برافروختن هیزم اسلام هراسی با بودجه 42 میلیون دلاری + pdf
برافروختن هیزم اسلام هراسی با بودجه 42 میلیون دلاری + pdf
هفت موسسه آمریکایی و صهیونیستی با اعطای بیش از 42 میلیون دلار سبب برافروخته شدن هیزم اسلام‌هراسی در آمریکا و دیگر نقاط جهان در سال‌های اخیر شده‌اند.
شنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۰ ساعت ۲۱:۴۱
کد مطلب: 108

بر اساس گزارش تحقیقاتی مهمی که اخیراً منتشر شد، گروه کوچکی از مؤسسات، اتاق‌های فکر، محققان، و وبلاگ‌نویسان که با هم در ارتباطند، در کمپین 10 ساله‌ای قرار دارند که به ترویج اسلام‌هراسی و ترس از مسلمانان در آمریکا و دیگر نقاط جهان می‌پردازد.

 

این گزارش 130 صفحه‌ای که تحت عنوان «شرکت ترس:‌ ریشه‌های شبکه اسلام‌هراسی در آمریکا» است، به معرفی هفت موسسه‌ای می‌پردازد که در کل بیش از 42 میلیون دلار برای اشخاص و سازمان‌های کلیدی تدارک دیده‌اند که بین سال‌های 2001 و 2009 در سراسر آمریکا دست به تلاش‌ها و اقدامات گسترده‌ای علیه اسلام و مسلمانان زده‌اند.

 

در این میان، تأمین‌کنندگان مالی‌ای وجود دارند که مدت‌هاست با راست‌گرایان افراطی آمریکا در ارتباط بوده‌اند، و نیز چندین موسسه خانوادگی یهودی که از گروه‌های راست‌گرا و مهاجر در رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند.

 

همچنین این شبکه متشکل از متخصصانی است که این گزارش آنها را «کارشناسان اخبار نادرست» می‌نامد، از جمله فرانک گافنی از «مرکز سیاست امنیتی» (CSP)، دانیل پایپس از «انجمن خاورمیانه» (MEF) واقع در فیلادلفیا، استیون امرسان از «پروژه تحقیقاتی تروریسم» (IPT)، دیوید یروشالمی از «انجمن آمریکاییان برای موجودیت ملی» (SANE)، رابرت اسپنسر از «توقف اسلام‌سازی آمریکا» (SIOA). این «کارشناسان اخبار نادرست» اغلب در شبکه‌های خبری تلویزیونی و گفتگوهای رادیویی جناح راستی حضور پیدا کرده و در خصوص اسلام و تهدیدات آن که متوجه امنیت ملی آمریکا است صحبت می‌کنند.

 

«وجاهت علی» مؤلف اصلی این گزارش این گروه را این چنین توصیف می‌کند: «اشخاص و سازمان‌های این گروه اصلی که بین آنها ارتباط تنگاتنگی وجود دارد به کمک هم دست به جعل و مبالغه در مورد تهدیدات «شریعت خزنده»، سلطه اسلام بر غرب، و فراخوان‌های قرآن برای اعمال الزامی خشونت علیه غیرمسلمانان می‌زنند. اعضای این گروه دستگاه اصلی عصبی شبکه اسلام‌هراسی هستند».

 

در این گزارش آمده است: «این گروه کوچکِ متشکل از نظریه‌پردازان رادیکال برای این می‌جنگند تا شریعت را به عنوان یک «ایدئولوژی استبدادی»‌ معرفی کرده و بیان دارند که اسلام و شریعت دارای دکترین نظامی، سیاسی، و قانونی‌ای است که در نابودسازی تمدن غرب عزمی راسخ دارد. با این حال، یک روحانی مسلمان و محقق سنت‌های اسلامی چنین تعریفی از شریعت را به رسمیت نمی‌شناسد، چه رسد به یک فرد مسلمان غیرروحانی

 

این گروه به شکل گسترده‌ای دست به انتشار و پخش پیام‌هایی می‌زند که این گزارش آن را «مخزن انعکاس اسلام‌هراسی» می‌نامند و شامل رهبران راست‌گرای مسیحی چون فرانکلین گراهام و پت رابرتسان و نیز برخی سیاست‌مداران جمهوری‌خواه از جمله کاندیدای ریاست‌جمهوری 2012 آمریکا میشل باکمن و سخنگوی اسبق مجلس نمایندگان آمریکا نویت گینگریچ می‌باشد.

فرانکلین گراهام و پت رابرتسان از رهبران راست‌گرای مسیحی
فرانکلین گراهام و پت رابرتسان از رهبران راست‌گرای مسیحی
میشل باکمن، کاندیدای ریاست‌جمهوری 2012       نویت گینگریچ، سخنگوی اسبق مجلس نمایندگان آمریکا

 

میشل باکمن، کاندیدای ریاست‌جمهوری 2012       نویت گینگریچ، سخنگوی اسبق مجلس نمایندگان آمریکا

 

دیگر مروجان اصلی اسلام‌هراسی عبارتند از یک سری اشخاص معروف رسانه‌های آمریکا،‌ به ویژه مجری معروف تلویزیونی شبکه خبری فاکس‌نیوز و مقاله‌نویس بخش بررسی ملی روزنامه واشنگتن تایمز و نیز گروه‌های عمومی‌ای چون «برای آمریکا دست بکار شوید»، جنبش‌های ‌محلی «چای»، و موسسه خانواده آمریکایی، که در پشت تلاش‌های کنونی قرار دارند که توسط قانونگذاران دولتی جمهوری‌خواه صورت می‌گیرد تا مانع از اجرای قوانین شرعی در مجامع قضایی خود شوند.

