انتقاد جوامع مسلمان انگلیس از استراتژی ضد تروریسم کامرون
جریانها و نهادهای مسلمانان انگلیس معتقدند دیدگاه نخست وزیر این کشور در مبارزه با افراط گرایی در انگلیس که روز گذشته توسط وی اعلام شد، گیج کننده، متناقض و بیمعنی است.
سه شنبه ۳۰ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۵۴
کد مطلب: 3705
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از ایسنا، دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس چهار راه کلیدی را اعلام کرده که دولت قصد دارد برای مبارزه با ایدئولوژی و برداشت نادرست از اسلام از آنها استفاده کند؛ ارائه گفتمانی ضد گفتمان منحرف داعش، جلوگیری از روند افراطی سازی، تضمین آزادی مسلمانان میانهرو و اصلاح "بحرانهای هویتی" در میان مسلمانان متولد شده در انگلیس.
اما مرکز رمضان معتقد است که کامرون نباید مساله افراط گرایی و تروریسم را با انسجام و ادغام اشتباه بگیرد.محمد شفیق، مدیر مرکز رمضان میگوید، نخست وزیر انگلیس با گفتن بسیاری از مسائل، سخنان خود را نقض میکند.
در همین حال شورای مسلمانان انگلیس نیز اعلام کرده است که کامرون مساله افراط گرایی را بسیار دست کم گرفته است. مقداد ورسی، دستیار دبیرکل این مرکز در این باره گفت: کامرون به اشتباه ایدئولوژی را مهم ترین عامل تروریسم میداند اما واقعیت و تحقیقات دانشگاهی چیز دیگری را نشان میدهند.
وی هشدار داد، آزادی بیان نباید تضعیف شود و این بسیار مهم است که اجازه داده شود مردم با عقیده افراط گرایی رو به رو شوند تا به چالش کشیده شود.
ورسی ادامه داد: بهترین راه برای شکست کسانی که دیدگاهشان با دیدگاه سایر انگلیسیها تقابل دارد این است که آن عقاید به صورت عمومی مطرح شده تا به چالش کشیده شوند و آنها را در نظر عموم شکست داد. وی همچنین از دولت خواست تا تعریف درستی از افراطیگرایی ارائه دهد که تمامی انواع آن از جمله اسلام هراسی را در خود جای دهد.
نخست وزیر انگلیس در تازهترین اقداماتش برای مبارزه با تروریسم، مجموعه قوانینی را ارائه داده است که کنترل پاسپورت فرزندان از سوی والدین در بین آنهاست.