رای دیوانعالی آمریکا ترویج اسلام هراسی
سیاست های دولت چهل و پنجم آمریکا درباره نژادپرستی و اسلام هراسی هر روز ابعاد جدیدی می یابد و این بار دیوانعالی آمریکا بر خلاف قانون اساسی این کشور، فرمان منع مهاجرت از 6 کشور مسلمان را تایید کرد و به صورت علنی مهر تاییدی بر اسلام هراسی زد.
پنجشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۲۷
کد مطلب: 6240
به گزارش «آرماگدون» ، دونالد ترامپ در ژانویه ۲۰۱۷ که یک ماه از استقرارش در کاخ سفید نمی گذشت، فرمانی را امضا کرد که به موجب آن مهاجرت از چند کشور به امریکا ممنوع شد.
برخی از کشورها با رایزنی هایی که داشتند توانستند دولت جدید آمریکا را متقاعد کنند که نام آن ها از لیست خارج شود و به این ترتیب نسخه جدیدی از ممنوعیت مهاجرت اعلام شد.
این فرمان با اعتراض مسلمانان و اتباع این کشورها مواجه شد تا این که در ۱۸ اکتبر، دادگاهی در مریلند این فرمان را نقض کرد و آن را یک محدودیت غیرقانونی برای مسلمانان و مغایر قوانین فدرال دانست که دولت را از تبعیض علیه متقاضیان ویزا بر اساس ملیت خود منع می کند.
یک قاضی در هاوایی هم حکم مشابه ای داد و این دستور ترامپ را نقض کرد و سرانجام، با شکایت دولت ترامپ موضوع به دیوانعالی آمریکا ارجاع شد و این دادگاه در دوشنبه ۱۳ آذرماه به اجرای کامل فرمان رئیس جمهوری به دلیل واهی ادعای امنیت آمریکا، رای داد.
این در حالی است که اتباع این کشورها به خصوص ایران در هیچ حادثه تروریستی نقشی نداشته اند و برعکس اتباع کشورهایی که مروج خشونت و تروریسم در جهان هستند، آزادانه می توانند به امریکا رفت و آمد کنند.
شورای روابط آمریکایی-اسلامی که بزرگترین سازمان حقوق مدنی و حمایت از حقوق مسلمانان در آمریکا است با انتشار بیانیه ای از ممنوعیت مسلمانان برای ورود به آمریکا، شدیدا ابراز نگرانی کرد.
این شورا تاکید کرد تصمیم دیوانعالی آمریکا، عواقب بسیار ناگوار انسانی را برای شهروندان آمریکایی و خانواده هایشان در خارج از کشور ایجاد می کند.
«لنا ماسری» فعال حقوق بشری و عضو ارشد این شورا در این باره می گوید: اقدامات دیوانعالی، یادآوری خوبی است که ما نمی توانیم به سادگی به دادگاه ها برای رسیدگی به دعاوی علیه تلاش های دولت ترامپ برای حاشیه راندن مسلمانان و سایر اقلیت ها متکی باشیم.
وی تاکید کرد: ما باید همه تلاشمان را انجام دهیم تا با ممنوعیت ورود مسلمانان مخالفت کنیم.
شورای شهر نیویورک هم با این تصمیم مخالفت کرد و آن را سیاستی مبتنی بر نفرت و اسلام هراسی دانست و تاکید کرد در نیویورک همچنان از هرکسی بدون توجه به منشا و مذهب یا وضعیت مهاجرتی، پشتیبانی خواهیم کرد و به آن ها خوشامد می گوییم.
تصمیم دیوان عالی آمریکا علاوه بر اثراتی که بر مسلمانان و خانواده هایشان دارد، بدیهی ترین شکل ترویج اسلام هراسی است به گونه ای که روز گذشته بخش فلوریدای شورای روابط آمریکایی-اسلامی از بازداشت «برناردینو بولاته» عضو گروه بولاتت خبر داد که قصد داشته است تا با حمله به یک مسجد در این ایالت، شدیدترین تیراندازی را به سمت نمازگزاران و اشخاصی که در مسجد حضور دارند، داشته باشد.
این شورا یادور شده است: خشونت و جنایات متخاصم علیه مسلمانان در فلوریدا واقعی است. در کمتر از ۶ ماه، دو مسجد در معرض انفجار قرار گرفتند.
بولاتت یک گروه افراط گرای ضد اسلام است که ادعا می کند برای کشتار مسلمانان بی گناه در مراکز عبادی آن ها در آمریکا آماده می شود که خود می تواند یک عملی تروریستی باشد.