رایزنی دانشجویان مسلمان انگلیس با سیاستمداران برای طرح مشکلات
داخلی صفحه آخر خبر
رایزنی دانشجویان مسلمان انگلیس با سیاستمداران برای طرح مشکلات
کمیته سیاستمداران منتخب وزارت امور داخلی بریتانیا با 70 جوان و دانشجوی مسلمان در شهر بردفورد دیدار کردند تا با طرح مشکلات خود، گفت‌وگویی آزاد در مورد جوامع مسلمان انگلیس داشته باشند.
پنجشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۶:۴۹
کد مطلب: 4214
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از روزنامه گاردین، این دیدار میان نمایندگان پارلمان بریتانیا و حدود ۷۰ نفر از جوانان ۱۶ تا ۲۵ سال به‌عنوان نمایندگان جوامع اسلامی شهرهای بردفورد، لیدز و دوزبری در هتلی در بردفورد انجام شد.
این دیدار و گفت‌وگو برای اولین بار از سوی وزارت امور داخلی بریتانیا برگزار شد و قرار است در طول امسال در شهرهای منچستر، بیرمنگام و کمبریج نیز برگزار شود.
این برنامه تلاشی در راستای «گفت‌وگوی آزاد» با جوانان جوامع اسلامی بود.
با سخنان کیت واز، نماینده حزب کارگر این برنامه آغاز شد و به جوانان یک ساعت فرصت داده شد که لیستی از سوالات را میان خودشان بررسی کنند و سپس نظرات خود را در مورد آن‌ها بیان کنند.
جوانان مسلمان مسائلی متعددی را که مسلمانان انگلیس با آن مواجه هستند، عنوان کردند.
آن‌ها بیان کردند که تمرکز ناسالمی بر آنچه که «افراط‌گرایی اسلامی» می‌خوانند، وجود دارد در حالیکه دیگر افراط‌گرایی‌ها مانند دیدگاه‌های افراط‌گرایانه راستگرایان اینگونه مورد توجه قرار نمی‌گیرد.
آن‌ها همچنین به طور مکرر به تمرکز رسانه‌ها بر بدنام کردن مسلمانان و نشان دادن تصاویر منفی از آن‌ها اشاره کردند.
برخی دیگر به این مسئله اشاره کردند که هنگامیکه در برنامه‌هایی برای گفت‌وگو در مورد وضعیت مسلمانان و یا بیان نظراتشان در مورد خشونت‌ها علیه مسلمانان در رسانه‌های اجتماعی شرکت می‌کنند، هدف توجه پلیس قرار می‌گیرند.
یکی از دانشجویان مسلمان رشته سیاست در دانشگاه بردفورد عنوان کرد: ما احساس سرکوب می‌کنیم و فکر می‌کنیم، نمی‌توانیم آزادانه نظرات خود را در رسانه‌های اجتماعی بیان کنیم زیرا سبب می‌شود که مورد توجه ناخواسته‌ای قرار بگیریم.
چوکا اومونا، یکی از نمایندگان حزب کارگر شرکت‌کننده نیز در این برنامه با اعتراض به اظهارات اخیر دیوید کامرون مبنی بر لزوم اخراج بانوان مسلمان از انگلیس در صورت نداشتن توانایی صحبت کردن به زبان انگلیسی عنوان کرد: اسلام‌هراسی در این کشور مورد رسیدگی قرار نمی‌گیرد و به آن مانند مثلاً نژادپرستی یا تبعیض جنسی واکنش نشان داده نمی‌شود. این مسئله دیگر قابل پذیرش نیست.
کامرون به تازگی با این ادعا که ندانستن زبان انگلیسی سبب کناره‌گیری بانوان مسلمان از جامعه و انزوای بیشتر آن‌ها و در نتیجه انعطاف‌پذیری بیشتر آن‌ها و متعاقباً مردان مسلمان نسبت به ایدئولوژی‌های افراط‌گرایانه می‌شود، موجی از اعتراضات را برانگیخت.
در پایان این برنامه به دانشجویان مسلمان اطمینان داده شد که نظراتشان به صورت یک گزارش تنظیم و به نخست‌وزر و وزارت امور داخلی بریتانیا تسلیم خواهد شد.
Share/Save/Bookmark