سومین همایش تخصصی دشمن شناسی «دین زاو» برگزار شد + تصاویر سخنرانان همایش

10 شهريور 1397 ساعت 9:53

سومین همایش تخصصی دشمن شناسی «دین زاو» با هدف مقابله با تهدیدات اعتقادی دشمنان و ضرورت آشنایی مقابله با آنها، صبح چهارشنبه هفتم شهریور ماه در فرهنگسرای اندیشه آغاز و تا روز جمعه ماه جاری ادامه خواهد داشت.


در این مراسم که به همت فرهنگسرای اندیشه و با مشارکت اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، حوزه هنری و خبرگزاری فارس در حال برگزاری است به بررسی موضوعاتی همچون: نقش اینفلوئنسرها و سلبریتی ها در مهندسی افکار عمومی، دشمن شناسی از منظر مقام معظم رهبری، استراتژی رسانه ای، صیهونیسم و نقش ماناروها، مهندسی افکار عمومی به روش اقناع و تبلیغ، رصد و بررسی فعالیت های رسانه ای منافقین، تکنیک های عملیات روانی در حوزه رسانه و خبر، تکنیک های هک و جاسوسی تلفن همراه، فرآیندشناسی موج های فضای مجازی، رسانه و تمدن نوین اسلامی ایرانی، گرافیک رسانه ای و کاریکاتور، توسط کارشناسان صاحب نام پرداخته خواهد شد.


سخنرانان روز اول همایش ، چهارشنبه ۷ شهریورماه

محمدتقی زاهدی فعال فرهنگی در حوزه دشمن شناسی

ضرورت دشمن ستیزی در اسلام
محمدتقی زاهدی فعال فرهنگی در حوزه دشمن شناسی در این همایش، با تاکید بر ضرورت دشمن ستیزی و دشمن شناسی در اسلام اظهار داشت: کسانی که به خدا و رسول او و روز جزا ایمان دارند اما تلاشی برای شناخت دشمنان خدا وحضرت رسول نمی کنند دین و باور آنها زیر سوال است.
وی در ادامه با بیان اینکه باید تکالیف و وظایف خود را در عرصه دشمن ستیزی مد نظر داشته باشیم گفت: متاسفانه در جامعه کنونی ما برداشت هیجانی و بازی های رسانه ای درمورد دشمن و دشمن شناسی صورت می گیرد، در حالیکه مقوله دشمن شناسی در اسلام به قدری حائز اهمیت است که اگر کسی لحظه ای از آن غفلت کند، دین و اعتقادات خود را مورد خطر دشمنان قرار داده است.

تقوی کارشناس حوزه ضد جاسوسی

جاسوسی و تخلیه اطلاعاتی یکی از راه‌های مهم نفوذ دشمن
تقوی کارشناس حوزه ضد جاسوسی نیز در سومین همایش تخصصی دشمن شناسی و دشمن ستیزی دین زاو، با اشاره به اقدامات ضد ایرانی دشمنان اظهار داشت: امروز بدخواهان و دشمنان نظام و انقلاب اسلامی درصدد هستند تا با بهره مندی از تمام توان خود به جمهوری اسلامی ضربه وارد کنند.
وی در ادامه با توجه به پیشرفت های دنیای تکنولوژی، راه های ارتباطی را یکی از دریچه های نفوذ دشمنان به درون کشورمان عنوان کرد و گفت: جمع آوری اطلاعات محرمانه یا شخصی مسئولان و حتی عموم مردم، امروز در دستورکار غربی ها قرار دارد، که جاسوسی از مجاری ارتباطی از بارزترین آنهاست.

حامد امامی ، کارشناس حوزه مهندسی افکار عمومی

نقش رسانه در مدیریت افکار عمومی انکار ناپذیر است
در ادامه همایش، حامد امامی با اشاره به زندگی کنونی در دنیای مدرن، نقش رسانه در مدیریت افکار عمومی را بی بدیل دانست و اظهار داشت: مهم ترین ابزار رسانه برای مدیریت افکار عمومی در دنیای مدرن، صنعت تبلیغات است که دست اندرکاران در این عرصه می کوشند تا با بهره مندی از ترفندهای مختلف، محتوای مورد نظر خود را به مخاطبین القا کنند.
این کارشناس حوزه مهندسی افکار عمومی، اظهار داشت: بسیاری از شبکه های اجتماعی به گونه ای طراحی شده اند که میزان ترشح دوپامین و میزان مراجعه فرد به محصول مورد نظر را افزایش داده است؛ به گونه ای که فرد به شدت به شبکه های مجازی احساس وابستگی میکند.
امامی همچنین با اشاره به بازی های رایانه ای نسل امروز گفت: این بازی ها در کمال اینکه ساده به نظر می رسند، توانسته‌اند بیشترین زمان از نسل امروز را به خود اختصاص دهند که در حد خود اعتیاد بزرگی محسوب می شود، در حقیقت در پشت پرده این بازی ها نوعی جهت دهی به افکار نوجوان است.

