نگاهی به انتخابات ۱۵ اکتبر
افراطگرایی و اسلامستیزی؛ خطرهایی که اتریش را تهدید میکنند
انتخابات روز یکشنبه عرصه مبارزه ۳ حزب عمده اتریشی است، انتخاباتی که به منظور انتخاب صدراعظم آینده این کشور برگزار میشود، رویکردهای ضد اسلامی و ضد مهاجرتی فراوانی در میان نامزدها دیده میشود.
يکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۰۰
کد مطلب: 6085
به گزارش «آرماگدون» ، انتخابات اتریش روز یکشنبه (۱۵ اکتبر ۲۳ مهرماه ) در شرایطی برگزار میشود که نامزدهای انتخاباتی رویکردهای تندی علیه مسلمانان اتحاذ کردهاند. دراین انتخابات هر حزبی که بیشترین تعداد رای را به دست آورد، صدراعظم این کشور را انتخاب خواهد کرد.
در این گزارش نگاهی اجمالی به انتخابات آتی خواهیم داشت:
به نظر میرسد که حزب راستگرای آزادی (FPO) که دارای گرایشهای افراطی است حضور قدرتمندی در دولت ائتلافی آتی داشته باشد. همینطور دیگر حزب راستگرا موسوم به حزب مردم (OVP) هم بیشترین آرا را کسب کند. نتیجه یک نظرسنجی نشان میدهد که این حزب احتمالا در انتخابات آینده ۳۳ درصد آرا را به خود اختصاص خواهد داد.
البته حزب مردم حتما برای تشکیل دولت نیازمند حمایت حزب آزادی خواهد بود. حزب آزادی بر طبق نظرسنجیها، ۲۷ درصد رای دارد. از طرفی حزب سوسیالدموکرات (SPO) که احتمالا ۲۳ درصد از آرا را کسب میکند، یکی دیگر از بازیگران مهم در عرصه انتخابات روز یکشنبه خواهد بود.
روزنامه انگلیسی اکسپرس در این مورد نوشت که «کریستین کرن» از حزب سوسیالدموکرات حضور مجدد این حزب در دولت ائتلافی آینده را رد کرده است و این حزب هم مانند سوسیالدموکراتهای آلمان ترجیح میدهد در آینده سیاسی این کشور به جای حضور در دولت نقش مخالف و منتقد دولت را ایفا کند.
وی در این مورد به شبکه خبری ORF گفته بود: «تقریبا برای من روشن است که اگر ما بیشترین میزان رای را به دست آوریم در این صورت من صدراعظم میمانم. اگر غیر از این باشد هم حزب مخالف دولت خواهیم بود. من فکر میکنم که در نهایت خزب آزادی و مردم با هم تشکیل دولت ائتلافی دهند.»
دولت کنونی تا سال ۲۰۱۸ میتوانست به کار خود ادامه دهد اما پس از آنکه دولت ائتلافی در اتریش شکست خورد، تصمیم گرفته شد تا انتخابات زودهنگام برگزار شود.
«سباستین کورتس» وزیر خارجه اتریش از حزب مردم ۱۴ ماه می گذشته با گذشت ۴ روز پس از اینکه به جای «راینهولد میترلنر» به ریاست این حزب انتخاب شد، از برگزاری انتخابات زودهنگام خبر داد. اگر حزب مردم در این دور انتخابات پیروز شود در این صورت موفقیتی برای حزبی خواهد بود که پیش از انتخابات در رتبه سوم میزان آرا قرار داشت. از طرفی موفقیت این حزب تا حدود قابل توجهی به انتخاب کورتس به ریاست این حزب بستگی دارد چرا که پس از انتصاب او به این سمت، حمایت از حزب مردم به میزان قابل توجهی افزایش یافت.
اسلامستیزی؛ خطری که اتریش را تهدید میکند
یکی از مهمترین وعدههای وی این است که کنترل بر (اقدامات) پناهجویان را افزایش دهد و شمار پناهجویانی که وارد اتریش میشوند را کاهش دهد. کورتس همچنین از پایان فعالیت کودکستانهای اسلامی حمالت کرده است و این سیاست همراستا با سیاستهای اسلامستیزانه حزب آزادی است.
حزب آزادی به شدت با اسلامی شدن اروپا مخالف است و خواستار ممنوعیت کامل استفاده از روبنده شده است. اگر این حزب هم در دولت آتی اتریش باشد قصد دارد تا مزایایی که به پناهجویان میدهند را قطع کند. حزب آزادی در سال ۱۹۵۶ تشکیل شد و از آن حزب به عنوان نماینده نازیها یاد میشود.
«هاینتس کریستین اشتراخه» رهبر این حزب حتی یک بار هم به دلیل شرکت در تظاهراتی شبیه به جوانان هیتلری دستگیر شده است.