اعتراض به سخنان جنجالی اسقف اعظم کلن در توهین به مسلمانان
دویچه وله , 10 بهمن 1392 ساعت 12:40
سخنان اسقف اعظم کلیسای کاتولیک کلن درباره مسلمانان، افکار عمومی آلمان و به ویژه مسلمانان این کشور را برآشفته است. کاردینال مایسنر خطاب به مسیحیان گفته است: «یک خانواده شما برای من جای ۳ خانواده مسلمان را میگیرد.»
به گزارش «آرماگدون» ، کاردینال مایسنر، اسقف اعظم کلیسای کاتولیک شهر کلن با بیان اظهاراتی غیرمنتظره مسلمانان و برخی از سیاستمداران آلمان را حیرتزده کرده است. وی روز ۲۴ ژانویه در جمع اعضای یک فرقه کاتولیک خطاب به آنها گفته است: «من همیشه میگویم که یک خانواده شما برای من جای سه خانواده مسلمان را میگیرد.»
ویدیوی سخنان کاردینال مایسنر، که یکی از مهمترین مقامهای کلیسای کاتولیک آلمان است، در پایگاه اینترنتی حوزه اعظم کلیسای کلن انتشار یافت. بهگزارش رادیوی متعلق به کلیسای جامع کلن، اسقف اعظم این سخنان را هنگام معرفی یک کتاب در جمع اعضای "جنبش کاتولیک نئوکاتخومنالر وگ" بیان کرده است که بسیاری از آنها دارای حدود ده فرزند هستند.
در این مراسم کیکو آرگوئلو بنیانگذار اسپانیایی "جنبش نئوکاتخومنالر وگ"، ۹ اسقف، پاول یوزف کوردس، مقام کلیسایی عالیرتبه آلمان و حدود ۸۰۰ کاتولیک شرکت داشتنند. جنبش کلیسایی نئو کاتخومنالر وگ در سال ۱۹۶۴ تاسیس شده است.
واکنش مسلمانان و ترکتباران
اظهارات کاردینال مایسنر بیش از همه مراکز مربوط به مسلمانان را در آلمان حیرتزده و خشمگین کرده است. "ایمان ماسیک" رییس شورای مرکزی مسلمانان آلمان به روزنامه "کلنر اشتات آنسایگر" گفته است: «من معتقدم مایسنر با اظهارات خود درباره مسلمانان که شبیه اظهارات زاراتسین است ، خواسته است بازنشستگی راحت خود را تضمین کند.»
دوران خدمت اسقف اعظم کلن که اکنون ۸۰ ساله است، در ماه فوریه امسال به پایان میرسد.
تیلو زاراتسین، سیاستمدار عضو حزب سوسیال دموکرات آلمان، از سال ۲۰۰۲ تا سال ۲۰۰۹ سناتور امور مالی برلین بود. او در سال ۲۰۰۹ با ابراز دیدگاهی که "خارجیستیزانه" ارزیابی شد، جنجالی آفرید که سالها افکار عمومی آلمان را به خود مشغول داشت. اعضای حزب سوسیال دموکرات دوبار تلاش کردند او را از این حزب اخراج کنند، اما موفق نشدند.
رییس شورای مرکزی مسلمانان آلمان در تماس با روزنامه "کلنر اشتات آنسایگر" افزوده است: «کاردینال در خدمت دیدگاههای عصبی پنهان و ضداسلامی است که با روح کلیسای کاتولیک، به ویژه در دوران پاپ جدید، بیگانه است. ادیان بهجای کمارزش شمردن یکدیگر، باید به همدیگر احترام بگذارند و از همدیگر پشتیبانی کنند.»
همچنین بکیر آلبوگا از اتحادیه اسلامی- ترکی آلمان در تماس با "کلنر اشتات آنسایگر" در واکنش به سخنان کاردینال مایسنر اظهار داشت: «اگر یک شخصیت برجسته اسلامی در جایگاهی مشابه کاردینال این سخنان را بر زبان میآورد، فریاد اعتراض همه جا میپیچید. این اظهارات نباید بیپاسخ بماند.»
اعتراض نماینده دولت در امور هموندی شهروندان
در کنار نهادهای اسلامی، برخی از سیاستمداران آلمان نیز به اظهارات کاردینال مایسنر اعتراض کردند. از جمله آیدان اوتسوگوز، نماینده دولت آلمان در امور هموندی از حزب سوسیال دموکرات، به روزنامه "کلنر اشتات آنسایگر" گفت که حاضر به تفسیر سخنان کاردینال نیست. وی افزود: «این نظر شخصی یک مقام برجسته کلیسایی است که من معنای آن را نمیفهمم.»
آیدان اتسوگوز که مسوولیت پیشبرد برنامههای هموندی خارجیتباران و آلمانیها را از سوی دولت فدرال آلمان بهعهده دارد، ترکتبار است.
در واکنش به این انتقادها، تا کنون اسقف اعظم کلن توضیحی نداده است.
کد مطلب: 2310
آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdch.znit23nxvftd2.html
آرماگدون
http://armageddon.ir