احمد قدیری ابیانه پژوهشگر و استاد دانشگاه

کم سوادی در حوزه رسانه، جبهه رسانه ای معاند به طمع می اندازد
احمد قدیری ابیانه پژوهشگر و استاد دانشگاه در ادامه همایش، با اشاره به اخبار ضدو نقیض در فضای گسترده رسانه ها گفت: سواد رسانه ای لازمه هر فرد جویای حقیقت در عرصه خبر است، در حقیقت نباید به آسانی به رسانه ها اعتماد کرد.
وی در ادامه تاکید کرد که تکنیک هایی وجود دارند که رسانه ها با استفاده از آنها می تئانند خبری را بدون اینکه دروغ گفته باشند، منفی یا مثبت جلوه دهند. بطور مثال، با استفاده از کلمات کاملا هم معنا اما با بار معنایی متفاوت می توانند یک تیتر بسیار منفی بسازند و در عین حال کاملا صحت داشته باشد.
وی گفت: به عنوان مثال، خبرگزاری ای تیتر اول خود را به موضوع ایران از چین گردشگر وارد می کند اختصاص می دهد و موضوع مثبت جذب گردشگر را کاملا برعکس جلوه می دهد. و یا برخی رسانه ها با شیطنت در خصوص مسائل ورزشی می نویسند ایران نایب قهرمان جهان شد، و همین تیتر را با بار منفی منتشر می کنند و می نویسند ایران طلا را از دست داد.
وی با اشاره به انتخابات سال ۸۸ گفت: شبکه های فارسی زبان معاند ماه ها قبل از زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در تلاش بودند تا به مردم القا کنند در انتخابات تقلب رخ خواهد داد و پیرامون این موضوع تیترهای گوناگون زدند؛ لذا هجمه های دشمنان می طلبد که ما سواد رسانه ای خود را به شدت افزایش دهیم.

مطهر محمدخانی فعال رسانه ای

هر مخاطب میتواند یک رسانه قدرتمند باشد
درلحظات پایانی همایش، مطهر محمدخانی فعال رسانه ای با اشاره به فعالیت های گسترده کاربران در شبکه های مجازی گفت: هر یک از افراد جامعه ما به یک رسانه قدرتمند تبدیل شده اند که میتوانند جهان پیرامون خود را تغییر دهند.
محمدخانی گفت: امروز مردم دیگر مخاطب وابسته به رسانه ها نیستند، بلکه تبدیل به شهروند رسانه ای شده اند که می توانند خبری را تولید کرده و به صورت گسترده در فضای مجازی نشر دهند و توجه مسوولان را به محتوای تولیدی خود جلب کرده به طوری که مسوولان درصدد پاسخگویی برآیند.


سخنرانان روز دوم همایش ، پنج شنبه ۸ شهریورماه

علی صابونچی ، کارشناس حوزه اسلام ستیزی و اسلام هراسی

نقش بازی های رایانه ای درپروژه اسلام هراسی
در آغاز همایش، علی صابونچی با اشاره به بازی های رایانه ای گفت: طراحان و سازندگان این نوع بازی ها هدفی غیر از ایجاد سرگرمی برای مخاطبان دارند، آنها پروژه اسلام هراسی را در قالب ساخت بازی های یارانه ای کلید زدند.
وی با توجه به اینکه پروژه اسلام هراسی در دستور کار دشمنان قرار دارد گفت: در بسیاری از این بازی ها که در دسترس عموم قرار دارد نشانه هایی از شیطنت و توطئه های دشمنان وجود دارد، در حقیقت آنهایی که دستشان به خون بسیاری از مردم مسلمان آغشته است می کوشند تا در قالب این بازی ها مسلمانان را جنایت کار ، تروریست و مخل نظم و امنیت جهان و آمریکایی ها را افرادی صلح طلب و مبارزه گر با ظلم و ستم معرفی کنند.

