انتشارات دویچه لوانته در ماه آپریل امسال کتابی را به عنوان "افشاگری فرشته لودین: زنی با روسری" به قلم فرشته لودین و ساندرا عابد، روانه بازار کتاب کرد.
به گزارش «آرماگدون» ، انتشارات دویچه لوانته (Deutscher Levante Verlag) در ماه آپریل امسال کتابی را به عنوان «افشاگری فرشته لودین: زنی با روسری» (Enthüllung der Fereshta Ludin: Die mit dem Kopftuch) به قلم «فرشته لودین» و «ساندرا عابد» (Sandra Abed) روانه بازار کتاب کرد.
سایت کتاب آمازون در معرفی این کتاب این چنین نوشته است:
"پس از حکم ناظر بر حجاب در ماه مارس سال ۲۰۱۵؛ یک معلم محجبه در برابر دادگاه عالی:
سال ۲۰۰۳ فرشته لودین بر سر حق خویش به مجادله پرداخت تا بتواند به عنوان یک معلم در خدمت دولت، روسری به سر داشته باشد. وی در این روند به عنوان معروف ترین زن مسلمان آلمان درآمد.
جامعه ما تا کجا ادیان بیگانه را تحمل می کند؟
فرشته لودین برای نخستین بار است که زندگی پرماجرای خویش را روایت می کند؛ روایتی متفاوت از زندگی کلیشه ای مهاجران. او دختر یک دیپلمات افغانستانی است که دوران مدرسه را در عربستان سعودی گذرانده است و حالا مادر یک خانواده مسلمان است و خود را شهروند جهانی می داند. او مسلمانی است که خود را متعلق به آلمان می شناسد و نمی خواهد صرفاً تماشاگر باشد."
فرشته لودین متولد ۱۹۷۲ است. او به عنوان دختر یک دیپلمات افغانستان برای اولین بار در سن پنج سالگی به آلمان آمد. سپس خانواده در عربستان سعودی زندگی کردند و باز در سال ۱۹۸۶ به آلمان بازگشتند. لودین در ایالت بادن-وورتمبرگ (Baden-Württemberg) به تحصیل تعلیم و تربیت در مدارس ابتدایی و متوسطه پرداخت ولی پس از اتمام دوره تحصیل و کارآموزی، به دلیل داشتن حجاب، در مدارس دولتی پذیرفته نشد.
وی شکایت از این مسأله را تا دادگاه قانون اساسی فدرال پی گرفت تا سرانجام در سال ۲۰۰۳ و حکمی که به «حکم حجاب» معروف شد، حق به او داده شد. پس از آن ایالت بادن-وورتمبرگ قانون خویش در باب مدارس را اصلاح کرد.
فرشته لودین از سال ۱۹۹۹ در یک مدرسه اسلامیِ خصوصیِ مورد تأیید وزارت آموزش مشغول به کار است.
وی در سال ۲۰۱۲ موفق به دریافت جایزه «سه پادشاه» (Drei-Königs-Preis) شد. این جایزه از طرف شورای اسقف نشین کاتولیک برلین برای یک پروژه بین الأدیان در مدرسه به او اعطا شد.
لودین در معرفی خویش می نویسد: «بله، من یک آلمانی هستم که البته زبان ها و فرهنگ های دیگری نیز بخشی از من را تشکیل می دهند: صبح که از خواب برمی خیزم، نمازم را به عربی می خوانم، سپس با همسرم که صبحانه می خورم به آلمانی گفتگو می کنیم. مادرم را که می بینم در چشم برهم زدنی زبانم به فارسی تغییر می یابد. زندگی بیرون در خرید و پیش پزشک و طبیعتاً کار به لهجه شواب ها (Schwäbisch) جریان دارد. وقتی با دوستان قدیمی ام تلفنی صحبت می کنیم، زبان مکالمه عربی یا انگلیسی است. و همه این ها برای من کافی نیست که روزمره ام را بگذرانم. من دوست دارم در شکل دادن به محیط پیرامونم نقش داشته باشم و عضوی فعال از جامعه باشم. من دوست دارم جهان را ذره ای بهتر از آنچه یافته ام، پشت سر گذارم. و من دوست دارم برای اندیشیدن تلنگر بزنم. من هرگز یک تماشاگر صرف نبوده ام و امیدوارم هیچ گاه هم نشوم.»
لازم به ذکر است، مدتی پس از موفقیت او در ماجرای رأی دادگاه قانون اساسی، موزه ایالتی اشتوتگات (Stuttgart) از او خواسته تا یکی از روسری هایش را در اختیار این موزه قرار دهد.
همچنین، نویسنده دیگر این کتاب خانم ساندرا عابد در سال ۱۹۷۶ در برلین متولد شده است. وی نویسنده کتاب برای نوجوانان است. او که تحصیل کرده در رشته های انتشارات، زبان عربی و زبان انگلیسی است، در مدت اقامت خویش در آکسفورد، لندن و دوبی به عنوان مترجم و خبرنگار به فعالیت پرداخته است. او در سال ۲۰۱۱ در دانشگاه کمبریج (Cambridge) دوره ای را گذراند تا بتواند با حمایت از افراد، توانایی های بالقوه ایشان را به منصه ظهور برساند.
کتاب «افشاگری فرشته لودین: زنی با روسری» در ۳۷۶ صفحه به زبان آلمانی تنظیم شده و با شابک ISBN-۱۰:۳۹۴۳۷۳۷۲۱۷ و ISBN-۱۳:۹۷۸-۳۹۴۳۷۳۷۲۱۹ در دسترس علاقمندان قرار دارد.