اخراج مسلمانان میانمار از تایلند
اخراج مسلمانان میانمار از تایلند
مسئولان تایلندی از ورود هزاران تن از مسلمانان اقلیت "روهینگیا" به این کشور طی چهار ماه گذشته و اخراج بیش از 70 درصد آنها خبر دادند.
شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۰۹
کد مطلب: 1326
به گزارش «آرماگدون» ، فرمانده عملیات امنیت داخلی تایلند دیروز اعلام کرد که از ماه اکتبر سال گذشته تاکنون نزدیک به شش هزار تن از مسلمانان اقلیت "روهینگیا" با فرار از خشونت های نژادی و مذهبی موجود در ایالت "راخین"، واقع در غرب میانمار، به صورت غیر قانونی وارد این کشور شده اند.
به گفته "ديتابورن ساساميت"، از مجموع پنج هزار و ۸۹۹ مهاجر مسلمان اقلیت "روهینگیا" که از ماه اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون به صورت غیر قانونی و از راه دریا وارد تایلند شده اند، چهار هزار و ۱۴۷ تن بیرون رانده شده و از مجموع هزار و ۷۵۲ تنی که همچنان در این کشور به سر می برند نیز، هزار و ۱۷۷ تن که همگی مرد هستند، در مراکزی واقع در جنوب تایلند و زیر نظر اداره پلیس این کشور، نگهداری می شوند.
فرمانده عملیات امنیت داخلی تایلند با اعلام اینکه دولت این کشور با مسلمانان فراری از خشونت های میانمار به عنوان پناهندگان غیر قانونی برخورد کرده و مطابق با رفتارهای انسانی، تنها نیازهای ضروری آنها را برآورده خواهد کرد، از مذاکره وزارت امور خارجه تایلند با کشورهای دیگر جهت میزبانی این پناهندگان و درخواست این وزارتخانه از دولت میانمار برای دریافت اسناد شهروندی این افراد خبر داد، تا در نهایت بتوانند از تایلند خارج شوند.
در حالی که پیش از این نیز هزاران تن از مسلمانان اقلیت "روهینگیا" به صورت غیر قانونی به تایلند و مالزی پناهنده شده اند، اما با این حال ده ها هزار تن از افراد این اقلیت مسلمان در اردوگاه هایی زیر نظر سازمان ملل در مرز میانمار با بنگلادش زندگی می کنند که به گفته "والری آموس"، معاون امور بشردوستانه دبيرکل این سازمان، از جمله بدترین اردوگاه های موجود در جهان بوده و نیازمند کمک های بین المللی می باشد.
این در حالی است که کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل پیش از این از کشورهای همسایه میانمار خواسته تا مرزهای خود را به روی پناهندگان مسلمانان فراری از خشونت های این کشور بگشایند، مسلمانانی که بیشتر آنها به مالزی و پس از آن تایلند فرار می کنند، چرا که دیگر کشور همسایه میانمار یعنی بنگلادش از پذیرش پناهندگان اقلیت "روهینگیا" خودداری می کند.
لازم به ذکر است که اقدامات خشونت آمیز علیه مسلمانان اقلیت "روهینگیا" در میانمار نگرانی شدید سازمان ملل متحد را نیز در پی داشته، جایی که گزارشگر ویژه این سازمان در امور حقوق بشر در میانمار توقف خشونت های خونین نژادی و مذهبی در این کشور را خواستار شده و به دولت میانمار هشدار داده که از این خشونت ها و درگیری ها به عنوان بهانه ای جهت اخراج اقلیت مسلمان "روهینگیا" از این کشور استفاده نکند.
با وجود آنکه نزدیک به ۸۰۰ هزار مسلمان اقلیت "روهینگیا" در میانمار زندگی می كنند، اما دولت این کشور از به رسمیت شناختن آنها به عنوان شهروندان میانمار خودداری کرده و بر همین اساس، نیروهای دولتی و بوداییان این کشور که اکثریت را تشکیل می دهند، طی ماه های گذشته خشونت های زیادی به راه انداخته و تعداد زیادی از مسلمانان "روهینگیا" را قتل عام کرده اند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : خبرنگاران جوان