انتقاد کشیش آمریکایی از نسبت دادن اسلام به تروریسم

ایکنا , 20 مهر 1393 ساعت 12:21

کشیش کلیسای لوترن اوکلاهما با انتشار مقاله‌ای نسبت‌دادن اقدامات تروریستی به اسلام و سوءاستفاده از بخش‌هایی از آیات قرآن برای توجیه این اقدامات را مورد انتقاد قرار داد.


به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از پایگاه خبری «NewsOK»، مایکل گرلینگ‌هاوس، کشیش کلیسای لوتران ایالت اوکلاهما در این مقاله نوشت: در هفته‌های اخیر، ایالت اوکلاهما به مرکز مقابله با تعصبات ضداسلامی تبدیل شده است.
وی افزود: اظهارات ضداسلامی «جان بنت»، نماینده اوکلاهما در پارلمان و احساسات شدید ضداسلامی پس از سربریده شدن یک زن در شهر «مور» توسط فردی به نام «آلتون مولن»(در حالی که ابتدا این قتل به مسلمانان نسبت داده شد)، باعث شده رفتار مردم این ایالت نسبت به دین اسلام مورد توجه قرار گیرد.
گرلینگ‌هاوس ادامه داد: مذهب همواره عامل برانگیخته شدن رفتارهای عمیقی چون عطوفت و صلح و آشتی بوده است و جنایت آلتون نولن را بر گردن اسلام انداختن در حقیقت نشان می‌دهد که ما نه آن شخص را می‌شناسیم و نه دین اسلام را.
اسلام دین صلح است
این کشیش آمریکایی نوشت: اسلام دین صلح است و چهره آن توسط عده‌ای برای توجیه کارهایی که با آموزه‌های این دین کاملاً مغایرت دارد، مخدوش شده است. همانطور که دیگر ادیان مانند مسیحیت نیز برای دشمنی، نفرت و خشونت مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند.
وی تأکید کرد: می‌توان یک جمله از انجیل را برداشت و از آن به نفع یا برضد عدالت در هر چیزی استفاده کرد؛ غیرمسلمانان آیاتی از قرآن را برمی‌دارند و ادعا می‌کنند که این آیات حامی اقدامات تروریست‌هاست و می‌گویند که اسلام جایی در اوکلاهما ندارد. چنین سخنان تندی منشأ افزایش خشونت است نه عامل ریشه‌کن کردن آن.
مایکل گرلینگ‌هاوس ادامه داد: به جای بهتان زدن به همسایگانمان، باید تلاش کنیم تا یکدیگر را بهتر بشناسیم. در بحبوحه گسترش تعصبات ضداسلامی که معمولاً بعد از حملات افراط‌گرایان صورت می‌گیرد، مرتب می‌شنویم که رهبران مسلمان چنین اقداماتی را محکوم می‌کنند. رهبران مسلمان بارها و بارها اعلام کرده‌اند که خشونت و افراط‌گرایی جایی در دین اسلام ندارد. در کنفرانس کلیساهای اوکلاهما، رهبران ادیان سراسر ایالت نیز به مسلمانان پیوستند و این اقدامات را محکوم کردند.
وی در ادامه نوشت: من از همه انسان‌های باایمان می‌خواهم که در کنار مسلمانان بایستند و با افراط‌گرایی مقابله کنند، به‌جای اینکه رهبران مسلمان را نیز به باد انتقاد بگیرند. من توفیق آن را داشته‌ام که در کنار دوستان مسلمان، برای حل مشکلات جامعه و گسترش درک متقابل فعالیت کنم.
وی در پایان تأکید کرد: اسلام، دینی صلح‌آمیز است و شایسته دریافت این احساسات نفرت‌آمیز نیست. تمرکز بر ایجاد روابط دوستانه منجر به امنیت و آرامش در جامعه خواهد شد.


کد مطلب: 3003

آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdch.vnxt23nvxftd2.html

آرماگدون
  http://armageddon.ir