اجرای لایحه ضد شیعی در کداه مالزی
ابنا , 4 شهريور 1392 ساعت 11:09
پس از "سلانگور" و "جوهور" و در ادامه هراس برخی دولتمردان مالزی از آگاه شدن مردم و نخبگان این کشور با حقایق تاریخی اسلام، تبلیغ آموزه های شیعی به دستور شورای فتوای ایالتی در "کداه" ممنوع گردید و سرکوب و دستگیری شیعیان آغاز شده است.
به گزارش «آرماگدون» ، در ادامه فعالیت های ضد شیعی در مالزی که در برهه اخیر شدت گرفته است، این پروژه دیروز در یکی دیگر از ایالت های مالزی نیز کلید خورد.
در این اقدام و به دستور سلطان ایالت "کداه" گام دیگری در شیعه ستیزی، نقض وحدت اسلامی و ایجاد محدودیت های بیشتر برای شهروندان شیعه مالزی برداشته شد.
«تان سری تانکو انور سلطان بدلیشاه» رئیس شورای دولتی ایالت کداه مالزی دیروز ـ یکشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۲ ـ در جریان افتتاح سیزدهمین مجمع ایالتی، از دولت ایالت کداه خواست تا به دستور سلطنتی از نشر و تبلیغ آموزه های شیعی جلوگیری کند.
وی با اعلام اینکه به جز آموزه های اهل سنت و جماعت، تبلیغ دیگر آموزه های اسلامی ممنوع است از ایالتهای دیگر مالزی هم خواست تا به جای سیاسی کردن این موضوع، برای اجرای این قانون ـ یعنی جلوگیری از انتشار آموزه های مکتب اهل بیت(ع) ـ با یکدیگر همکاری کنند!
بدلیشاه به همه بخشهای متبوع خود در کداه ـ واقع در جنوب غربی مالزی ـ یادآوری کرد که باید از تمامی فعالیتهای مساجد که خطری برای اهل سنت محسوب می شود جلوگیری کنند.
اما این اقدامات دولتمردان مالزی علیه شیعیان و تشیع، علاوه بر آنکه سر و صدای زیادی در این کشور به راه انداخته است، واکنش های مثبت و منفی زیادی نیز در بین شخصیتهای علمی، دینی و سیاسی این کشور برانگیخته است؛ از جمله:
مقام ایالت جوهور: ریشه کن کردن حرکات شیعی واجب است!
یک مقام ایالت "جوهور" گفت: ریشه کن کردن جنبشها و تحرکات شیعی واجب است زیرا آنها تهدیدی برای منافع ایالت و کشور هستند!
«عبدالمطلب عبدالرحیم» که علاوه بر فعالیت سیاسی، مسؤول امور مذهبی ایالت جوهور ـ واقع در جنوب مالزی ـ هم هست، گفت: تاکنون بیش از ۱۰۰۰ شیعه در "نوساجایا" در غرب ایالت جوهور شناسایی شده اند که بیشتر آنها در مناطق "جوهور بارو" و "کلانگ" متمرکز هستند.
وی افزود: سه مرکز شیعه در "لارکین پردانا"، "تامان دایا" و "کامپونگ سانگای تریام" وجود دارد که توسط یک افسر ارشد سابق پلیس رهبری میشوند.
وی در واکنش به درخواست برخی علمای معتدل مالزی و رؤسای قبایل جوهور مبنی بر مذاکره با شیعیان گفت: شورای اسلامی جوهور سال گذشته ۱۸ مذاکره با پیروان تشیع داشت. امسال نیز تاکنون ۱۵ مذاکره با آنها داشته ایم؛ اما نمیتوانم جزئیاتی از مفید بودن این مذاکرات بیان کنم.
عالم برجسته مالزی: تفرقه بین شیعه و سنی مانع بیداری اسلامی است
در همین حال یک دانشمند برجسته و فعال سیاسی مالزیایی از مسلمانان خواست تا از جدلهای فرقه ای بویژه بین دو مکتب مهم اسلام ـ یعنی شیعه و سنی ـ خودداری کنند.
«شیخ عبدالهادی اوانگ» گفت: اختلاف بین شیعه و سنی یک حربه قدیمی است که دشمنان اسلام برای تفرقه بین مسلمین از آن استفاده می کنند.
رئیس "حزب سیاسی اسلامی پان مالزی" تأکید کرد: موضوعات اختلافی اسلام مربوط به دانشمندان علوم اسلامی است نه کسانی که ناآگاه در این مسائل هستند. مشکل فرقه ها باید از سوی محققان مورد بحث قرار گیرد؛ پس اجازه ندهید افراد نادان به این مسایل ورود کنند.
