بر مسلمانان میانمار چه می گذرد؟!

استاندارد دوگانه مدعیان دفاع از حقوق بشر

مهر , 27 تير 1391 ساعت 19:31

در حالی که به اذعان رسانه ها افراط گرایان با حمایت ارتش میانمار مشغول ضرب و شتم و کشتن مسلمانان هستند، غرب در برابر این فجایع سکوت کرده است.


به گزارش آرماگدون ، در ماه ژوئن امسال ایالت راخین میانمار شاهد درگیری هایی فرقه ای بود که براثر آن دست کم ۸۰ نفر کشته شدند. این درگیری ها پس از آن شروع شد که یک زن بودایی در ماه می ربوده شده و مورد تجاوز قرار گرفت. هر چند دو مرد مسلمانی که به این جرم دستگیر شده بودند، به اعدام محکوم شدند، اما بودایی های افراطی به این امر قانع نشده و به یک اتوبوس حامل مسلمانان حمله و ۱۰ نفر از آنان را کشتند، اقدامی که به خشونتهای فرقه ای دامن زد.
این رویدادها سبب بروز درگیری هایی میان مسلمانان و بودایی ها که آنان را متهم به دست داشتن در این جنایت می کنند، شد و به بهانه ای برای تشدید برخوردها با مسلمانان و ادامه پاکسازی قومی مسلمانان در میانمار تبدیل شد.

نشریه انگلیسى ساندى تایمز در گزارشى با اشاره به جنایات هولناک بوداییان افراطی نوشت : بودایی های این کشور مردم مسلمان را مورد ضرب و شتم قرار داده، زنان را مورد تجاوز قرار مى‌دهند، مردان را مصلوب کرده و به ‌قتل مى‌رسانند.

این در حالی است که هر روز شمار بسیاری از مسلمانان فرارى با سرگذشتى هولناک و داستان‌هاى تکان‌دهنده‌اى از فشارها خود را به اردوگاه‌هاى مرزى که در آن‌ غذا به اندازه کافى یافت نمى‌شود و انواع بیمارى‌ها رواج دارد، مى‌رسانند.


شبکه بی بی سی انگلیس نیز با استناد به گزارش سازمان ملل متحد آورده است: تنها در موج اخیر حملات بودایی‌ها به مسلمانان ۹۰ هزار نفر آواره شده‌اند. بر این اساس سازمان ملل مسلمانان روهینگیا را به عنوان یکی از اقلیت‌هایی که متحمل بیشترین مشکلات و رنج‌ها در تمام جهان هستند، معرفی کرده است.

حکومت نظامی میانمار پس از به دست گرفتن قدرت در دهه ۱۹۸۰ میلادی مسلمانان روهینگیا را فاقد شهرندی اعلام کرد، اقدامی که موجب آوارگی صدها هزار نفر از آنها شد. این مسلمانان سالها با انواع تبعیضها و آزار و اذیتها روبرو بوده اند. حکومت میانمار این افراد را مهاجران غیرقانونی می داند و به اخراج آنها از کشور مبادرت می کند.

این اقدامات در حالی انجام می شود که طی این سالها کشورهای غربی مدعی دفاع از حقوق بشر و حامی دموکراسی کمترین واکنشی در مقابل این جنایات از خود نشان نداده اند. آنها در عوض به پوشش گسترده اخبار مربوط به فعالیتها و تحرکات "آئونگ سان سو کی" رهبر اپوزیسیون این کشور و مهره مورد حمایت خود پرداخته اند.


با گذشت بیش از یک ماه از آغاز دور جدید خشونتها و در حالی که درگیری های فرقه ای در میانمار به اوج خود رسیده است، بیشتر رسانه های غربی تنها اخباری را در این کشور انعکاس می دهند که به دستگیری فعالان سیاسی و یا برخورد دولت نظامی این کشور با دانشجویان معترض مربوط است.

نکته دیگر در مورد وقایع میانمار سکوت سوال برانگیز سان سوکی به عنوان داعیه دار دموکراسی و حقوق بشر در این کشور است. در حالی که سان سوکی با داشتن القابی مانند دارنده جایزه صلح نوبل و نفوذ در سازمانهای بین المللی می تواند نقش موثری در پایان دادن به این خشونتها ایفا کند، اما وی حتی از اظهار نظر در این خصوص نیز خودداری کرده است.

همچنین با وجود بروز این سطح از جنایات ضدبشری در میانمار که واکنش گروههای اسلامی در کشورهای جنوب شرقی آسیا را به دنبال داشته، سازمان های بین المللی ترجیح داده اند با چشم پوشی از خبرهای این بخش از جهان تحولات خاورمیانه و سوریه را که برای منافع غربی ها از اهمیت بیشتری برخوردار است، دنبال کنند.


کد مطلب: 812

آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdcebw8vijh8z.9bj.html

آرماگدون
  http://armageddon.ir