اسلام هراسی؛ سناریوی صهیونیسم بین‌الملل با هدف توقف احساسات ضدصهیونیستی

فارس , 25 دی 1391 ساعت 12:10

رئیس سازمان صهیونیست آمریکا در سخنانی ادعا کرد: یکی از بزرگترین نقاط ضعف ما برای مبارزه با افراط گرایی اسلامی، در داخل و خارج از مرزها، عدم توجه به این نکته کلیدی بوده که افراط گرایی ریشه در دین دارد.


به گزارش «آرماگدون» ، یکی از اهداف و مأموریت های مهم صهیونیسم بین الملل، معرفی مسلمان با صفت هایی چون «افراط گرایی» و «بنیادگرایی» و نیز رفتارهایی مبتنی بر اعمال خشونت و دشمنی با پیروان ادیان دیگر است. در واقع اسلام هراسی سناریویی است که از سوی صهیونیسم بین الملل کلید خورده و در هر مرحله ابعاد جدیدی به خود می گیرد آنان از این راه درصدند تا افکار عمومی جهان را نسبت به دین اسلام دچار انحراف کرده و موجب موضع گیری منفی در برابر موج اسلام گرایی شوند. صهیونیست ها امید دارند با این شیوه بتوانند روند ضدصهیونیستی جهانی را متوقف کرده و آن را تحت کنترل درآورند.
مورتن کلین رئیس سازمان صهیونیست آمریکا در سخنانی ادعا کرد: «یکی از بزرگترین نقاط ضعف ما برای مبارزه با افراط گرایی اسلامی، در داخل و خارج از مرزها، عدم توجه به این نکته کلیدی بوده که افراط گرایی ریشه در دین دارد. این به معنای این نیست که همه مسلمانان را دشمن بنامیم اما باید بدانیم که بستر افراط گرایی مسلمانان در باورهای دینی آنهاست. این در حالی است که دولت اوباما حاضر به قبول این امر مهم نیست و برای آموزش مردم آمریکا هیچ گامی برنمی دارد بلکه این قضیه را بی اهمیت می شمارد.»
وی افزود: «بخش های مختلف امنیتی و اطلاعاتی آمریکا نیز به این امر بی توجه هستند. به عنوان نمونه در گزارش ۴ ساله وزارت امنیت داخلی کشور هیچ ارجاعی به گروههای افراط گرای اسلامی و ایدئولوژی آنان بر مبنای جهاد، به عنوان تهدیدات مهم نشده است این در حالی است که جهاد، ایدئولوژی افراط گرایان برای غلبه مسلمانان بر غیر مسلمانان است و انگیزه اصلی دشمنانی است که هم اکنون با ما در حال مبارزه هستند.»
این صهیونیست بزرگ بین المللی، در بخشی دیگر از اظهارات خود ادعا کرد: «باید بدانیم که آمریکا هرگز نمی تواند با وجود اسلام گرایان افراطی که هویت خود را در جنگ با ما تعریف می کنند، به صلح پایدار دست یابد، به ویژه اینکه آمریکا آنان را همچنان نادیده می گیرد و به قدرت و نفوذ آنها بی توجه است.»
وی می افزاید: «مردم آمریکا آگاه باشید که دولت اوباما در سال ۲۰۱۱ در صدد بود که قوانین خاصی را در مورد مبارزه با اسلام گرایان افراطی به اجرا بگذارد و اقدامات امنیتی را در برابر این تهدید به کار ببندد اما با اعتراض و مخالفت شورای روابط اسلام-آمریکا و نیز شورای امور عمومی مسلمانان روبه رو شد.
در حالیکه هر دوی این سازمانها، با اخوان المسلمین و سایر سازمانهای اسلامگرا رابطه دارند. اما گویا اوباما هیچ مشکلی با اخوان المسلمین نمی بیند که به حمایت آنها پرداخته و جایگزینی این سازمان افراط گرا با حسنی مبارک را در مصر به رسمیت شناخته است.»


کد مطلب: 1265

آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdcf.vdyiw6d0tgiaw.html

آرماگدون
  http://armageddon.ir