زنان مسلمان هدف نژاد پرستان انگلیسی

ایرنا , 29 تير 1397 ساعت 20:14

موسسه اندازه‌گیری حملات نژادپرستانه علیه مسلمانان انگلیس در گزارش سالانه خود اعلام کرد که زنان مسلمان بیشتر از مردان در این کشور آماج حملات نژادپرستانه قرار می‌گیرند.


به گزارش «آرماگدون» ، این موسسه انگلیسی افزود که اکثر این حملات از سوی نوجوانان پسر انگلیسی صورت می‌گیرد.
بر اساس این گزارش، یکهزار و ۲۰۱ موردحمله ناشی از نفرت علیه مسلمانان در سال گذشته میلادی به ثبت رسیده که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۶ درصد افزایش داشته است.
کارشناسان موسسه تل ماما این افزایش را به خیزش گروههای دست راستی، به‌ویژه پس از حملات تروریستی سال گذشته در انگلیس نسبت می‌دهند. آن‌ها همچنین با اشاره به گزارش اخیر دفتر بازرسی پلیس و خدمات آتش‌نشانی انگلیس مبنی بر پنهان‌کاری پلیس لندن از ثبت هزاران فقره جرم و جنایت در این کشور می‌گویند که بسیاری از قربانیان تمایلی به ثبت حملات صورت گرفته علیه خود ندارند.
مدیر موسسه تل ماما، ایمان عطا دراین‌باره گفت: دنیا به مکانی غیر امن تبدیل‌شده و در این میان قربانیان حوادث نژادپرستی در مسیر دادخواهی برای اجرای عدالت با اقبال مواجه نبوده‌اند.
در گزارش تل ماما آمده است که بیش از دوسوم جرائم در مکان‌های عمومی صورت گرفته که این میزان در قیاس با سال قبل ۳۱ درصد افزایش داشته است. یک‌سوم دیگر جرائم در فضای مجازی رخ‌داده که این میزان نیز در قیاس با سال قبل ۱۶.۳ درصد افزایش داشته است.
ایکلا احمد یک فعال حقوق بشری در گفت‌وگو با نشریه گاردین دراین‌باره گفت: افزایش ۲۶ درصدی جرائم نفرت از مسلمانان واقعا تکان‌دهنده است. این در حالی است که بسیاری ازاین‌دست جرائم از سوی مسلمانان گزارش نمی‌شود.
وی افزود: این یافته‌ها نشان‌دهنده این واقعیت است که اقلیت دست راستی در انگلیس با پشتوانه نتیجه همه‌پرسی برگزیت و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رشد کرده‌اند.
طاهر عباس عضو پیشین موسسه روسی نیز این یافته‌ها را به خیزش جریان پوپولیسم در انگلیس نسبت داده و می‌گوید: اسلام هراسی منجر به افراطی شدن جوانان مسلمان شده و این دو در یک چرخه معیوب یکدیگر را تحریک می‌کنند.
بخش دیگری از گزارش تل ماما بر این نکته تأکید دارد که حملات اخیر علیه مسلمانان به سمت تعرض‌های فیزیکی متمایل شده و در این رابطه عنوان می‌کند که زبان تهدید، جای خود را به وحشی گیری داده است. نکته قابل‌توجه اینجاست که از ۱۰ حمله نژادپرستانه ۶ مورد علیه زنان بوده که ۸۰ درصد از عوامل آن، نوجوانان بین ۱۳ تا ۱۸ سال بوده‌اند.
مدیر تل ماما دراین‌باره می‌گوید: ما به‌طور ویژه نگران نسل نوجوان هستیم که بیش از گذشته مسلمانان را هدف قرار می‌دهند. عباس نیز عنوان کرد که زنان به دلیل نوع پوشش و حجاب در معرض حملات نژادپرستانه قرار دارند.
عمران عوان استاد جرم‌شناسی دانشگاه بیرمنگام دراین‌باره گفت که پلیس تعریف دقیقی از جرائم ناشی از تنفر در اختیار ندارد.
وی افزودکه بهترین راه مقابله با اسلام هراسی از طریق آموزش است و این در حالی است که جای آن در انگلیس خالی است.
علاوه بر این امروز نشریه گاردین به نقل از تحقیقات صورت گرفته توسط دانشگاه آلاباما گزارش داد که حملات تروریستی صورت گرفته توسط مسلمانان افراطی بیش از سایر گروه‌ها موردتوجه رسانه‌ها قرار می‌گیرد.
حجت رمزی مسئول شعبه آکسفوردشایر موسسه «تل ماما» پیشتر در گفت‌وگو با ایرنا افزود: با حضور دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهوری آمریکا در کاخ سفید و افزایش حملات آمریکا علیه مسلمانان در سراسر جهان، آینده خوبی را نمی‌تواند تصور کند.
به گفته وی یکی از مشکلات عمده بر سر مبارزه با اسلام هراسی، نبود تعریف دقیق از این پدیده است، تا جایی که حتی ترزا می و مدیر پروژه پرونت که وظیفه‌اش پیشگیری از افراط‌گرایی است، تعریفی از اسلام هراسی ندارند. این فعال مدنی اصطلاح اسلام هراسی یا
«اسلاموفوبیا» را نادرست توصیف کرد و گفت که باید به دنبال تعریف دقیق‌تر و اسمی گویاتر برای این نوع حملات باشیم.
کارشناسان معتقدند که روند افزایش اسلام هراسی پس از رای مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ میلادی پررنگ‌تر شده و مادامی‌که دولت این کشور واکنش قاطعی را نشان ندهد، این روند متوقف نخواهد شد.


کد مطلب: 6577

آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdcg.u93rak9nupr4a.html

آرماگدون
  http://armageddon.ir