تظاهرات هزاران هندی در اعتراض به خشونت علیه مسلمانان
هزاران هندی در شهرهای مختلف این کشور در اعتراض به حملات خشونتآمیز اخیر علیه اقلیت مسلمانان تظاهرات کردند.
چهارشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۲۴
کد مطلب: 5827
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از پایگاه خبری «Islamic News»، تظاهراتکنندگان اعتراض خود را نسبت به سکوت دولت ملیگرای هندو در برابر کشتار مسلمانان و حمله به مردان و پسران مسلمان از زمان روی کار آمدن این دولت در سال ۲۰۱۷ اعلام کردند.
آنجالی آروندکار، استاد هندی اهل کالیفرنیا گفت: من در تظاهرات بمبئی شرکت کردم چون انگار دیگر کسی به کشته شدن یک مسلمان اهمیتی نمیدهد.
در دهلی نو نیز هزاران نفر از جمله افراد مسن، پدران و مادران به همراه فرزندان خود شعر خوانده و شمع روشن کردند.
در بمبئی صدها نفر به همراه برخی هنرپیشههای بالیوود(سینمای هند) جمع شدند و در زیر باران به خشونت علیه مسلمانان اعتراض کردند.
در دیگر شهرهای هند نیز تظاهراتهای مشابهی برگزار شد.
جمعه گذشته، ۱۶ تیرماه، ۲۰ مرد به ۴ مسلمان در قطاری در حومه دهلی نو حمله کردند، یک نوجوان مسلمان را با ضربات چاقو از پای در آورند و دو نفر دیگر را مجروح کردند. یک مرد مسلمان را نیز به باد کتک گرفتند و خانهاش را سوزاندند؛ زیرا میگفتند که یک گاو را سر بریده است.
بوداییان افراطگرای هند از زمان روی کارآمدن حزب ملیگرای راست هند به سرکردگی نارندرا مودی، به بهانه ملیگرایی و دستاویز قراردادن حلالبودن ذبح احشام از جمله گاو که برای هندوها مقدس است، اقدام به حمله به مسلمانان میکنند و هیچ نهادی این خشونتها را پیگیری نمیکند.
رویکار آمدن مودی و نگرانی مسلمانان
با پیروزی نارندرا مودی در انتخابات اردیبهشت ماه سال ۹۳ در هند و انتصاب وی به عنوان نخستوزیر آینده این کشور، جمعیت بزرگ ۱۷۲ میلیون نفری مسلمانان هند در مورد وضعیت زندگی خود در حکومت جدید بیش از پیش نگران شدند.
حزب ملیگرای «بهاراتیا جاناتا» با پیروزی بر رقیب خود، حزب کنگره، توانست به یک دهه حکومت این حزب بر هند پایان دهد و با کسب اکثریت ۲۷۲ کرسی پارلمان هند، دولت این کشور را در دست گیرد.
پیروزی این حزب و انتخاب نارندرا مودی، رئیس آن به عنوان نخستوزیر هند، اقلیت مسلمان این کشور را با تردید و نگرانی نسبت به آینده خود مواجه کرد.
گرچه مودی ۶۳ ساله با شعار «امید و تجدید حیات» پا به عرصه انتخابات گذاشت، اما سابقه وی در سوء رفتار با مسلمانان و همراه شدن ورود او به انتخابات با افزایش حملات ضد اسلامی در هند، مسلمانان را بسیار نگران کرده است.
تیرگی روابط مسلمانان با این حزب ناسیونالیست هندو بعد از کشتار وحشیانه بیش از ۲ هزار مسلمان در سال ۲۰۰۲ میلادی در ایالت «گجرات» هند در زمان فرمانداری مودی آغاز شد.
فاجعه کشتار مسلمانان در پی آن شکل گرفت که گروهی از هندوها بر اثر آتشسوزی در یک قطار کشته شدند که در ابتدا مسلمانان به اشتباه مسئول این حادثه معرفی شدند اما بعد مشخص شد که این آتشسوزی اتفاقی بوده است.
در زمان رقابتهای انتخابی اخیر نیز دو شورش علیه مسلمانان شکل گرفت که یکی در ایالت شرقی «آسام» و دیگری در شهر مسلماننشین حیدرآباد در ایالت جنوبی «آندرا پرادش» اتفاق افتاد.
پیش از انتخاب مودی به عنوان نخستوزیر هند و پیروزی حزب بهاراتیا جاناتا نیز مسلمانان این کشور وضعیت سامانیافتهای نداشتند و از تبعیضهای بیشماری که علیه آنان در حوزههای آموزش، سیاست و کسبوکار صورت میگرفت، شکایت داشتند اما این اقلیت پیشبینی میکرد که این وضعیت در آینده به مراتب بدتر خواهد شد