 

این گزارش همچنین به موسسه تحقیقاتی و رسانه‌ای خاورمیانه، یا همان ممری (MEMRI)، اشاره می‌کند. ممری یک آژانس رصد خبری است که در سال 1998 توسط افسران سابق نیروی دفاعی رژیم صهیونیستی در آمریکا تاسیس شد و به ترجمه گزینشی رسانه‌های مختلف خاورمیانه می‌پردازد. این موسسه به مسائلی می‌پردازد که آنها را تهدیدات ناشی از اسلام می‌نامد. ممری که تاکنون به خاطر رصد مسائل یهودستیزی در رسانه‌های عربی از سوی دولت آمریکا پاداش‌های مالی دریافت کرده است، اغلب متهم به عملکرد گزینشی و تحریفی در ترجمه‌های خود شده است که در آنها تلاش کرده است تا افراط‌گرایی را رواج دهد.

 

بر اساس نظرسنجی سال 2010 واشنگتن تایمز که در این گزارش بدان اشاره شده است، 49 درصد مردم آمریکا در سال 2010 نگرش خوبی نسبت به اسلام نداشته‌اند که این آمار نسبت به سال 2002 ده درصد افزایش نشان می‌دهد. همچنین این گروه موفق شده است تا با تحریک احساسات ملی و برانگیختن خشم مردم مانع از ساخت یک مرکز اجتماعی اسلامی در منطقه منهتن، معروف به مسجد گرند زیرو، شود. الی کلیفتون یکی دیگر از مؤلفان این گزارش بیان می‌دارد: «بسیار جالب است که تعداد اندکی از افراد از طریق گروه کوچکی از اهداکنندگان متعهد و سخاوتمند به چنین کارهایی دست زده‌اند».

 

در این گزارش نام سایت رابرت اسپینسر، یعنی «نظارت بر جهاد»، 162 مرتبه آورده شده است. بر اساس این گزارش، این سایت از طریق مرکز هورویتز و اساساً توسط موسسه فیربوک ــ که توسط آبری و جویس چیرنیک گردانده می‌شود ــ تأمین مالی شده است. در بین سال‌های 2004 و 2009، فیربوک حدود 1.5 میلیون دلار به گروه‌های اسلام‌هراس کمک مالی کرده است، از جمله «برای آمریکا اقدام کنید»، «مرکز سیاست امنیتی»، «پروژه تحقیقاتی تروریسم»، و «انجمن خاورمیانه».

 

آبری و جویس چیرنیک همچنین از سازمان صهیونیستی جناح راستی آمریکا و آییش هاتوراه، یک گروه اسرائیلی راست‌گرای حامی صندوق کلاریون حمایت کرده‌اند. آییش هاتوراه گروهی است که دست به تولید فیلم «عقده روحی: جنگ اسلام رادیکال با غرب» زده و این فیلم به شدت توسط گروه‌های اسلام‌هراس مذکور در این گزارش تبلیغ شده است.

 

لازم به ذکر است که حدود 28 میلیون نسخه از این فیلم در درب منازل ایالت‌های اصلی آمریکا و در شب انتخابات ریاست‌جمهوری 2008 آمریکا پخش شد. از آنجا که گفته می‌شد اوباما به اسلام گرایش مثبت دارد این گروه‌ها این کار را برای کاهش میزان محبوبیت وی در انتخابات انجام دادند. طبق گزارشی که سایت سالن سال گذشته منتشر ساخت، برای توزیع این فیلم‌ها حدود 17 میلیون دلار توسط یک کارخانه‌دار شیکاگویی به نام باری سید هزینه شد.

 

بر اساس این گزارش، بین سال‌های 2001 و 2009 مبلغ 400 هزار دلار به پروژه تحقیقاتی تروریسم و 2.3 میلیون دلار به انجمن خاورمیانه کمک مالی شده است. همچنین کمک‌کنندگان اصلی عبارتند از مؤسسات نیوتن و راچیلر بیکر، موسسه راشل بیری، و موسسه آنکوریج چریتبل و موسسه خانواده ویلیام رزنوالد.

 

معاون مرکز پیشرفت آمریکا،‌ که دست به تهیه این گزارش زده است، در این خصوص گفته است: «پیوند عقلانی این شبکه کاملاً قابل فهم است. ما می‌دانیم که علت این کار اساساً تنفر از مسلمانان است. اما آنچه نمی‌دانیم این است که انگیزه‌های تأمین‌کنندگان مالی آن چه بوده است. ما نمی‌دانیم که آنها تا چه حد از آنچه که بر روی آن سرمایه‌گذاری شده است اطلاع دارند».

 

در جدول زیر میزان کمک‌های مالی و نیز اهداکنندگان و دریافت‌کنندگان آن آورده شده است.

 جدول  میزان کمک‌های مالی و نیز اهداکنندگان و دریافت‌کنندگان آن

تصاویر اشخاصی که در این گزارش به عنوان مروجان اصلی اسلام‌هراسی معرفی شده‌اند
مروجان اصلی اسلام‌هراسی
برای دانلود فایل این گزارش روی بخش ضمیمه کلیک کنید.

Share/Save/Bookmark
مرجع : مشرق