تهدید رسانه های پاکستان به حمله تروریستی توسط طالبان
گروه غیرقانونی ˈتحریک طالبان پاکستانˈ با اعلام جنگ علیه رسانه های این کشور اعلام کرد که طالبان رویکرد رسانه های پاکستان را در مبارزه خود با دولت و نیروهای امنیتی این کشور؛ جانبدارانه دانسته و آنان را در آینده مورد هدف قرار می دهد.
پنجشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۴۵
کد مطلب: 2275
به گزارش «آرماگدون» ، طالبان پاکستان از زمان تاسیس این گروه در سال ۱۳۸۳ شمسی (۲۰۰۵ میلادی)؛ بارها علیه رسانه های خبری ؛ دستور دینی (فتوای) به اصطلاح اسلامی صادر کرده و روزنامه نگاران و مسوولان رسانه ای در پاکستان را در لیست اهداف تروریستی خود قرار داده است.
در فتوای ۲۹ صفحه ای این گروه تروریستی که توسط ˈاحسان الله احسانˈ سخنگوی سابق تحریک طالبان به شورای علمای طالبان ارائه شد؛ رسانه های پاکستانی به طرفداری از مواضع دولت اسلام آباد، تحریک مردم علیه مجاهدین (شبه نظامیان طالبان) از طریق تبلیغات و برنامه هایی براساس نظریه سکولاریسم متهم شده اند.
احسان الله در گفت وگو با منابع خبری پاکستان از نقطه ای نامعلوم تهدید کرد که بیش از ۲۰ نفر از مسوولان رسانه ای، روزنامه نگاران، سردبیران روزنامه های اردو و انگلیسی زبان و مجریان برجسته برنامه های سیاسی شبکه های خبری در فهرست اهداف طالبان قرار گرفته اند.
همچنین ˈشیخ خالد حقانیˈ معاون رییس تحریک طالبان (موسوم به تی تی پی) با ارائه جزییات و اهداف فتوای صادره علیه رسانه های پاکستانی ادعا کرد: روزنامه نگاران و رسانه های پاکستان در تلاش برای تحریک کافران و مسلمانان علیه مسلمانان، ایجاد فساد در جامعه اسلامی و جایگزینی سکولاریسم بجای ایدیولوژی اسلامی هستند.
برخی از شهرهای پاکستان در سالهای اخیر شاهد ترور و ربوده شدن خبرنگاران و روزنامه نگاران توسط گروههای شبه نظامی بوده است. مناطق قبایلی در شمال غرب این کشور یکی از خطرناکترین مناطق جهان برای فعالان رسانه ای است که تاکنون دهها نفر از آنان در حملات تروریستی در این مناطق جان باخته اند.
روزنامه اردو زبان ˈاکسپرسˈ پاکستان به نقل از آمار منتشر شده از سوی خبرگزاری رسمی دولت این کشور (APP) نوشت؛ در سال ۲۰۱۳ حدود ۱۰ روزنامه نگار پاکستانی در مناطق مختلف از جمله ˈمناطق قبایلی و ایالت بلوچستانˈ در جنوب غربی این کشور کشته شده و پاکستان به عنوان کشوری خطرناک برای فعالیت های خبری و رسانه ای از سوی مراجع بین المللی در جایگاه سوم در این سال میلادی قرار گرفت.