گزارش سایت آلمانی از وضعیت اقلیت مسلمان
داخلی صفحه آخر خبر
گزارش سایت آلمانی از وضعیت اقلیت مسلمان
سایت دولتی «قنطره» آلمان در گزارشی به وضعیت امروز مسلمانان در آلمان پرداخته و اقدامات ضداسلامی امروز در جامعه این کشور را به زمان نازی‌ها تشبیه کرده است.
چهارشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۳۰
کد مطلب: 4514
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از روزنامه «المصریون»، سایت آلمانی «قنطره» که وابسته به دولت آلمان است، با انتشار گزارشی با عنوان «آیا روزی می‌رسد که مناره‌های مساجد مسلمانان در آلمان سوزانده شود؟» به درخواست حزب ضداسلامی «جایگزینی برای آلمان» مبنی بر منع مسلمانان از انجام شعایر دینی اشاره کرده و دشمنی و اقدامات ضد اسلامی امروز در جامعه آلمان را به دوران نازی‌ها تشبیه کرده است.
در گزارش این سایت آلمانی آمده است: این درخواست حزب «جایگزینی برای آلمان»، حمله‌ به آزادی‌های دینی که در قانون اساسی آلمان تضمین‌ شده، محسوب می‌شود.
قنطره در این گزارش به رویکرد «استفان بوخن»، نویسنده آلمانی به درخواست حزب «جایگزینی برای آلمان» برای دشمنی با اسلام اشاره و آورده است: «وقتی فردی به ممنوعیت گفتن اذان و ساخت مناره دعوت می‌کند، باید بترسیم از روزی که این اتفاق بیافتد و مناره‌ها به آتش کشیده شود».
این نویسنده می‌گوید: این حزب ضداسلامی آلمان می‌خواهد محور برنامه‌های حزبی خود را بر سیاست دشمنی و تنفر از اسلام متمرکز کند».
در ادامه گزارش قنطره آمده است: «این حزب در حال پیشرفت است و تلاش می‌کند بخشی از جامعه آلمان را به‌عنوان یک پیکره غریب و خارجی طبقه‌بندی کند و این طور وانمود کند که این بخش جامعه آلمان را تهدید می‌کند».
قنطره می‌نویسد: حزب «جایگزینی برای آلمان» تلاش می‌کند با نشستن بر بال‌های دشمنی و تنفر از اسلام، سطوح سیاسی جدیدی را کسب کند.
این سایت به اشاره به الگوهای تاریخی که این حزب ضداسلامی آلمان در دشمنی با اسلام از آن تقلید می‌کند، اشاره و می‌نویسد: «همان‌طور که در اتریش رهبر حزب ضداسلامی «سوسیال مسیحی» این کشور در گذشته توانست به منصب شهردار وین برسد، این حزب آلمانی نیز در تلاش است با اقتدا به این‌گونه موارد برای کسب سطوح سیاسی تلاش کند».
سایت دولتی قنطره در پایان گزارش خود آورده است: «ما نمی‌دانیم تا ۲۰ سال آینده چه اتفاقی خواهد افتاد و شاید این کابوس تمام شده باشد، اما وقتی یک سیاستمدار در سخنان خود درخواست حذف مناره‌های مساجد در اماکن عمومی را مطرح می‌کند، پس باید پیش‌بینی کرد که ممکن است روزی این مناره‌ها سوزانده شوند».
Share/Save/Bookmark
مرجع : ایکنا