ایجاد سازمان مرکز واحد برای مسلمانان اروپا
شفقنا , 18 خرداد 1393 ساعت 12:58
حافظ کل قرآن از کشور صربستان اظهار کرد: هدف اصلی مسلمانان اروپا باید ایجاد سازمانی متحد از مسلمانان در سطح اتحادیه اروپا باشد و مرکزی اسلامی برای اروپا برگزیده شود، همچنان که بروکسل مرکز اتحادیه اروپا شناخته میشود.
به گزارش «آرماگدون» ، «مرفه فیلافن»، حافظ کل قرآن از کشور صربستان با تاکید بر لزوم تشکیل سازمانی واحد برای مسلمانان اروپا اظهار کرد: هدف اصلی مسلمانان اروپا باید ایجاد سازمانی متحد از مسلمانان در سطح اتحادیه اروپا باشد. باید مرکزی اسلامی برای اروپا برگزیده شود، همچنان که بروکسل به عنوان مرکز اتحادیه اروپا شناخته میشود.
فیلافن در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاکید اسلام بر صلح گفت: افراطگرایی به هیچ عنوان، بخشی از اسلام محسوب نمیشود. اسلام دین صلح است و هر کس که ایدئولوژی و تفکر افراطی دارد، از اسلام به دور است.
جهان اسلام و لزوم وحدت در برابر مشکلات فراروی
مدرس تاریخ اسلام در ادامه به مشکلات فراروی جهان اسلام پرداخت و تصریح کرد: امروزه جهان اسلام بهویژه در جهان عرب و خاورمیانه، با مشکلات عدیدهای مواجه است. خشونتها در سوریه و مناقشات سیاسی در مصر از جمله این مشکلات هستند که آسیبهای فراوانی به جوامع مسلمان وارد کردهاند. به نظر من، اگر به طور کلی به اوضاع جهان اسلام نگاه کنیم، مهمترین مشکل، عدم اتحاد و همکاری بین کشورهای اسلامی است. اسلام میگوید که همه مسلمانان با یکدیگر برادرند، اما متاسفانه در میان مسلمانان برادری کمتر دیده می شود.
روشنگری رسانهها در نبود افراطگرایی در منطق اسلام
وی در ادامه درباره اهمیت وحدت و نقش رسانهها در این زمینه، گفت: رسانههای اسلامی میتوانند نقش بزرگی در تقویت وحدت در جوامع اسلامی ایفا کنند، و آنها را در برابر تهدیدات مشترک متحد سازند. به اعتقاد من، با روشنگری در خطبههای نماز جمعه و ترویج تفکر صحیح اسلام در برنامههای تلویزیونی میتوان مانع از انتصاب افراطگرایی به اسلام شد.
حکومتها سبب تفرقه هستند و نه جوامع
فیلافن تصریح کرد: فکر میکنم اولین قدم در این مسیر کمککردن رسانهها به مسلمانان برای فهم و درک صحیح از قرآن است؛ زیرا قرآن کتاب واحد ماست و رسول اکرم(ص) پیامبر همه ما؛ بنابراین قطعاً میتوانیم در کنار یکدیگر بایستیم. البته باید توجه داشت که مسلمانان در جوامع اسلامی مشکلی با یکدیگر ندارند، بلکه برخی از حکومتهای اسلامی هستند که سبب تفرقه میشوند.
وی که برای اولینبار در مسابقات بینالمللی قرآن کریم ایران شرکت میکرد، در بیان سابقه فعالیتهای قرآنی خود اظهار کرد: تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه الازهر در رشته تاریخ و تمدن اسلامی به پایان رساندم و مدتی در ایالات متحده به تدریس تاریخ اسلام برای برخی از جوامع مسلمان آمریکا به دو زبان عربی و انگلیسی اشتغال داشتم. هم اکنون در صربستان مشغول تدریس تاریخ اسلام هستم. در دوران تحصیل در دانشگاه الازهر شروع به حفظ قرآن کردم و تا پایان تحصیل موفق به حفظ ۱۰ جزء از آن شدم، در دوران پس از تحصیل به فاصله یک سال و نیم، به دلیل فراغت بیشتر، موفق به حفظ ۲۰ جزء دیگر قرآن شدم.
تعداد انگشتشمار حافظان قرآن کریم در صربستان
این حافظ قرآن کریم در مورد فعالیتهای قرآنی در صربستان، گفت: اجتماع اسلامی ما در کشور صربستان بسیار کوچک است و تعداد کل حافظان قرآن کریم در این منطقه از ۵ نفر تجاوز نمیکند. این در مقایسه با سایر کشورهای اسلامی بهخصوص کشورهای خاورمیانه همچون ایران و مصر، بسیار رقم کوچکی است.
وی همچنین سطح سازماندهی مسابقات قرآن ایران و سطح کیفی آن را با توجه به شرکتکنندگان مختلف از سراسر جهان اسلام، بسیار خوب ارزیابی کرد و مراتب قدردانی خود را از متولیان برگزاری مسابقات ابراز داشت.
مرفه فیلافن در پایان در توصیهای به حافظان جوان گفت: در تمام مراحل زندگی اگر شما هر کاری را به طور مداوم پیگیری کنید حتما در آن مهارت پیدا خواهید کرد. انس با قرآن کریم و تداوم تلاش برای حفظ و فهم آن مسلما کمک بزرگی در تمام شئون زندگی خواهد بود. به حافظان جوانی که در برای حفظ کل قرآن کریم تلاش میکنند توصیه میکنم که تداوم انس با قرآن را از دست ندهند، حتی اگر روزی نیم ساعت تا یک ساعت زمان به آن اختصاص دهند.
کد مطلب: 2735
آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdci.parct1aywbc2t.html
آرماگدون
http://armageddon.ir