریستی را نماد اسلام معرفی می کنند. پس با تعاریف متفاوت و حتی متضاد به معنادهی اصطلاح تروریسم می پردازند. با این حال آن چیزی که مغفول واقع می شود ریشه یابی «شکل گیری»، «پیدایش» و «حمایت» از گروه هایی تروریستی همچون داعش است.
با ورق زدن تاریخ به جایی باز می گردیم که شعارهایی همچون «جنگ مقدس» از سوی نومحافظه کارانی مانند «جرج دبلیو بوش» رییس جمهوری اسبق آمریکا، مطرح شد؛ نومحافظه کاران آمریکا (به ویژه بوش پسر) پس از یازدهم سپتامبر با بهره گیری از نظریه «جنگ تمدن های هانتیگتون» بر اسلام هراسی و موج خشونت و تبعیض نسبت به مسلمانان دامن زدند.
تروریسم به ویژه بعد از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به صورت ابزاری در دست ایالات متحده و دولت‌های اروپایی درآمد تا با توجه به مبهم بودن مفهوم آن، از آن برای تامین منافع ویژه‌ سیاسی، نظامی، امنیتی و اقتصادی خود بهره گیرند. از این رو تلاش کردند تا با تصویرسازی و تبلیغات وسیع رسانه ای به تعمیم نسبت اسلام و تروریسم بپردازند.
به عرصه آمدن گروه های تروریستی- تکفیری همچون داعش که تصویری خشن از اسلام و مسلمانان ارائه می کردند، دست اندرکاران ایجاد چنین رویه ای را به تحقق هدف خود نزدیک می کرد.
بدون شک رژیم صهیونیستی که همواره در پی تضعیف اسلام است به عنوان فرمانده، هدایت کننده و پشت صحنه چنین رخدادی است و از تمام توان خود در زمینه اسلام ستیزی بهره می برد.
بنابر این به نظر می رسد آگاهی بخشی علما و نخبگان و فعالیت های رسانه ای منسجم و روشنگری در این زمینه می تواند پشت پرده رویکردهای اسلام ستیزانه را آشکار سازد.


کد مطلب: 6276

آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdcc.mqea2bqiela82.html

آرماگدون
  http://armageddon.ir