هشدار نسبت به افزایش اسلام هراسی در آلمان
تظاهرات ضد نژادپرستی و افراطگرایی در سراسر کشور
ایسنا , 24 آذر 1393 ساعت 11:23
پلیس آلمان نسبت به افزایش افراط گرایی و حمله علیه خارجیان در میان منازعات ملی درباره جنبش جدید اسلام هراسی در این کشور هشدار داد.
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از خبرگزاری فرانسه، این گزارش در حقیقت واکنشی به افزایش چشمگیر ورود پناهنده به آلمان به عنوان بزرگترین اقتصاد اروپا است. آلمان همچنین اولین مقصد پناهجویان و مهاجران در اروپاست.
در همین حال هولگر مونش، رئیس اداره جنایی پلیس فدرال خطاب به وزارت کشور گفت: ما شاهد رشد چشمگیر و بیگانه هراسی در سراسر کشور هستیم.
در تازهترین حملات علیه خارجیان در آلمان، سه ساختمان متعلق به پناهجویان به آتش کشیده شد در حالی که دیوارهای آن پر از علامت صلیب شکسته نازیها و شعارهای نژاد پرستانه شده بود.
در همین حال آژانس امنیت داخلی آلمان نیز برآورد کرده است حدود ۲۲ هزار افراط گرا که بیش از یک چهارم آنها نئونازیها هستند در این کشور فعالیت میکنند. در بین این ۲۲ هزار نفر، ۱۰ هزار نفر آنها شبه نظامیان بالقوه هستند.
موج اسلام هراسی در آلمان، هفته گذشته در تظاهراتی گسترده تحت جنبشی به نام "میهن پرستان اروپایی علیه گسترش اسلام در غرب" به نمایش گذاشته شد. گفته میشود حدود ۱۰ هزار نفر در این اعتراض شرکت کرده بودند.
به گزارش هفته نامه اشپیگل سه تن از برنامه ریزان این جنبش اعتراضی سابقه کیفری داشته و این گروه از سوی جنبشهای نئونازی و افراطی حمایت میشود.
در واکنش به این جنبش و اعتراض آنها، سخنگوی صدراعظم آلمان روز جمعه این جنبش را محکوم و اعلام کرد: در آلمان هیچ جایی برای اسلام هراسی یا یهودی ستیزی، نفرت از خارجیان یا نژاد پرستی وجود ندارد.
در همین حال گروههای مخالف اتحادیه اروپا از این جنبش اعتراضی حمایت کردهاند. این گروهها معتقدند آلمانیها حق دارند علیه ترویج ایدئولوژیای که مخالف آنهاست فعالیت کنند.
همچنین یک نظرسنجی نشان داده است، اکثر آلمانیها دست کم جبهه گیری و مخالفتی با این جنبش و رویکردهای آنها ندارند. به علاوه بیش از دو سوم آلمانیها معتقدند دولت مرکل توجه کافی به نگرانیها درباره مهاجرت و پناهجویان ندارد و ۳۴ درصد آنها نیز میگویند آلمان در حال هموار کردن مسیر گسترش اسلام در اروپا است.
روز یکشنبه هزاران نفر در کلن و دیگر شهرهای آلمان علیه نژادپرستی و راستگرایی افراطی دست به تظاهرات زدند. به گفته سازماندهندگان تظاهرات کلن، در این حرکت اعتراضی حدود ۱۵ هزار نفر، از جمله هنرمندان مشهور، شرکت کردند.
شرکتکنندگان در تظاهرات به همراهی هنرمندان محبوب آلمانی به راهپیمایی در خیابانهای مرکزی کلن پرداختند تا حمایت خود را از رواداری نسبت به مهاجران و رویکرد باز نسبت به جهان اعلام کنند.
شهردار کلن، یورگن روترز، گفت که این راهپیمایی علیه آشوبهای خیابانی "هولیگنها" (اوباش) و راستگرایان افراطی است که در ماه اکتبر شهر کلن را در تس و وحشت فرو بردند.
شهردار کلن گفت: «کلن قهوهای رنگ نیست، بلکه رنگارنگ است.»
