مبارزه با اسلام هراسی با راه اندازی کلینیک پزشکی رایگان
مبارزه با اسلام هراسی با راه اندازی کلینیک پزشکی رایگان
یک گروه خیریه اسلامی در "کارولینای جنوبی"، کلینیک پزشکی راه اندازی کرده و به ویزیت و درمان افراد بی بضاعت و کسانی که تحت پوشش بیمه قرار ندارند، اقدام کرده است.
يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۴۷
کد مطلب: 4639
به گزارش «آرماگدون» ، یک گروه خیریه اسلامی در "کارولیانی جنوبی"، اقدام به راه اندازی کلینیک پزشکی با تسهیلات ویژه برای افراد نیازمند کرده است.
در این مرکز درمانی کمک های پزشکی به افراد بی بضاعت و کسانی که تحت پوشش بیمه قرار ندارند، تعلق می گیرد.
پزشک مسلمانی که در این مرکز درمانی شفا مشغول به کار است، احساس خود را در مورد این اقدام خیرخواهانه چنین بیان کرد: وقتی مراجعان به این مرکز مراجعه می کنند و از خدماتی که ارائه می شود ابراز خرسندی و رضایت می کنند، تمام خستگی کار از ما زدوده می شود.
«دکتر رشما خان» در ادامه گفت: اینجا بهترین جایی است که ممکن بود برای کار در آن مشغول شوم، چراکه ما هر روز با لبخند رضایت مردم مواجه هستیم و این بهترین هدیه برای ما محسوب می شود.
وی تاکید کرد: آنچه من انجام می دهم آن چیزی است که اسلام بر آن تاکید دارد و این رفتار، چهره واقعی اسلام را نشان می دهد و دین مبین اسلام مملو از نیکوکاری، رحمت، محبت و صلح و دوستی است.
دکتر رشما متخص بیماری زنان است و در این مرکز درمانی به درمان بیماران زن می پردازد و علاوه بر ویزیت، معالجه و دارو نیز به صورت رایگان، انجام و عرضه می شود.
گفتنی است "مرکز اسلامی ریلایف آمریکا"، هزینه اجاره محل این مرکز درمانی را تقبل کرده است. در کنار این مرکز اسلامی، ۲۰ خیر مستقل نیز هزینه تامین دارو ها و لوازم پزشکی را تامین می کنند.
مرکز درمانی شفا، برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ میلادی کار خود را آغاز کرد و در ابتدای کار، هفته ای چهار یا پنج بیمار مورد معاینه و درمان قرار می گرفتند ولی اینک، با گذشت چهار سال از آغاز به کار این مرکز، در هفته حدود ۴۰ بیمار مورد درمان قرار می گیرند.
یکی از کارکنان این مرکز، در مورد دکتر رشما خان اظهار داشت: این بانوی مسلمان در هفته بین ۶۰ تا ۸۰ ساعت کار می کند و هر روز تلاش بیشتری در این زمینه بذل می کند و سعی دارد بیماران بیشتری را مورد معالجه قرار دهد و در ازای فعالیت هایی که در این مرکز انجام می دهد، هیچ مبلغی دریافت نمی کند.
این اولین بار نیست که یک مرکز درمانی و یک دکتر مسلمان، عهده دار معالجه و درمان بیماران فقیر در آمریکا می شوند.
در سال ۲۰۱۱ میلادی نیز یک دندان پزشک مسلمان، با افتتاح کلینیکی در "مسجد بلال" کارولینا، در روز های یکشنبه به درمان بیماری های دهان و دندان افراد فقیر می پرداخت.
این دست اقدامات خیرخواهانه، تاثیر مثبتی در رفع کج فهمی ها و سوء تفاهمات نسبت به دین مبین اسلام و مسلمانان ایفاء می کند و مراکز اسلامی در کشورهای غربی، با روی آوردن به اینگونه فعالیت های عام المنفعة، سعی در زدودن غبار افراطگرایی و تروریستم، از چهره مطهر اسلام هستند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : ابنا