پابند الکترونیک برای مظنونان به تروریسم در آلمان

24 اسفند 1395 ساعت 3:21

پارلمان آلمان طرح استفاده بیشتر از پابندهای الکترونیک را برای مظنونان به افراط گرایی بررسی می کند.


به گزارش «آرماگدون» ، شبکه پنج تلویزیون فرانسه گزارش داد، در حال حاضر پانصد و پنجاه نفر از سوی پلیس آلمان مظنون به ارتباط با تروریسم بین المللی و خطرناک معرفی شده اند. پارلمان آلمان بررسی گسترش بکار گیری پابندهای الکترونیک را در دستور کار خود قرار داده است و این ابزارها در صورت تصویب قانونی در پارلمان آلمان، برای کنترل این مظنونان مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

گزارشگر این شبکه گفت: باد ویلبِل bad vilbel در حومه فرانکفورت واقع شده است. مرکز کنترل پابندهای الکترونیک متعلق به پلیس فدرال در این مکان واقع شده است. کارکنان این مرکز رفت و آمدهای هشتاد و هشت مظنون حامل این پابندها را کنترل می کنند. اکثر این افراد قبلا به دلیل ارتکاب جرایم جنسی در دادگاه محکوم شده اند. اما دولت آلمان اکنون قصد دارد برای کنترل پانصد و چهل و هفت مظنون به افراط گرایی که امکان اقدامات تروریستی آن ها وجود دارد، استفاده از این پابندها را گسترش دهد.

تلویزیون فرانسه در این قسمت بخشی از سخنان هیکو ماس وزیر دادگستری آلمان در تاریخ دهم ژانویه سال دو هزار و هفده را پخش کرد. وی هدف کلی از بکارگیری پابندهای الکترونیکی را کنترل بهتر مرتکبان جرایم سنگین توصیف کرد و افزود: استفاده از این پابندها برای کسانی که جرایم مرتبط با تروریسم مرتکب شده اند و برای کسانی که تهدید قلمداد می شوند، مسئله ای بسیار مهم است.

سه هفته پس از حمله تروریستی در بازار نوئل برلین، اتخاذ چنین تصمیمی منطقی به نظر می رسد. انیس امری عامل این حمله تروریستی زیر نظر پلیس قرار داشت. اما نیروهای پلیس رد انیس امری را پیش از ارتکاب این حمله جبران ناپذیر گم کردند. مسئله استفاده از این پابندها سوالی است که در آلمان مطرح است.

یک شهروند آلمانی گفت: آیا استفاده از این پابندها می تواند از وقوع حملات تروریستی جلوگیری کند؟ من تردید دارم که این طور باشد. این فقط حرکتی است برای این که ما احساس امنیت کنیم. گزارشگر گفت: مخالفان گسترش استفاده از پابندهای الکترونیک در پارلمان آلمان بر این باورند که چنین درخواستی با قانون اساسی در تضاد است و این امکان که در نهادهای حقوقی اروپایی مورد اعتراض قرار بگیرد، وجود دارد.


کد مطلب: 5413

آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdce.z8nbjh8ex9bij.html

آرماگدون
  http://armageddon.ir