در حاشيه توهين دونالد ترامپ به مسلمانان
اسلام ستيزي سيستماتيک در آمريکا
ترامپ يک "فا شيست لمپن" می باشد که پوپوليسم را در خدمت منافع خود به کار مي گيرد. فردي که نه تنها به حداقليترين اصول انساني پايبند نيست، بلکه حتي خط کشي هاي ظاهري و تصنعي سياسي موجود در حزب و کشور خود را نيز به راحتي زير پا مي گذارد.
سه شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۸
کد مطلب: 4096
به گزارش «آرماگدون» ، دونالد ترامپ نامزد انتخابات رياست جمهوري ايالات متحده آمريکا که بسياري خمير مايه افکار او را تلفيقي از فاشيسم و لمپنيسم مي دانند، در تازه ترين اظهارات خود خواستار ممنوعيت حضور مسلمانان در اين کشور شده است. اظهاراتي که بلافاصله از سوي همه گروهها، احزاب و اديان محکوم شد . ترامپ در واکنش به حمله مسلحانه به يک مرکز بهزيستي در ايالت کاليفرنيا و قتل ۱۴ نفر، خواهان "توقف کامل" ورود مسلمانان به آمريکا شده است. او چندي پيش نيز اعلام کرده بود بايد يک ديوار بزرگ ميان ايالات متحده آمريکا و مکزيک کشيد تا مهاجرين مکزيکي نتوانند وارد اين کشور شوند.اظهارات جنجالي ترامپ به اين موارد ختم نمي شود. او بر لزوم تحت نظر قرار گرفتن مساجد در ايالات متحده آمريکا تاکيد کرده و بازجويي هايي به سبک و سياق نومحافظه کاران دوران بوش ( از جمله القاي حس خفگي در آب) را مشروع و قانوني دانسته است.
در اينجا قصد تجزيه و تحليل پديده اي به نام ترامپ را نداريم ، شايد بهترين توصيف از ترامپ يک "فا شيست لمپن" باشد که پوپوليسم را در خدمت منافع خود به کار مي گيرد. فردي که نه تنها به حداقليترين اصول انساني پايبند نيست، بلکه حتي خط کشي هاي ظاهري و تصنعي سياسي موجود در حزب و کشور خود را نيز به راحتي زير پا مي گذارد.
در اينجا بهتر است بلافاصله بر روي منطقهاي به نام چپل هيل و ايالتي به نام کاروليناي شمالي متمرکز شويم. ايالتي که در آن نژادپرستي عليه مسلمانان موج مي زند و سياستمداران آمريکايي علاقهاي نسبت به روايتگري از آنچه در اين منطقه بر سر مسلمانان مي آيد ندارند. حدود يکسال قبل، قتل سه جوان مسلمان بهدست يک آمريکايي در کاروليناي شمالي مورد توجه افکار عمومي دنيا قرار گرفت. با اين حال مقامات آمريکايي نسبت به کشته شدن اين سه دانشجوي مسلمان کمترين واکنشي نشان نداده و از کنار آن به آرامي عبور کردند.
حال دونالد ترامپ در حالي که کمتر از يکسال از واقعه چپل هيل گذشته است، سعي دارد مسلمانان را در کسوت افرادو عناصر نا مطلوب معرفي کرده و حتي وقاحت را به نقطه اي برساند که از ممنوعيت ورود آنها به ايالات متحده سخن به ميان بياورد!
واقعيت امر اين است که اسلام ستيزي درايالات متحده آمريکا نمود عيني برنامهريزي سيستماتيک دراين کشوربوده و بانيان اجراي اين پروسه سيستمهاي مخفي آمريکاهستندکه نژادپرستي واسلام ستيزي رابه عنوان يک خط ممتددراجتماع خودتبليغ مي کنند.حادثه سال گذشته در منطقه چپل هيل درکاروليناي شمالي رخ داد، ايالتي که نژادپرستي و اسلام ستيزي در آن نهادينه شده است.
امروز در ايالات متحده آمريکا نژادپرستان درقالب احزابي که به ظاهرقانوني هستند،واردصحنه شده وبه فعاليت خود ادامه مي دهند.در چنين فضايي ظهور افرادي مانند دونالد ترامپ دور از ذهن نيست. به عبارت بهتر فردي منفور مانند ترامپ برآمده از سيستم و ساختاري کاملا بيمار ، معيوب و خطرناک است.
سئوال اصلي اينجاست که چرا مقامات آمريکايي و اروپايي از ميليونها مسلماني که در منطقه قرباني جنگهاي مستقيم و نيابتي ايالات متحده و متحدانش از سال ۲۰۰۱ ميلادي تاکنون شده اند سخني به ميان نمي آورند؟ چرا روايت مظلوميت مسلمانان در دنيا هيچ گاه از تريبونهاي به ظاهر طرفدار دموکراسي و آزادي در غرب منتشر نمي شود ؟
اظهارات وقيحانه اخير دونالد ترامپ و اينکه فردي به عنوان نامزد انتخابات رياست جمهوري آمريکا به خود جرات مي دهد اين چنين در مورد مسلمانان سخن بگويد، کاملا با ساختار سياسي و عقيدتي باطل موجود در ايالات متحده همخواني و سنخيت دارد. در اينجا بيش از ترامپ بايد ساختار سياسي و تشکيلاتي آمريکا مورد انتقاد و اعتراض قرار گيرد. بديهي است که کمترين انتظاري از ايالات متحده و مقامات کاخ سفيد در خصوص مواجهه واقعي با اظهاراتي از اين دست وجود ندارد. در اين ميان ابراز تاسف ظاهري اوباما و همراهانش از سخنان ترامپ نيز نمي تواند مانع از درک حقيقتي به نام "اسلام ستيزي سيستماتيک" در ايالات متحده آمريکا شود. اين روند در بطن و رگ و کالبد اين کشور رسوخ يافته است. ترامپ نيز سلولي از اين بدن فرسوده و رو به زوال محسوب مي شود .