اعتراض مسلمانان آمریکایی به تصویر تاریک اسلام در رسانهها
مسلمانان آمریکا به ویژه در ماه های اخیر با افزایش خصومت نسبت به خود در جامعه رو به رو هستند، از تصویرهای منفی رسانه ها نسبت به خود ابراز نگرانی کرده و نسبت به افزایش باورهای نادرست درباره اقلیت دینی و تیره و تار نشان دادن سبک زندگی خود معترض هستند.
چهارشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۰ ساعت ۲۰:۳۱
کد مطلب: 441
به گزارش «آرماگدون» ، احسان احمد استاد اقتصاد با اشاره به اعتراض همه مسلمانان نسبت به انعکاس تصویر نادرست از آنها در رسانه ها اظهار داشت: مردم وقت ندارند کتاب بخوانند و یا از آموزشهای دیگر برای کسب اطلاعات درباره مسلمانان بهره ببرند، رسانه ها به عنوان ابزار ارتباطی سریع الوصل نخستین منبع کسب اطلاعات برای گروه هایی از مردم محسوب می شود.
دالیا دسوکی از دانشجویان مسلمان رشته روابط بین الملل و علوم سیاسی با تأکید بر حقیقت تلخ تصویر منفی مسلمانان در رسانه ها گفت: پوشش رسانه ها و مانورهای سیاسی جناح راستی علل اصلی تیره و تار نشان دادن تصویر نادرست از اقلیت مسلمان در آمریکا است.
آدبایو اگاندیپ به عنوان مسلمان آفریقایی که در نیجریه متولد شده و اکنون به عنوان استادیار دانشکده مهندسی فعالیت می کند اظهار داشت که احساس می کند پس از یازدهم سپتامبر همانند مسلمانانی که شبیه ساکنان خاورمیانه هستند با تبعیض و تعصب رو به رو نیست، چرا که در آمریکا نژادپرستی چندان متداول نیست، مردم به علت رنگ پوست کسی رفتار منفی نشان نمی دهند آنچه این روزها بیشتر مشاهده می شود رویکردها و رفتار منفی در نتیجه دین، اعتقادات دینی و ظاهری براساس این اعتقادات است.
بر همین اساس جیک راث از مسلمانان سفیدپوست که در رشته حسابداری تحصیل می کند اظهار می دارد که هرگز با تبعیض رو به رو نشده است اما این مسئله برای مادرش که مسلمانی محجبه است یکسان نیست چرا که وی در خیابان حتی قاتل نیز خطاب شده است.
بسیاری از مسلمانان اعتقاد دارند که اسامه بن لادن رهبر القاعده بهانه ای برای رسانه ها به منظور تیره و تار نشان دادن مسلمانان و دینشان بوده است.
آدبایو اگاندیپ تأکید کرد گفت: من نه کارشناس مسائل دینی هستم و نه تا کنون کتابی در زمینه الهیات تألیف کرده ام اما می دانم که همه مسلمانان با حملات یازدهم سپتامبر مخالف هستند.
از زمان یازدهم سپتامبر تا کنون مسلمانان آمریکا که تعداد آنها بین شش تا هشت میلیون نفر تخمین زده نسبت به فرسایش حقوق مدنی خود با این باور که آمریکاییها دین آنها را هدف گرفته معترض بوده اند.
براساس گزارش منتشر شده از سوی شورای روابط اسلامی آمریکایی، مرکز نژاد و جنس در دانشگاه برکلی کالیفرنیا اعلام کرده اسلام هراسی در آمریکا درحال افزایش است.
همچنین نتایج یک تحقیق نشان می دهد بیشتر آمریکاییها اطلاعات اندکی درباره اسلام دارند و در زندگی خود مسلمانان معدودی را می شناسند. به طوری که تحقیقات گالوپ مشخص کرده ۴۳ درصد آمریکاییها نسبت به مسلمانان احساس تعصب دارند.