به گزارش آرماگدون به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، محمود احمدی نژاد در مصاحبه با شبکه تلویزیونی و خبری آر تی(راشا تودی) در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا به رسمیت شناخته شدن دولت فلسطین در زمان درست تاریخی صورت گرفته است یا خیر؟ اظهار داشت: ملت فلسطین قبل از جنگ جهانی اول و دوم وجود داشت و هر ملتی حق حاکمیت دارد، منتها حق حاکمیت ملت فلسطین به خاطر اشغال ناجوانمردانه بیش از ۶۰ سال است که نقض شده و بی تردید هر زمانی که این حق برگردد بهتر است؛ البته مهم این است که این حق به طور کامل اعاده شود و مجدداً در جریان روند گفتگو و مذاکرات قرار نگیرد.
رئیس جمهور در پاسخ به اینکه آقای اوباما در سخنانی عضویت فلسطین مبنی بر اینکه تنها راه به رسمیت شناخته شدن فلسطین از طریق گفتگو است و آیا فلسطینی ها حق دارند که رئیس جمهور آمریکا را خائن به حقوق خود بدانند؟ اظهار داشت : این موضوع بالاتر از خیانت است و این ادبیات ادامه همان حق کشی است که بیش از ۷۰ سال علیه ملت فلسطین اتفاق افتاده است. ملت فلسطین باید از حق حاکمیت برخوردار باشد و خودش برای سرنوشت خود تصمیم بگیرد. چرا باید یک کشور خودش را هم صاحب فلسطین و هم صاحب سازمان ملل بداند؟
رئیس جمهور گفت: اگر دولت آمریکا واقعا مانند سایر کشورها یک رای دارد - همانطوری که در منشور سازمان ملل پیش بینی شده است - طرح چنین موضوعات مداخله جویانه ای معناو مفهومی نخواهد داشت.
احمدی نژاد خاطر نشان کرد: تشکیل دولت فلسطین یک جریان تاریخی است که کسی نمی تواند جلوی آن را بگیرد و البته باید توجه داشت که کسی استقلال خود را با اشغالگر به مشارکت و مذاکره نمی گذارد. طرح این سخنان منطق دوره استعمار و برده داری است که البته شکست خورده است.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: امروز ملت های عربی علیه سلطه آمریکا قیام کردند، چرا که دیکتاتورها را مورد حمایت این دولت می دانند. این در حالی است که غربی ها به تلاش افتاده اند قیام ملت ها را مصادره کرده و به نام خود ثبت کنند.
دکتر احمدی نژاد گفت: در هر کجای دنیا اجازه داده شود، ملتهای آزاده اظهارنظر کنند، حتما این اظهار نظر علیه سلطه آمریکا خواهد بود.
وی در پاسخ به اینکه اگر یک کشور فلسطینی به وجود آید، موضع جمهوری اسلامی ایران نسبت به رژیم صهیونیستی چگونه خواهد بود؟ تصریح کرد: تغییری نخواهد کرد؛ مگر میشود اشغالگری را به رسمیت شناخت؟ معتقدیم تشکیل دولت فلسطین گام اول برای تشکیل دولت فلسطین در تمام سرزمین فلسطین است و معتقدیم ملت فلسطین و ملت های منطقه این حق را دنبال خواهند کرد و سوال این است... آیا ادامه دارد یا خیر؟
احمدی نژاد خاطر نشان کرد: آزادی، عدالت و حق انتخاب آزاد حق ملت هاست و همه باید آن را به رسمیت بشناسند اما بعضی تلاش می کنند با سوءاستفاده از شرایط، تحرکات ملت ها را به نام خود معرفی کنند تا بعداً بتوانند در محیط تاثیرگذاری داشته و همچنان به دخالت های خود ادامه دهند.
