عامل ارسال نامههای تهدیدآمیز به مسلمانان انگلیس بازداشت شد
ایرنا , 25 خرداد 1397 ساعت 7:30
پلیس ضد تروریسم انگلیس اعلام کرد که فردی را به اتهام ارسال نامههای تهدیدآمیز به مسلمانان در این کشور بازداشت کرده است.
به گزارش «آرماگدون» ، پلیس هویت این فرد را 'دیوید پارنهام' ۳۵ ساله از شهر لینکولن معرفی کرد و افزود که وی قرار است فردا در دادگاه وستمینستر لندن محاکمه شود.
فروردین گذشته گزارش شد که نامههایی در انگلیس توزیع و در آن سوم آوریل (۱۴ فروردین) بهعنوان روز مجازات مسلمانان معرفیشده است.
این نامه، مخاطب را به ارتکاب جرم علیه مسلمانان تشویق کرده و برای هر اقدام، امتیازی در نظر گرفته است. این اقدامات شامل مواردی همچون فحاشی، کشیدن روسری از سرزنان مسلمان، اسیدپاشی، حمله با چاقو و بمبگذاری در مساجد بود که ۱۰ تا ۱۰۰۰ امتیاز داشت.
منابع انگلیسی اعلام کردند که شماری از نمایندگان مجلس و وزیر پاکستانی تبار پیشین امور جوامع انگلیس نیز این نامه را دریافت کردهاند.
همزمان پلیس ضد تروریسم گفته بود که تحقیقات درباره این نامه را آغاز کرده است. این نهاد امنیتی امروز پس از دستگیری متهم اعلام کرد که منزل و دفتر کار او را مورد بازرسی قرار داده است.
مسعود شجره رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس پیشتر در گفتوگو با ایرنا گفته بود: ارسال نامه تهدیدآمیز علیه مسلمانان نشاندهنده عمق فضای تنفر علیه این اقلیت قومی در انگلیس است و مقامات امنیتی بهاندازهای که اگر چنین نامهای برای جامعه یهودیان ارسال میشد، واکنش نشان ندادهاند.
وی اشاره داشت: نتیجه تحقیقات پلیس نشان میدهد که یک فرد دیوانه این نامه را ارسال کرده، «غافل از آنکه فضای اسلام هراسی در انگلیس ناشی از تحرکات دیوانگان نیست، بلکه با حمایت دولت این کشور سازماندهی میشود.»
کارشناسان معتقدند که روند افزایش اسلام هراسی پس از رأی مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ میلادی پررنگتر شده و مادامیکه دولت این کشور واکنش قاطعی را نشان ندهد، این روند متوقف نخواهد شد.
'حجت رمزی'، مسئول شعبه آکسفوردشایر موسسه «تل ماما» به ایرنا گفته است که وضعیت مسلمانان انگلیس ازنظر اسلام هراسی وخیمتر شده است. وی خروج از اتحادیه اروپا را یکی از عوامل تشدیدکننده اسلام هراسی نامید.
رمزی همچنین ضمن ابراز نگرانی نسبت به آینده مسلمانان در اروپا و سایر نقاط جهان، اظهار داشت که با حضور دونالد ترامپ بهعنوان رئیسجمهوری آمریکا در کاخ سفید و افزایش حملات آمریکا علیه مسلمانان در سراسر جهان، آینده خوبی را نمیتواند تصور کند.
به گفته وی یکی از مهمترین مشکلات برای مبارزه با اسلام هراسی، نبود تعریف دقیق از این پدیده است، تا جایی که حتی 'ترزا می' و مدیر پروژه 'پرونت' که وظیفهاش پیشگیری از افراطگرایی است، تعریفی از اسلام هراسی ندارند.
این فعال مدنی اصطلاح اسلام هراسی یا «اسلاموفوبیا» را نادرست توصیف کرد و گفت که باید به دنبال تعریف دقیقتر و اسمی گویاتر برای این نوع حملات باشیم.
کد مطلب: 6559
آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdcg.n93rak9nypr4a.html
آرماگدون
http://armageddon.ir