تکرار قصه دردآور نسلکشی مسلمانان، این بار در آفریقای مرکزی
اگرچه درگیریهای آفریقای مرکزی به بهانه ریاست جمهوری یک فرد مسلمان شروع شد، ولی استعفای وی نیز نتوانسته جلوی کشتار مسلمانان را بگیرد. در واقع در آفریقای مرکزی عملا نسل کشی علیه مسلمانان در جریان است.
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۲۲
کد مطلب: 2409
به گزارش «آرماگدون» ، در تاریخ دسامبر ۲۰۱۲ شبه نظامیان اسلامگرا با تشکیل ائتلافی به نام «سه له کا» رئیس جمهور «فرانسوا بوزیزه» را که شخصی مسیحی بود را سرنگون کردند و به جای وی «میشل جوتودیا» را نشاندند و «جوتودیا» عنوان نخستین رهبر مسلمان آفریقای مرکزی را از آن خود کرد.
در پی این حادثه شبه نظامیان مسیحی وفادار به رئیس جمهور سابق، همراه با برخی مزدوران نظامی کشورهای اطراف، گروهی به عنوان نیروهای "آنتی بالاکا" برای مبارزه با حکومت وقت و مسلمانان تشکیل دادند. معنی بالاکا در زبان محلی، قمه یا قداره است.
خشونت های افسار گسیخته و قتل های وحشیانه صحنه های رقت انگیزی را خلق کرده اند که هر بیننده ای به عمق فاجعه پی میبرد.
از زمان به قدرت رسیدن «میشل جوتودیا» در سال گذشته، در اثر خشونتهای قومی میان مسلمانان و مسیحیان یک پنجم جمعیت کشور آفریقای مرکزی از خانههای خود آواره شدهاند. تنها در ماه گذشته بیش از ١٠٠٠ نفر در اثر خشونتهای قومی جان خود را از دست داده اند.
بالغ بر ۳۰ درصد آفریقای مرکزی را مسیحیان تشکیل می دهند و ۱۵ درصد نیز مسلمانان هستند و ما بقی از آئین «آنیمیست» پیروی می کنند.
سازمان دیده بان حقوق بشر نیز گزارش داده است که چند روز دیگر احتمالا هیچ شهروند مسلمانی در شهر «بانگی» پایتخت آفریقای مرکزی حضور نداشته باشد. تا کنون بیش از یک پنجم ساکنان آفریقای مرکزی از خانه های خود آواره شده اند. اهالی مسلمان ساکن شهر «بانگی» پایتخت آفریقای مرکزی تا شعاع ۳۰۰ کیلومتری به سمت کشور چاد فرار کرده اند اما در طول مسیر نیز هدف حمله شبه نظامیان مسیحی قرار دارند.
شبه نظامیان مسیحی به زنان و کودکان نیز حمله ور می شوند و عمدتا با سلاح های سرد از جمله، قمه و ساتور به طرز وحشیانه ای آنان را میکشند. یکی از این شبه نظامیان مسیحی می گوید: «خوب شد که مُرد [اشاره به فرد کشته شده] او یک مسلمان بود شاید هم آدم خوبی بوده باشد ولی به هر حال مسلمان بود و ما نمی خواهیم مسلمان ها در این جا باشند»
اگرچه «میشل جوتودیا» در تاریخ ۲۰ دی ۹۲ استعفای خود را اعلام کرد و به جای وی «آلکساندرفردیناندگویندت» یک فرد مسیحی بر مسند قدرت تکیه داد. ولی خشونتها همچنان به شدت علیه مسلمانان ادامه دارد. این موضوع به خوبی نشان میدهد که هدف پیکارجویان مسیحی نسلکشی مسلمانان میباشد. وگرنه قدرت دوباره به مسیحیان بازگشته و آنها دیگر بهانهای نباید داشته باشند.
میزان خشونت به کار رفته علیه مسلمانان به قدری است که مجامع بین المللی را مجبور به محکوم کردن این جنایات کرده است.
«بان کی مون» دبیر کل سازمان ملل خواستار اعزام نیروهای حافظ صلح بیشتری به آفریقای مرکزی شده است و سازمان کنفرانس اسلامی نیز نماینده خود را راهی این کشور کرده است.
هم اکنون ۵۴۰۰ نفر از شش هزار نفر یگان اتحادیه آفریقا به همراه ۱۶۰۰ نظامی فرانسوی در آفریقای مرکزی مستقر هستند. اتحادیه اروپا وعده داده است که حدود ۵۰۰ نظامی خود را در «بانگی» پایتخت آفریقای مرکزی با آغاز ماه مارس مستقر کند.
با وجود حضور نیروهای فرانسوی، ولی همچنان قتل عام و نسل کشی مسلمانان مقابل چشم آنها انجام میگیرد و عملا کاری از دست نیروهای فرانسوی بر نمیآید.
لعنت خدا بر این سازمان آمریکایی متحده که سکوت اختیار کرده. خدا ریشه این سازمان و ریشه آن یعنی بان کی مون را بکند. آمین