چالش روزهداری غیرمسلمانان برای مقابله با اسلامهراسی در ماه رمضان
غیر مسلمانان در سراسر جهان برای کمک به مقابله با اسلامهراسی در چالش روزهداری در ماه رمضان شرکت کردند.
دوشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۳۳
کد مطلب: 7214
به گزارش «آرماگدون»، به نقل از « arabnews»، غیر مسلمانان در سراسر جهان برای کمک به مقابله با اسلامهراسی در چالش روزهداری در ماه رمضان شرکت کردند.
این چالش برای نشان دادن همبستگی با مسلمانان در برابر موج فزاینده اسلام هراسی و بهبود مدارا و درک مذهبی طراحی شده بود.
مردم بیش از ۲۵ کشور در ابتکار سالیانه «روزه برای وحدت» و چالش ۳۰ روزه حجاب در ماه رمضان شرکت کردند که هر دو توسط سازمان روز جهانی حجاب، یک گروه غیرانتفاعی که هدف آن مقابله با تبعیض علیه مسلمانان است، سازماندهی شده بود.
این سازمان در چالش روزهداری از غیر مسلمانان دعوت میکند تا یک، دو، ۱۰ یا هر ۳۰ روز ماه رمضان را روزه بگیرند تا نحوه روزه گرفتن مسلمانان و رفتن به یک سفر معنوی با تامل و موضعگیری در برابر اسلامهراسی را تجربه کنند.
«کیت استبلز»، خواننده بریتانیایی یکی از غیر مسلمانانی بود که در این چالش شرکت کرد.
او در پست اینستاگرامی خود گفت، این دومین سالی است که این کار را انجام میدهد و افزود: همانطور که از نام آن پیداست «روزه برای وحدت» ابتکاری برای از بین بردن اسلام هراسی و پیوستن ما به هم در جوامع خود بدون توجه به مذهب یا تفاوتها است.
چالش حجاب که با نام «۳۰ روز حجاب» نیز شناخته میشود در سال ۲۰۱۴ راهاندازی شد.
این چالش از زنان از هر قومیت دعوت میکند تا به مدت ۳۰ روز حجاب داشته باشند و به این ترتیب برای پایان دادن به تبعیض علیه زنان در مورد حجاب موضع بگیرند و به انتخابهای فردی احترام بگذارند.
سازمان ترتیب دهنده این چالش ها که در نیویورک مستقر است در سال ۲۰۱۳ تاسیس شد.
این سازمان هر سال روز جهانی حجاب را در ۱ فوریه به منظور قدردانی از میلیون ها زن مسلمان که پوشش سنتی سر خود را انتخاب می کنند، برگزار می کند.
ابتکارات دیگری هم توسط این سازمان انجام شده است. به عنوان مثال، کمپینی برای جمع آوری پول برای حمایت از تلاش ها با هدف ایجاد محیط های سالم برای دانشجویان مسلمان در آمریکا راه اندازی کرده و گفته است که در ۱۰ روز آخر ماه رمضان، کمک های مالی افزایش یافته است.
سازمان روز جهانی حجاب اعلام کرد، گزارشی که در سال ۲۰۲۱ توسط شعبه ماساچوست شورای روابط اسلامی آمریکایی منتشر شد،افشا کرده است که ۶۱ درصد از دانشآموزان مسلمان در آمریکا بهخاطر دینشان مورد تمسخر، آزار و اذیت کلامی یا آزار فیزیکی قرار گرفتهاند.