هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم انگلیس به دعوت نهادهای مدنی با برگزاری تظاهرات در لندن خشم و انزجار خود را از اجرای سیاستهای نژادپرستانه و اسلام هراسانه ابراز کردند.
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از خبرگزاری صدا و سیما از لندن، هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم انگلیس به دعوت نهادهای مدنی با برگزاری تظاهرات در لندن خشم و انزجار خود را از اجرای سیاستهای نژادپرستانه و اسلام هراسانه در کشورها ابراز کردند.
در این تظاهرات که در اعتراض به عملکرد بی بی سی در این باره از مقابل ساختمان آن آغاز شد معترضان ضد سیاستهای مهاجرتی و نژاد پرستانه رئیس جمهور آمریکا و اقدامات نخست وزیر انگلیس در این زمینه شعار دادند و با تجمع مقابل دفتر نخست وزیر انگلیس خواسته های خود را فریاد زدند.
معترضان در این تظاهرات با شعار آزادی و دموکراسی و نه به نژاد پرستی و اسلام ستیزی پایان دادن به اینگونه اقدامات را خواستار شدند.
در این تظاهرات همچنین اقدامات ترامپ ضدانسانی و نژادپرستانه توصیف شد و از دولت انگلیس خواسته شد از همراهی با ترامپ دست بکشد.
معترضان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را نیز به باد انتقاد گرفتند و برگزیت را عاملی برای فراهم کردن زمینه فشار بر مهاجران و اقلیت ها دانستند.
نهادهای مدنی اعلام کردند تظاهرات مشابهی در دیگر شهرهای انگلیس برگزار کرده اند.
همزمان با ۲۱ ماه مارس روز مقابله با تبعیض و نژاد پرستی شمار زیادی از مردم و فعالان مدنی و حقوق بشر با برگزاری تظاهرات و تجمعات اعتراض آمیز در شهرهای مختلف جهان خشم و انزجار خود را از سیاستهای نژاد پرستانه ابراز می دارند.
شبکه تلویزیونی پرس تی وی نیز در خبری اعلام کرد تظاهرکنندگان، اظهارات ترزا می، نخست وزیر انگلیس را که مهاجران را مسئول مشکلات این کشور می داند، رد کردند.
ویمان بنت یکی از حاضران در این تظاهرات گفت: ما امروز به اینجا آمده ایم که در برابر نژادپرستی بایستیم. این یکی از بیست و یک تظاهراتی است که در سراسر جهان انجام می شود. ما در اینجا هستیم تا به ترزا می نخست وزیر انگلیس بگوییم که به تعهدات خود به کودکان مهاجر عمل کند. او به قول خود عمل نکرده است و عهد شکنی کرده است. ما در اینجا هستیم که بگوییم ما همدست ترامپ نیستیم و به سخنان وی در رابطه با نژادپرستی و تنفر از زنان گوش نمی کنیم. ما اینجا هستیم که بگوییم که ما در برابر آنهایی که به دنبال ایجاد تفرقه در بین ما هستند، می ایستیم. ما ضد اسلام هراسی و نژادپرستی هستیم.
کلر موسیلی یکی دیگر از تظاهرکنندگان گفت:این موضوع از اهمیت زیادی برای ما برخوردار است زیرا افرادی که از فرهنگ های مختلف هستند از وضعیت موجود هراس دارند.این موضوع سبب می شود که انگلیس هرگونه پذیرش مهاجران را متوقف کند.بنابراین هر کاری که ما بتوانیم برای مقابله با این موضوع انجام خواهیم داد.ما مردم را تشویق می کنیم که جامع نگر باشندو با فکری باز به مسائل نگاه کنند.این برای جنبش مهاجران موضوع مهمی است.
ماز سلیم یکی دیگر از تظاهرکنندگان هم گفت:من در اینجا هستم چون اسلام هراسی و نژادپرستی از زمان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به حد بالایی رسیده است که غیرمنتظره است. من دختر محمد سلیم هستم که نازی ها او را به روش بی رحمانه ای در یک حمله تروریستی اسلام هراسانه در سال دو هزار و سیزده در بیرمنگام کشتند. پدر من هشتاد و دو سال سن داشت و زمانی که از مسجد به خانه باز می گشت هدف حمله آنها قرار گرفت و آنها وی را آنقدر زدند تا کشته شد. آنچه که امروز من می بینم بسیار نگران کننده است.ما شاهد حمله به افراد مسن در خیابان های انگلیس هستیم. ما شاهد حمله به خواهران مسلمان هستیم.