میلاد دخانچی فعال فرهنگی

دانش و قدرت مکمل یکدیگرند
میلاد دخانچی فعال فرهنگی نیز در ادامه همایش، با بیان اینکه در دنیا کنونی قدرتمندان دانش را می سازند، گفت: رسانه ملی در جایگاهی قرار دارد که رابط میان مردم و حاکمیت است و با توجه به منافع ملی و مردمی فعالیت می کند. در شرایطی که رسانه باید به نوعی فرهنگ ساز و مروج آن باشد، واگذاری رسانه به بخش خصوصی باعث شده که رسانه ملی مروج خواسته های سرمایه گذاران شود.
دخانچی افزود: بنابراین، نظام دانشی ای که در آن جامعه توسط رسانه ساخته شده است، به نوعی بی مصرف خواهد بود و منجر به فاصله گرفتن مردم از اهداف حقیقی حاکمیت می شود.
وی با اشاره به اینکه نباید ساز و کار فرهنگی خود را در اختیار قدرت یا جنبش های سیاسی قرار دهیم، گفت: رسانه ملی نیز تحت هیچ شرایطی نباید در اختیار قدرت، سیاست یا سرمایه داری قرار گیرد.

حسن میثمی فعال فرهنگی

خلاء جبهه انقلاب اسلامی در رسانه های اجتماعی
حسن میثمی فعال فرهنگی در ادامه دومین روز از برگزاری همایش تخصصی دین زاو، با اشاره به فعالیت گسترده کاربران فضای مجازی، گفت: عدم برنامه ریزی و سازماندهی قوی تشکل های انقلابی موجب شده تا زمینه برای هرگونه اقدام کاربران فاقد تخصص برای تاثیر گذاری بر افکار عمومی فراهم شود.
میثمی با توجه به اینکه در عرصه سیاست متخصصان و صاحب نظران کارآمدی داریم، اظهار داشت: نباید تمام توجه به حوزه سیاست معطوف شود بلکه رسیدگی به موضوعات اجتماعی، فرهنگی، زنان و محیط زیست و... باعث ممانعت از هر گونه نظر و تاثیرگذاری افرادی نامتخصص که از طریق فضای مجازی شناخته شده اند، می شود.

محمد صادق دهنادی پژوهشگر دین و رسانه

دانش رسانه نیاز ضروری جامعه
سپس محمد صادق دهنادی پژوهشگر دین و رسانه، افزود: امروز بسیاری از مردم نیازمندی های خود را از طریق رسانه بدست می آورند، آنها حتی ابتدایی ترین احکام خود را در رسانه ها جستجو می کنند، بطور مثال، پرداخت خمس و زکات از طریق درگاه های اینترنتی صورت می گیرد و اوقات شرعی و حتی رویت ماه رمضان توسط رسانه اعلام می شود، اگر کسی سواد رسانه ای کافی نداشته باشد در انجام مقدماتی ترین احکام دین خود ناتوان خواهد بود.
وی با بیان اینکه نداشتن سواد رسانه ای بی سوادی محسوب می شود، اظهار داشت: حتی اگر حکومتی سواد رسانه ای نداشته باشد، توانایی اداره یک اجتماع را ندارد و حکمرانی بر او شایسته نیست.


فواد ایزدی کارشناس ارتباط جمعی

دشمنی آمریکا با اصل نظام و انقلاب اسلامی پایان ناپذیر است
فواد ایزدی در ادامه همایش با بیان اینکه زبان و فرهنگ اصلی آمریکایی ها تهدید و تحریم است، گفت: مشکل اساسی این کشور با جمهوری اسلامی اصل نظام است.
وی با اشاره به قوانین سیاست خارجی آمریکا اظهار داشت: کتابی در این خصوص به چاپ رسیده است که در آن چنین آورده شده است که آمریکا هر کشوری را دشمن محسوب نماید از هیچ تلاشی برای تضعیف و تخریب آن دریغ نمی کند فارغ از اینکه کشور مورد هدف چه اقدامات اصلاحی انجام داده است. بنابراین، امتیاز دادن و مذاکره با آنها راه کاهش خصومت های آنها نیست. بلکه راهکاری که تا حدودی می توان مشکلات با آمریکا را کاهش داد، این است که کشور به سطحی از قدرت برسد که آمریکایی ها طمع نکنند و آن کشور را مورد هدف نابودی قرار ندهند.
وی در پایان بیان داشت: جمهوری اسلامی امروزه با مشکلاتی مواجه است که نتیجه مدیریت ضعیف و ناکارآمد برخی مسئولان است، ما با توجه و اتکا به ظرفیت های بالقوه داخلی می توانیم مشکلات جاری کشورمان را کاهش دهیم.