در دوره ناسیونال سوسیالیستها (نازیها) در آلمان، رنگ قهوهای رنگی نمادین برای دستگاه دیکتاتوری هیتلر بود. از جمله نیروهای شبهنظامی "اس آ" که بین سالهای ۱۹۲۰ تا ۱۹۳۰ نقش برجستهای در قدرتگیری آدولف هیتلر، دیکتاتور آلمان، ایفا کردند، پیراهنهایی به رنگ قهوهای میپوشیدند. از این رو در ادبیات سیاسی آلمان رنگ قهوهای تا امروز نماد طیف گروههای مختلف دست راستی به شمار میآید.
روترز گفت که شهر کلن بیش از هر چیز بر رواداری و همزیستی مسالمتآمیز ارج مینهد. او تاکید کرد که برابر دانستن اسلام با تروریسم نادرست است. وی در میان تشویق حاضران افزود: «اسلام دینی صلحجو است.»
انجمن "Arsch huh" ("از جایت بلند شو" به گویش "کلنی") که بیش از ۲۰ سال است علیه نژادپرستی مبارزه میکند، سازماندهنده تظاهرات روز یکشنبه در کلن بود. این انجمن با شعار "تو کلن هستی – در میدانهایمان نازی نمیخواهیم" مردم را به شرکت در تظاهرات فراخوانده بود.
به گفته سازماندهندگان تظاهرات، حدود ۱۵ هزار نفر در حرکت اعتراضی روز یکشنبه در کلن شرکت کردند. پلیس کلن در ابتدا برآورد کرده بود که شمار شرکتکنندگان در تظاهرات بین ۱۵۰۰ تا ۳ هزار نفر باشد. اما یک سخنگوی پلیس کلن تایید کرد که به مرور بر تعداد شرکتکنندگان افزوده شده است.
برخی از شرکتکنندگان در تظاهرات لباسهای رنگارنگ کارناوال معروف کلن را بر تن کرده بودند. برخی از آنان آلات موسیقی به همراه داشتند و از جمله طبل مینواختند.
همچنین احزاب، سندیکاها، کلیساها، انجمنهای اسلامی، طرفداران تیمهای فوتبال و انجمنهای کارناوال کلن در تظاهرات یکشنبه در کلن علیه نژادپرستی شرکت کرده بودند.
این تظاهرات از جمله در واکنش و اعتراض به گردهماییهایی جنبش ضد اسلامی و ضد خارجی "Pegida" (اروپاییهای میهنپرست علیه اسلامی کردن مغرب زمین) در چندین شهر آلمان و نیز اغتشاشگری ۴۵۰۰ "هولیگن" و راستگرایی افراطی در اواخر ماه اکتبر در کلن برگزار شد.
همچنین دو روز پس از آنکه در منطقه فورا در نورنبرگ آلمان سه بنا که قرار بود در آینده اقامتگاه پناهجویان باشند به آتش کشیده شدند، شهروندان این منطقه به خیابانها رفته، علیه نژادپرستی و خارجیستیزی دست به تظاهرات زدند.
در آتشسوزی عمدی شامگاه پنجشنبه (۱۱ دسامبر) یک سالن، یک انبار بزرگ و یک مجتمع مسکونی خالی از سکنه که در دست تعمیر بود، تا حدودی ویران شد. این سه بنا، قرار بود در آیندهی نزدیک به عنوان اقامتگاه پناهجویان مورد استفاده قرار گیرد.
بنا بر گزارش پلیس، روی دیوار یکی از ساختمانهای مجاور محل آتشسوزی در منطقه فورا (Vorra) علامت صلیب شکسته (نشان نازیها) کشیده و شعارهای ضد خارجی نوشته شده بود.
حدود ۳۰۰ از شهروندان فورا روز یکشنبه در اطراف ساختمانهای آتشگرفته گرد آمدند. بیورن شوکات، کشیش کلیسای منطقه گفت که کار کمک به پناهجویان ادامه خواهد یافت.
شهروندان فورا روز شنبه نیز در راهپیمایی ضد نژادپرستی شرکت کرده بودند.
در مناطق دیگر نورنبرگ، چون هرزبروک، پگنیتس، بورگتهان و اشنایتاخ نیز تظاهرات علیه نژادپرستی و خارجیستیزی بر پا شد. یکی از سازماندهندگان تظاهرات به رسانهها گفت که مردم میخواهند با تظاهرات خود نشان دهند حاضر به پذیرش نژادپرستی و خارجیستیزی نیستند.
کد مطلب: 3138
آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdcg.w9wrak9q7pr4a.html
آرماگدون
http://armageddon.ir