افزايش اسلام هراسي در امريکا
مرکز پيشرفت امريکاييها ماه آگوست با انتشار گزارشي از چندين بنياد و اهداکنندگان ثروتمند امريکايي نام برد که در وراي کمپين 10 ساله شيوع اسلام هراسي در امريکا قرار دارند.
چهارشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۱۸:۰۶
کد مطلب: 269
به گزارش «آرماگدون» ، براساس تازهترين گزارش دفتر تحقيقات فدرال امريکا (اف بي آي)، تعداد جرائم از روي نفرت برضد مسلمانان امريکايي نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزايش يافته است. در حاليکه بر اساس گزارشها در سال ۲۰۰۹، يکصد و هفت مورد جرائم از روي نفرت عليه مسلمانان امريکايي صورت گرفته بود، اين رقم در سال ۲۰۱۰ به يکصد و شصت مورد افزايش يافته است.
مرکز پيشرفت امريکاييها ماه آگوست با انتشار گزارشي از چندين بنياد و اهداکنندگان ثروتمند امريکايي نام برد که در وراي کمپين ۱۰ ساله شيوع اسلام هراسي در امريکا قرار دارند.
پرس تي وي در اين خصوص با ابراهيم هوپر از اعضاي شوراي روابط امريکايي-اسلامي در نيويورک مصاحبهاي انجام داده است که برگردان آن را در زير ميخوانيد:
پرس تيوي: با توجه به آمار ارائه شده آيا از اين ارقام شگفتزده نشديد؟ به نظر شما در تلاش براي کاهش اين ارقام بايد در حال حاضر چهکار کنيم؟
هوپر: به نظر من اين افزايش در گزارش جرائم از روي نفرت بر ضد مسلمانان اصلا عجيب نيست. طي دو سال گذشته افزايش زيادي در سطوح لفاظي بر ضد مسلمانان در جامعه را شاهد بودهايم، افزايشي که ما آن را حاصل از ماشين اسلامهراسي ميناميم، ماشيني که از گروههاي هماهنگي از افراد و سازمانها تشکيل شده که به خوبي از نظر مالي تامين ميشوند و به ترويج اسلامهراسي و بهرهبرداري از آن ميپردازند.
به نظر من طي دو سال گذشته شاهد اين امر بودهايم که به طور اوليه با جنجال توليد شده بر سر مرکز جامعه اسلامي پارک ۵۱ در نيويورک، تسريع شد. بنابراين طبق تجاربمان هر جا که شاهد افزايش لفاظي بر ضد مسلمانان هستيم، با افزايش مشابهي در حوادث عليه مسلمانان نيز مواجه ميشويم و فکر ميکنم اين همان چيزي است که در اينجا نشان داده ميشود.
پرس تي وي: در مورد گزارشهاي کنوني که از ارتباط مستقيم يا غيرمستقيم بسياري از اين سازمانها با اسرائيل خبر ميدهند ، چطور؟ لطفا در اين خصوص هم اعلام نظر فرماييد.
هوپر: من درباره آن چيزي نميدانم، ماشين اسلامهراسي انگيزههاي مختلفي دارد. ما در اينجا شاهد گروههاي افراطي و افراطيگراهاي مذهبي هستيم، انواع و اقسام انگيزهها وجود دارند و بنابراين نميتوان اين موضوع را صرفا با يک انگيزه خاص مرتبط دانست اما حقيقت اين است که اين اشخاص هماهنگ هستند و از يکديگر حمايت ميکنند. ما تروريستي را ديديم که در نروژ دهها و دهها غير نظامي را به ضرب گلوله کشت و در بيانيهاش از اسلام هراس امريکايي نام ميبرد و ميگويد که آنها بخشي از ماشين اسلام هراسي هستند. بنابراين موضوع اسلام هراسي به موضوعي در فراسوي مرزهاي ملي تبديل شده است.
پرس تي وي : نظرتان درباره مسلمانان امريکايي چيست؟ آيا فکر نميکنيد که آنها احساس متفاوتي در مقايسه با قبل از يازدهم سپتامبر دارند؟ آيا فکرنميکنيد که اکنون حسي مبني بر آگاهي بيشتر در ميان مسلمان در امريکا وجود دارد؟
هوپر: شما از به راه افتادن موج اسلام ستيزي در جامعه تان آگاه هستنيد اما نمي توانيد کاري انجام دهيد. نميتوانيد يک برنامه راديويي يا يک تفسير يا مقاله را درباره اسلام و مسلمانان ببيند و بشنويد که عاري از اسلام ستيزي باشد.
به همين دليل است که ما از رهبران اصلي و شخصيتهاي برجسته خواستهايم تا درباره به راه افتادن موجي از تعصب و نفرت سخن بگويند که تاکنون اين موضوع با پاسخي قاطع روبرو نشده است، برخي از افراد دراين زمينه سخن گفتهاند اما لازم است که اين موضوع در سطحي بالاتر و حتي در درون کاخ سفيد مطرح شود.
پرس تي وي : اين موضوع چه تاثيري به ويژه در ميان مسلمانان جوان در جامعه داشته است. از نظر رواني آنها چه حسي دارند وقتي ميبينند که در تلويزيون و برنامهها به طور منفي درباره اسلام صحبت ميشود. اين مساله چه تاثيري بر هويت مسلمانان به ويژه مسلمان جوان در امريکا دارد ؟
هوپر: سوال خوبي را مطرح کرديد چرا که جوانان بر خلاف ما که تجربه زندگي داريم تاب و تحمل اين موضوعات را ندارند. اين موضوع براي جواني که در جامعهاي بزرگ شده و مي بيند که در آن آشکارا به دين و ايمانش توهين ميکنند بسيار سخت است.