به گزارش «آرماگدون» ، در گذر از مقابل دریاچه زیبای پوتراجایا در مالزی مسجد "پوترا" به طور حتم بر جستهترین چشماندازی است که بعنوان یکی از مدرنترین مساجد جهان اسلام نظر رهگذران را به خود جلب میکند.
نمای داخلی این مسجد با بهره گیری معماری اصیل ایرانی در دوره صفویه و بویژه ورودی اصلی مسجد که شبیه دروازه های ورودی ساختمانهای دولتی در ایران عصر صفویه است، طراحی و اجرا گردیده است، خطوط و نقوش اسلامی در تزئین محراب این مسجد بسیار چشمگیر و خیره کننده است.
کلنگ مسجد جامع پوترا جایا که به مسجد پوترا شهرت دارد در سال ۱۹۹۷ میلادی زده شد و بعد از دو سال به بهره برداری رسید.
گنبد صورتی رنگ گرانیتی این مسجد زیبایی خاصی به آن داده است و شبستان اصلی مسجد ظرفیت پذیرش بیش از ۱۵ هزار نمازگزار را دارد.
دیوارهای شبستان زیرین مسجد با الهام از مسجد سلطان حسن در کازابلانکا مراکش طراحی و اجرا شده است.
مسجد پوترا از یک شبستان اصلی، اتاقهای آموزشی ویژه طلاب و دانشجویان علوم دینی و صحن اصلی تشکیل شده است.
شبستان اصلی این مسجد باشکوه که روی ۱۲ ستون برافراشته شده است با ارتفاع ۷۶.۲ متر ، فضایی معنوی را بر شبستان این مسجد حکمفرما کرده است.
از نکات جالب توجه در معماری مناره مسجد، الهام گرفتن از مناره مسجد شیخ عمر در بغداد است که این مناره زیبا و صورتی رنگ با ارتفاع ۱۱۶ متری از بلندترین مناره های منطقه به شمار می آید.
از دیگر خصوصیات این مسجد طراحی سیستم پخش صدا هماهنگ با معماری مسجد است بطوری که تنها با بهره گیری از ۲ بلندگو در بالای محراب، طنین صدای مکبر در تمامی شبستان بصورت یکسان پخش می شود.
مسجد پوترا در مرکز شهر پوتراجایا و کنار کاخ نخست وزیری مالزی قرار دارد. این شهر که بعنوان پایتخت سیاسی مالزی معرفی شده در ۳۵ کیلومتری شمال کوالالامپور واقع شده است.