شیخ عبدالهادی با بیان اینکه حضور مذهب تشیع در مالزی بیش از یک قرن قدمت دارد افزود: هم شیعه نادان و هم سنی نادان وجود دارد و این یک بیماری است که امروز ما با آن مواجهیم.
این دانشمند اهل سنت مالزیایی از اینکه جدلهای فرقه ای باعث فراموشی مسلمانان از دشمنان مشترکشان ـ یعنی غرب و اسرائیل ـ شده است ابراز تأسف کرد و گفت: ما در منطقه بیداری اسلامی هستیم و گروههای مسلمان در حال پیروزی در همه جا هستند؛ لذا قدرتهای غربی با اهداف سیاسی وارد کشورهای مسلمان شده اند. بنابراین حماقت محض است که موضوع کهنه اختلاف شیعه و سنی نبش قبر گردد و مانع بیداری اسلامی شود.
شاخه جوانان حزب حاکم: شیعیان را سرکوب نکنید
در همین حال شاخه جوانان حزب حاکم مالزی با رد اینگونه تحرکات، شیعیان را شهروندان این کشور دانست.
«خیری جمال الدین» رییس شاخه جوانان این حزب با اعلام اینکه دسیتگیری حق حاکمیت است از دولت این کشور خواست که به جای سرکوب کردن شیعیان، با آنان تعامل داشته باشد و از توانایی های آنان بهره بگیرد.
وی از امضاءکنندگان بیانیه اردن است که در سال ۲۰۰۵ صادر شد و طبق آن، پیروی از چهار مذهب اصلی تسنن و نیز دو مذهب شیعه جعفری و زیدی جایز است.
شیعه ستیزی در سال های اخیر
فشار به شیعیان مالزی از ۳ سال پیش شدت گرفته است؛ زمانی که نیروهای امنیتی و افسران دینی ایالت "سلانگور" ـ واقع در غرب مالزی ـ در شب عاشورا با حمله به "حسینیه حوزه علمیه امام رضا(ع)" ضمن برهم زدن مراسم عزای حسینی، بیش از ۲۰۰ نفر از عزاداران حسینی را بازداشت کردند.
پس از این بازداشتها تبلیغات سنگین و دروغینی علیه مکتب اهل بیت(ع) نیز آغاز شد؛ از جمله سازمان امور دینی سلانگور در بیانیهای که صادر کرد اعلام نمود: شیعیان مالزی میخواهند نظام پادشاهی این کشور را واژگون کنند!!
منشأ این فشارها در این ایالت مالزی، فتوایی است که تحت تأثیر اندیشههای وهابیت صادر و تبدیل به "ماده ۱۲(c) قانون تشکیلات اسلامی سلانگور" شده است. مطابق این فتوا، تشیع از تعالیم اهل السنة و الجماعة یا تعالیم حقیقی و واقعی اسلام منحرف است!
پس از این واقعه سازمان امور دینی ایالت سلانگور (JAIS) تصمیم به تأسیس زندانی مخصوص برای بازداشتشدگان آموزههای به اصطلاح انحرافی (یعنی تشیع) گرفت؛ زیرا به گفته «محمد ریس رشید» معاون رییس مرکز مدیریت اجرای مقررات این ایالت نگران بود که در صورت قرار دادن زندانیان شیعه با زندانیان عادی، آموزههای انحرافی آنان بین دیگر زندانیان نیز پخش شود و دیگر زندانیان هم شیعه شوند.
از دیگر اقدامات ضد شیعه دولت مالزی فیلتر کردن سایت خبرگزاری ابنا بود که با توجه به فعالیت زبانهای ملایو و اندونزیایی آن، مقامات متعصب را از آگاه شدن مردم و نخبگان مالزی نگران کرد.
در هفته های اخیر نیز مسؤولان ایالت های مختلف مالزی برای شدت بخشیدن به قوانین علیه پیروان اهل بیت(ع)، تمامی فتواهای ضد شیعی و نیز بودجه های تعیین شده برای این کار را قطعی و لازم الاجرا دانسته اند. همزمان «مخریز مهاتیر محمد» فرزند نخست وزیر سابق مالزی نیز سردمدار فعالیت های ضد شیعه در این کشور شده است. وی بتازگی اعلام کرد که دولت ایالتی باید بودجه ای را برای تقویت مقامات دینی مالزی اختصاص دهند تا بتوانند قوانین ضد شیعی بیشتر و بهتری وضع کنند!
کد مطلب: 1808
آدرس مطلب: http://armageddon.ir/vdci.uazct1avvbc2t.html
آرماگدون
http://armageddon.ir