سخنرانان روز سوم همایش ، جمعه ۹ شهریورماه

مهدی بیات

صهیونیست ها دشمن تراز اول جهان اسلام
مهدی بیات در آغاز همایش با بیان اینکه غفلت در برابر اقدامات صیهونیست ها جبران ناپذیر است، گفت: نباید در مقابل توطئه ها و اقداماتی که صهیونست ها به طور پنهانی علیه ما و تمام امت اسلامی انجام میدهند، سکوت کنیم؛ لذا در این برهه از زمان که آنها تمام توان خود را برای تغییر در نگرش و افکار عمومی کشورها به خصوص ایران به کار گرفته اند، نبایدآسان از کنار این موضوع مهم عبور کنیم. صهیونیست ها نه تنها با ایران بلکه با سایر کشورها خصومت دارند؛ چراکه میخواهند بر کل دنیا حکومت کنند.
وی با تاکید بر اینکه سرنگونی رژیم جعلی صهیونیسم انکارناپذیر است، خاطرنشان کرد: با تمام اقدامات ضد انسانی که یهود در دستورکار دارد، فضای درونی این رژیم فضای ملتهبی است که یقین داریم با کار و تلاش جهادی و مقابله با آنها از طریق رسانه و راه اندازی جنگ روانی میتوانیم تمام توطئه های آنها را خنثی کنیم.

سید هادی افقهی کارشناس مسائل سیاسی

بهبود وضعیت اقتصادی کشور در گرو مذاکره با آمریکا نیست
سید هادی افقهی کارشناس مسائل سیاسی نیز در ادامه همایش با اشاره به عملکرد غیرقانونی رئیس جمهور آمریکا در توافق برجام، گفت: تعامل و مذاکره با آمریکا راهگشای مشکلات نیست.
وی با اشاره به ثبت اقدامات ضد انسانی و جنایات آمریکا و متحدانش در تاریخ اظهار داشت: آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان در برخورد با تروریست‌ها عملکرد واضح و شفافی ندارند؛ لذا گروه‌های تروریستی که در جهت تامین منافع آن‌ها عمل کنند، مورد حمایت این سه کشور قرار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: امروز استقلال جمهوری اسلامی نه‌تنها در داخل کشور بلکه در منطقه و فرامنطقه‌ای نیز باعث مباهات است و هم کشور‌های دوست و هم دشمنان ما بر این مسأله واقف هستند؛ لذا یکی از هدف‌های مهم غربی‌ها این است که مذاکرات را دست مایه‌ای قرار دهند تا خواسته‌های نامشروعشان را بر ما تحمیل کنند.

نادر طالب زاده

آمریکا و شوروی طراحان اصلی جنگ تحمیلی
نادر طالب زاده با اشاره به حمایت های همه جانبه آمریکایی ها از رژیم بعثی در جنگ تحمیلی گفت: در حقیقت آمریکا و شوروی به منظور در نطفه خفه کردن انقلاب اسلامی صدام را تحریک به آغاز جنگ علیه ایران کردند.
وی همچنین با اشاره به نقش تاثیرگذار رسانه در تحقق اهداف و سیاست های دولت ها، اظهار داشت: عمده انتقال تفکرات دولت ها از طریق رسانه ها به جامعه القا میشود. هیچ کشوری نمیتواند مدعی قدرتمند بودن باشد اما نسبت به رسانه شناخت و آگاهی نداشته باشد؛ چراکه قدرت و رسانه به عبارتی مکمل یکدیگرند.

سید احمد موسوی

نقش فرماندهان جوان در جنگ تحمیلی
سید احمد موسوی با اشاره موفقیت های فرماندهان جوان در دوران دفاع مقدس، گفت: تجربه نشان داده که نتیجه اعتماد به نسل جوان پیروزیست.
وی با بیان اینکه حضور جوانان در عرصه های مدیریتی کشور باعث بهبود وضعیت می شود اظهار داشت: متاسفانه در جامعه ما خلاء حضور جوانان کارآمد در حوزه های مختلف از جمله سیاسی و فرهنگی مشاهده می شود، اما باید باور کنیم که توانایی و استعداد نسل جوان می تواند راه گشا باشد.

سعید صدراییان

آداب دیپلماتیک در مذاکرات
سعید صدراییان با تشریح آداب مذاکرات دیپلماتیک، اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم در مذاکرات مقامات رنگ لباس است، هر چه رنگ لباس تیره تر و مایل به رنگ مشکی باشد به معنای برتری در بحث می باشد.
وی در طرح این سوال که چرا دیدار های مقامات ایرانی و سعودی با دولتمردان ترکیه در استانبول صورت می گیرد در حالیکه تمام مقامات کشورهای دیگر در آنکارا، گفت: ایران و عربستان بدلیل ماهیت اسلامی خود حاضر به ملاقات مقامات ترکیه در آنکارا نیستند، چرا که محل دفن آتاترک در این شهر قرار دارد و هر مقام مسئولی که به منظور دیدار با دولتمردان ترکیه به آنکارا می رود به آرامگاه آتاترک ادای احترام می کند،چرا که ادای احترام در اسلام بجز مقابل خداوند یکتا جایز نیست.


کد مطلب: 6575

آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdce.f8pbjh8nn9bij.html

آرماگدون
  http://armageddon.ir