اسلامستیزی آنلاین با اکانتهای جعلی
تحقیقات یک موسسه ضدنژادپرستی در آمریکا نشان داد که افزایش اسلامستیزی در فضای مجازی حاصل فعالیت اکانتهای (حسابهای کاربری) جعلی است.
يکشنبه ۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۰۰
کد مطلب: 6202
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از روزنامه گاردین؛ یک شبکه جهانی از فعالان ضداسلامی با استفاده از رباتها، اخبار جعلی و دستکاری تصاویر در تلاش هستند تا بر گفتمان سیاسی تأثیر بگذارند.
بسیاری اذعان دارند که فعالیتها برای جاانداختن این پیام که اسلام تهدیدی برای جامعه غربی است، افزایش محسوسی در فضای مجازی داشته است.
پژوهشگران موسسه ضدنژادپرستی «امید به جای نفرت» دریافتند که توئیتهای یک فعال اسلامستیز و جنجالبرانگیز آمریکایی به نام «پاملا گلر» که از ورود به انگلیس هم منع، با ۱۰۲ ربات و حسابهای کاربری اتوماتیک و نیمه اتوماتیک بزرگنمایی میشود که به صورت خودکار مطالب ارسالی او را بارها ریتوئیت میکنند.
محققان همچنین دریافتند که تعداد دنبالهروهای (فالوئر) کاربران اسلامستیز توئیتر در انگلیس و آمریکا در فاصله ماههای مارس تا نوامبر، رشد یکسانی داشته و به طور متوسط ۱۱۷ درصد بر تعداد دنبالهروهای آنان افزوده شده است.
به عنوان مثال تعداد بازدیدکنندگان توئیتهای پاملا گلر که به «سرکرده سازمانهای اسلامستیز» معروف است، در فاصله ماههای ژوئیه تا اکتبر (۴ ماه)، ۲ میلیون نفر افزایش داشته است. تعداد مراجعه کنندگان به حساب کاربری «دروازههای وین» که منتقدان آن را یک «راهنمای آموزشی برای شبهنظامیان اسلامستیز» میخوانند نیز در همین مدت، دو برابر شده است.
«پاتریک هرمانسن» پژوهشگر موسسه «امید به جای نفرت» گفت: افزایش نفرت ضداسلامی در میان حسابهای توئیتری و سایتهای اینترنتی، به شرایط هشداردهندهای رسیده است. با افزایش این حسابهای کاربری و وبسایتهای ضداسلامی، افراد بیشتری در معرض این دیدگاههای عمیقاً متعصبانه ضداسلامی قرار میگیرند.
در این تحقیق همچنین شبکه خبری «برایتبارت» که توسط «استیو بنن»، استراتژیست ارشد سابق دونالد ترامپ اداره میشود به عنوان یکی از انتشاردهندگان اخبار جعلی علیه اسلام و مسلمانان معرفی و تأکید شده که شبکهای از محافل و سایتهای آنلاین برای تشدید و انتشار مطالب کمپینهای ضداسلامی جعلی در شبکههای اجتماعی فعال هستند.