تب ضدحلال در انگلیس، نتیجه اسلامستیزی است نه نگرانی برای حیوانات!
جامعهشناس انگلیسی در مقالهای نوشت: مخالفتهای اخیر با توزیع گوشت حلال در انگلیس هیچ ربطی به نگرانی در مورد حیوانات ندارد و فقط حاصل تعصبات اسلامستیزانه است.
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۹
کد مطلب: 2686
به گزارش «آرماگدون» ، دکتر «کریس الن»، جامعهشناس انگلیسی در مقالهای در پایگاه اطلاعرسانی «هافینگتن پست» با بیان این مطلب نوشت: مسئله این نیست که هیچکس اهمیتی به شیوه کشتار حیوانات نمیدهد، اما کسانی که شعارهای ضدحلال سرمیدهند جزو آنهایی نیستند که به حیوانات اهمیت میدهند. در حقیقت آنها حاضرند هر نوع گوشتی را بخورند به شرط آن که ذبح اسلامی انجام نشده باشد.
اما این تب ضدحلال از کجا شروع شد؟
در چند سال اخیر، گروههایی مانند حزب ملی بریتانیا و اتحادیه دفاع انگلیس، کمپینی را علیه غذای حلال راهاندازی کردهاند. تا اینجا تعجبی ندارد؛ زیرا این گروهها به اجرای چنین کمپینهایی معروف هستند. اما اخیراً خبرهایی جنجالی در مطبوعات بریتانیا به چاپ میرسد که ریشه این تب ضدحلال را میتوان در آنجا یافت.
اولین خبر مربوط به روزنامه «دیلی میل» بود که داستانی در مورد رستورانهای زنجیرهای فستفود «سابوی» منتشر کرد با این تیتر که «سابوی در پاسخ به تقاضاهای گسترده مسلمانان گوشت خوک را حذف میکند». اما آنچه مورد توجه قرار نگرفت این بود که تصمیم سابوی یک تصمیم تبلیغاتی بود، چرا که این رستوران از فروش محصولات تهیه شده از گوشت خوک در مناطق مسلماننشین پولی به دست نمیآورد. اما روزنامه دیلی میل طوری عنوان کرد که گویی این رستوران به خاطر «فشار» مسلمانان این کار را میکند.
در واکنش به آن، روزنامه «سان» چهارشنبه گذشته تیتر درشتی زد با این عنوان: «راز پیتزا اکسپرس حلال». درحالی که حقیقتاً این راز، راز نبود. پیتزا اکسپرس مدت دو سال است که موضوع استفاده از گوشت حلال را برای جذب مشتریان تبلیغ میکند. درستتر این بود که این روزنامه «کشف شواهد بیشتر از ورود شریعت اسلامی به پیتزا اکسپرس» را تیتر خود میکرد.
روز بعد از آن، هیزم بیشتری به این آتش افزوده شد، هنگامیکه بیبیسی گزارش داد که فروشگاههای «مارکس اند اسپنسر»، «تسکو»، «موریسونز»، «ویترز» و «کو ـ اُپ» نیز اقدام به فروش گوشت حلال نیوزیلندی کردهاند.
روزنامه دیلیمیل، نگران از اینکه «میلیونها» نفر بدون اینکه بدانند گوشت حلال میخوردند، نوشت: «تصاحب پنهان سوپرمارکتهای بریتانیا توسط مسلمانان». به دنبال آن شبکه «سیسیتیوی» گزارشی از یک کشتارگاه حلال نشان داد و گفت: بیش از ۱۰۰ گوسفند از درد شدید حاصل از ذبح در حال رنج کشیدن هستند.
کریس الن در ادامه این مقاله میگوید: اما آیا این همان اتفاقی نیست که در همه کشتارگاهها میافتد؟ حیوانات کشته میشوند و از درد به خود میپیچند. به قول «مورسیه» (خواننده انگلیسی): گوشت یعنی کشتار.
از کشتهشدن حیوانات ناراحت هستید، به جای نژادپرستی، گیاهخوار شوید
وی افزود: جالب اینکه هیچکدام از آنهایی که بر این طبل میکوبند نه نگران «کشتار» حیوانات هستند و نه نگران وضعیت آنها، فقط از این ناراحت هستند که بدون اینکه به آنها گفته شود گوشت حلال خوردهاند. نگاهی به صفحه «تحریم پیتزا اکسپرس» در توئیتر نشان میدهد که کسانیکه در آن نظر میگذارند تا چه اندازه نگران حال حیوانات هستند!
به گفته سازمان «کمک به حیوانات» (Animal Aid)، مرغی که بر روی پیتزاها استفاده میشود چه حلال و چه غیرحلال، به این صورت تهیه میشود که ابتدا به صورت صنعتی از تخم خارج میشوند، سپس هر ۴۰ تا ۵۰ هزار جوجه در یک مرغداری قرار داده میشوند و داروهایی به آنها خورانده میشود که رشد سریع و غیرطبیعیشان آغاز شود. این جوجهها از ناهنجاری ایجاد شده در ناحیه پاها در اثر مصرف اینداروها رنج میبرند و حتی دسترسی به غذا و آب هم برایشان دشوار میشود و در کنار آن از مشکلات قلب، ریه، کبد و کلیه هم رنج میبرند. گرچه به آنها آنتیبوتیکهایی داده میشود تا این تغییرات را تحمل کنند و زنده بمانند، اما حدود ۵۰ میلیون جوجه هر سال پیش از رسیدن به کشتارگاه کشته میشوند.
وضعیت جوجههایی که برای تولید تخممرغ مورد استفاده قرار میگیرند نیز بسیار بدتر است و تعداد زیادی از آنها به صورت دلخراشی در پایان فرآیند کشته میشوند.
این جامعهشناس انگلیسی در پایان این مقاله نقل میکند: اگر از کشتهشدن حیوانات ناراحت هستید، به جای نژادپرستی، گیاهخوار شوید.
وی میگوید: اگر تب حلال ستیزی در حقیقت اسلامهراسی نیست و نگرانی از حال حیوانات است، رستورانهایی مانند سابوی باید استفاده از گوشت خوک را به خاطر فرآیند «خشن و بیرحم» تولید گوشت این حیوان تعطیل کنند نه برای تبلیغات و جذب مشتری.
کریس الن در پایان میگوید: همان طور که در آغاز گفتم، این مسئله ربطی به حیوانات ندارد بلکه در حقیقت مخالفت با اسلام و مسلمانان است که من آن را اسلامهراسی مینامم.