نخست وزیر پاکستان خواستار گفت‌وگوی جهانی برای مقابله با اسلام‌هراسی شد

ایرنا , 3 مهر 1400 ساعت 9:22

نخست وزیر پاکستان خوستار نقش آفرینی جهان برای جلوگیری از هرگونه رویارویی نظامی در شبه قاره شد و با اشاره به چالش اسلام‌هراسی، آغاز گفت وگوی جهانی برای مقابله مشترک با این پدیده خطرناک را از دبیرکل سازمان ملل مطالبه کرد.


به گزارش «آرماگدون» ، «عمران‌خان» بامداد روز شنبه به وقت محلی طی سخنرانی ویدیوکنفرانسی خود در نشست مجمع عمومی سازمان ملل افزود: پس از ۱۱ سپتامبر غربی‌ها تروریسم را به اسلام‌ ربط داده و باعث تقویت افراط گرایی و خشونت‌ علیه جوامع مسلمانان شدند.
وی اسلام‌هراسی را یک پدیده بسیار وحشتناک دانست که تروریسم را ترویج داده است و اظهار داشت: امیدواریم دبیرکل سازمان ملل در گزارش‌های خود به پیامدهای افراط گرایی و لزوم جلوگیری از اسلام‌هراسی بپردازد.
عمران‌خان به تشدید جهانی اسلام‌هراسی به ویژه در جنوب آسیا اشاره کرد و از دبیرکل سازمان ملل تا برای مقابله با این پدیده طرح گفت‌وگوهای بین المللی را آغاز کند.
وی حل مناقشه کشمیر میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو را برای تثبیت صلح و ثبات در شبه قاره اجتناب ناپذیر دانست و گفت: جهان برای جلوگیری از بروز هرگونه جنگی دیگر میان پاکستان و هند نقش آفرینی کند.
نخست وزیر پاکستان بحران اقتصادی، کووید-۱۹ و پدیده تغییرات آب و هوا را ۳ چالش عمده پیش روی جهان عنوان کرد و گفت: بشریت نیز اتحاد برای مقابله با این چالش‌ها را دارد زیرا این پدیده‌ها هیچ تفاوتی را میان ملت‌ها ندیده و همگی تحت تاثیر آن قرار گرفته‌اند.
وی افزود: پاکستان سهمی در تولید گازهای گلخانه‌ای ندارد در عین حال دهمین کشور بزرگی است که تحت پیامدهای شدید تغییرات آب و هوا قرار گرفته و در تلاشیم با افزایش درختکاری‌ گسترش فضای سبز و تولید انرژی‌های تجدیدپذیر پدیده اقلیم را در کشور کنترل کنیم.
عمران‌خان اجرای یک برنامه‌ریزی جامع برای مقابله با کرونا، تغییرات آب و هوا و چالش اقتصادی را ضروری دانست و گفت: دسترسی بدون تبعیض به واکسن کرونا باید دنبال شود و کشورهای در حال توسعه نیز مورد حمایت مالی قرار بگیرند.
وی با اشاره به تنش‌ها در شبه قاره، گفت: ایجاد فضای سازگار برای ازسرگیری مذاکرات بستگی به هند دارد در عین حال پاکستان نسبت به افزایش رقابت تسلیحاتی در همسایگی خود نگران است.


کد مطلب: 7113

آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdcd.f052yt0fsa26y.html

آرماگدون
  http://armageddon.ir