تازه ترین برآورد از رفتارهای نژاد پرستانه علیه مسلمانان امریکا
تازه ترین برآورد از رفتارهای نژاد پرستانه علیه مسلمانان امریکا
مرکز بزرگ «روابط اسلامی و امریکایی»(CAIR) به تازگی برآورد خویش از موقعیت مسلمانان در ایالات متحده را منتشر کرد که از افزایش چشمگیر رفتارهای نژادپرستانه و گسترش پدیده اسلام هراسی حکایت دارد
دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۵۹
کد مطلب: 1310
به گزارش «آرماگدون» ، در گزارش مرکز CAIR که به اطلاعات و آمار دریافتی از شعبات آن در ایالت‌ها و مناطق مختلف امریکا مستند است، تصریح شده است که میزان رفتارهای تبیض آمیز و ضد مسلمانان در سال گذشته میلادی ۱۰ درصد نسبت به گذشته افزایش یافته است.
در اولین بخش این گزارش به اظهارات مسئولان دفتر CAIR در ایالت سان فرانسیسکو اشاره شده است. اغلب شهروندان و شخصیت‌های مسلمان در این ایالت که طرف گفت و گو قرار گرفته‌اند تاکید کرده‌اند که آنها از افزایش اسلام‌هراسی و نیز تعمیق رفتارهای نژاد پرستانه رنج می‌برند.
CAIR در ادامه اظهارات نمایندگان دیگر گروه‌های اسلامی در ایالت‌های شمالی امریکا را منعکس می‌کند که تهدید جدی برای زندگی خویش را دو پدیده سازمان‌یافته «تبعیض و اسلام‌هراسی» خوانده‌اند.
CAIR با استناد به آمار تکان‌دهنده می‌گوید در این فاصله زمانی (بین ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۲) ۲۸۳ مورد حمله و حوادث سازمان یافته علیه مسلمانان ثبت شده است که شامل تبعیض و محرومیت از استخدام، احضار و بازجویی توسط اف بی آی و دیگر سازمان‌های اطلاعاتی امریکا و نیز خشونت‌های نژادی می‌شود.
در گزارش CAIR به تازه‌ترین موارد و مصداق‌های اسلام‌هراسی و نژادپرستی اشاره شده و آمده است: هفته گذشته در شیکاگو(ایالتی که خاستگاه اصلی اوباما محسوب می‌شود) قبور مسلمانان با نوشته‌ها و نقاشی‌های نژادپرستانه مورد اهانت قرار گرفت.
احمد رهب مدیر دفتر روابط اسلام و امریکا در این شهر می‌گوید که وقتی اعتقادات ما از این طریق مورد هجمه قرار می‌گیرد مقدمه و نشانه‌ای از یک حرکت نژاد پرستانه است
ارسلان بخاری از مدیران شورای روابط اسلام و امریکا در واشنگتن می‌گوید که سال گذشته شاهد افزایش چشمگیر خشونت علیه مسلمانان در ایالت‌های شمال غرب امریکا بوده است. او تاکید می‌کند گزارش های رسیده به شعبه CAIR در این ایالت همه آنها را به این باور رسانده که حرکت جدی و اقدام عاجل برای اصلاح این وضعیت انجام دهند.
او تصریح می کند که موسسات اسلامی باید قانون گذاران را از زوایای پدیده اسلام هراسی و ترفندهایی که سازمان دهندگان این حرکت‌ها برای توجیه و یا پنهان کردن خشونت خویش انجام می دهند، آگاه سازند.
بخاری در ادامه به نقش گسترده برخی از شبکه‌های تلویزیونی و رسانه‌های امریکا در دامن زدن به گسترش حس خارجی ستیزی و نژادپرستی اشاره می‌کند و می‌گوید CAIR دور تازه تلاش خود را برای مقابله با این بخش از ترفند رسانه‌ها به کار بسته است.
او در این باره برخی از تیزها و آگهی‌های تجاری شبکه‌های تلویزیونی را خاطر نشان می‌کند که تصویری سیاه از اعراب به میلیون‌ها بیننده عرضه می‌کند. اغلب این تیزرها جامعه اعراب و مسلمانان را در نقش یک تروریست یا در حال رقص عربی یا عافیت‌گرایی شیخ نشین‌های نفتی معرفی می‌کند.
جنجالی‌ترین تیزر تبلیغاتی را در این زمینه هفته گذشته کوکاکولا از شبکه سی ان ان منتشر کرد که در آن یک عرب در حال قدم زدن در بیابان به همراه جلوه‌های رفاه و رونق در ایالت لاس وگاس نشان می‌داد.
در فراز پایانی این گزارش اظهارات واردن دیوید عضو کمیته ضد تبیعیض عرب امریکایی ذکر شده است که می‌گوید: جامعه «عرب امریکایی» تجربه خوبی در شناخت تکنیک «وارونه سازی حقایق در رسانه‌ها و تلویزیون ها» به دست آورده است و دریافته که شرکت‌ها و کمپانی‌های بزرگ تجاری چگونه برای جلب مشتری و فروش محصولات خویش با اعتبار و حیثیت اقوام و ملیت‌های دیگر بازی می‌کنند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : شبکه ایران