تشدید اسلام‌هراسی در انگلیس پس از حادثه نیوزیلند

ایرنا , 3 فروردين 1398 ساعت 15:41

نتایج تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهد که آمار جرائم اسلام هراسانه در سراسر انگلیس، یک هفته پس از حادثه مرگبار و تروریستی نیوزیلند که در اثر آن 50 تن کشته شدند، به‌شدت افزایش‌یافته است.


به گزارش «آرماگدون» ، موسسه «تل ماما» که مسئولیت اندازه‌گیری اسلام‌هراسی در انگلیس را بر عهده دارد اعلام کرد که اسلام‌ستیزی در هفت روز گذشته ۵۹۳ درصد افزایش داشته که این میزان در قیاس با دوره پس از رأی مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ بی‌سابقه است. از میزان جرائم صورت گرفته در یک هفته گذشته ۸۹ درصد به‌طور مستقیم با حادثه نیوزیلند مرتبط بوده و مابقی از آن الگوبرداری کرده است.
در ماجرای حمله تروریستی نیوزیلند، نمازگزاران مسلمان روز جمعه دو هفته پیش (۲۴ اسفندماه) در مسجدهای 'نور' و 'لینوود' شهر کرایست‌ چرچ نیوزیلند، هدف حمله تروریستی یک مهاجم مسلح قرار گرفتند.
متهم اصلی این حمله 'برنتون هریسون تَرنت' ۲۸ ساله شهروند استرالیا معرفی‌شده است که پیش‌تر بارها در صفحات مجازی خود از حضور مهاجران مسلمان در 'سرزمین‌های اروپایی' ابراز خشم کرده بود.
تنها چند ساعت پس حمله تروریستی نیوزیلند، منابع انگلیسی از حمله افراطی ها با چکش به مسجدی در شرق لندن خبر دادند. پنجشنبه گذشته هم پلیس وست میدلندز از حمله با چکش به ۵ مسجد در شهر بیرمنگام خبر داد که افراد مهاجم شیشه‌های مساجد را شکسته‌اند.
بر اساس گزارش تل ماما، مسلمانان شهرهای لندن، آکسفورد، ساوت همپتون و بیرمنگام می‌گویند که افراطی ها با الگوبرداری از حادثه نیوزیلند، ژست شلیک با اسلحه علیه آن‌ها گرفته و یا مورد اهانت لفظی قرار داده‌اند.
همچنین تعدادی جوان انگلیسی پنجشنبه گذشته، زن مسلمانی را که همراه دخترش در شمال لندن مشغول پیاده‌روی بوده، به‌صورت لفظی مورد اهانت قرار داده و زن مسلمان دیگری هم گزارش داده، یک مرد انگلیسی کنار او صدای رگبار درآورده است. بیشتر گزارش‌ها از افزایش توهین‌های لفظی همچون 'شما مسلمانان باید بمیرید'، 'مرگ حق شماست' و 'بایستی به شما شلیک کرد' در شهرهای اصلی انگلیس حکایت دارد.
گاردین با انتشار مطلبی در این رابطه نوشت که جرائم اسلام هراسانه بیشتر از آمارهای منتشرشده است. به گزارش این نشریه انگلیسی، بسیاری از قربانیان احساس می کنند که انعکاس جرائم صورت گرفته نفعی برای آن‌ها ندارد و عموماً بی‌پاسخ می‌ماند.
ایمان عطا مدیر موسسه تل ماما هم می‌گوید مسلمانان اینک به نماد تنفر در جامعه تبدیل‌شده و ادامه این وضعیت، تمرکز روی مسلمانان را تشدید کرده است.
کارشناسان معتقدند که رأی مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا در همه‌پرسی سال ۲۰۱۶ و پس‌ازآن عملیات تروریستی در منچستر و لندن در سال ۲۰۱۷ به گروه‌های راست افراطی و ازجمله حزب استقلال انگلیس (یوکیپ) محبوبیت بیشتری داده است. نیل باسو رئیس پلیس انگلیس در امور مبارزه با تروریسم معتقد است برگزیت سبب افزایش جرائم ناشی از نفرت مذهبی و قومی و خیزش جریانات دست راستی شده است.
«مسعود شجره» رئیس سازمان حقوق بشر اسلامی انگلیس نیز به‌تازگی به ایرنا گفته است که اسلام‌هراسی در این کشور دیگر از مرحله «هراس» و ترس از اسلام گذشته و به مرحله نفرت از مسلمانان رسیده است.
وی افزود: خروج انگلیس از اتحادیه اروپا آنچنان‌که ادعا می‌شود ربطی به مسائل اقتصادی نداشته و در اصل یک جنبش ضد مهاجر، ضد اقلیت و نژادپرستانه است.
شجره معتقد است که بی‌تفاوتی سیاستمداران به حملات علیه مسلمانان و قوانین ضدتروریستی، به بیگانه سازی مسلمانان و افزایش تعداد حملات نسبت به آنان کمک کرده است.


کد مطلب: 6677

آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdch.qn-t23n-qftd2.html

آرماگدون
  http://armageddon.ir