رئیس جمهور در پاسخ به سوالی در خصوص ادعای یکی از مقامات آمریکایی مبنی بر ایجاد تغییر و تحول در داخل ایران گفت: ایشان از برنامه و آرزوهای دولت آمریکا صحبت کردند البته شاید طراحی هایی برای آسیب زدن به ایران انجام دهند. ملت ایران ۳۲ سال است که علیه سلطه گران انقلاب کرده و به همین خاطر است که مورد کینه دولت های غربی قرار دارد.
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران همیشه مخالف دیکتاتوری بوده و تحولاتی که در برخی کشورهای منطقه صورت گرفته را علیه استبداد و سلطه غرب می داند چرا که حاکمان همه کشورهایی که مردم خواهان تحول هستند، روابط دوستانه ای با دولت آمریکا و دولت های غربی داشتند.
رئیس جمهور گفت: دیکتاتوری بدون تکیه بر دولت های سلطه گر امکان پذیر نیست چرا که حاکمان یا باید به مردم تکیه داشته باشند که در این صورت دیگر دیکتاتوری وجود نخواهد داشت و یا اینکه به دولت های قوی تری متکی باشند. اساس دیکتاتوری را دولت آمریکا و برخی متحدین آن در جهان تشکیل دادند.
احمدی نژاد تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همیشه در کنار ملت ها و دولت های برآمده از ملت ها قرار دارد و از حقوق آنها حمایت می کند.
رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره روابط ایران و ترکیه با توجه به اینکه ترکیه اجازه داده که آمریکا رادارهای ضد موشک در خاک خود نصب کند، اظهار داشت: ایران و ترکیه روابط خوبی با یکدیگر دارند و فکر می کنیم استقرار پایگاه موشکی در خاک ترکیه به این کشور تحمیل شده است. بالاخره دولت آمریکا از قدرت و زورگویی برخوردار است و مطالبات خود را تحمیل می کند اما بدون شک این گونه اقدامات هیچ نفعی برای آمریکا نخواهد داشت چرا که امروز مناسبات جهان را موشک ها تعیین نمی کنند بلکه ملت ها تعیین می کنند؛ حتی اگر در ترکیه رفراندوم برگزار شود، نتیجه این رفراندوم علیه سلطه آمریکا خواهد بود.
وی در پاسخ به اینکه آیا ایران فکر نمی کند که ترکیه به متحد ایالات متحده تبدیل شده است؟ گفت: هنوز زود است که چنین قضاوتی داشته باشیم. معتقدیم دولت آمریکا اشتباه می کند که بعضی امور را به برخی تحمیل می کند، این موضوع موجب تحکیم سلطه دولت آمریکا نخواهد بود بلکه ذهنیت ملت ها را بیش از پیش نسبت به خود منفی خواهد کرد.
رئیس جمهور در پاسخ به اینکه در انتخابات آینده ریاست جمهوری ایران چه کسی می تواند کاندیدای موفقی باشد؟ گفت: هر کسی را که ملت بخواهند همان انتخاب خواهد شد. ضمن اینکه در ایران هنوز موضوع انتخابات مطرح نیست و در زمان مقرر خود ملت ایران آزادانه تصمیم می گیرند و هیچ کس نمی تواند نظر خود را به ملت ایران تحمیل کند.
احمدی نژاد در پاسخ به سوالی مبنی بر تصمیم ایران برای احداث نیروگاه های هسته ای جدید اظهار داشت: تصمیم داریم چنین نیروگاه هایی را با استفاده از تجربیات کشورهایی که تمایل داشته باشند تجهیز کنیم چرا که معتقدیم علم و فناوری انحصاری نیست و یک دستاورد بشری است و اتفاقا از بهترین راه های همکاری فعالیت های علمی و فناوری است.
رئیس جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه پیامی را در سخنرانی های خود در مجمع عمومی سازمان ملل دنبال می کند؟ اظهار داشت: معتقدیم شرایط امروز حاکم بر جهان مطلوب نیست و هیچ کس از آن اظهار رضایت نمی کند. وظیفه کسانی که در سازمان ملل گردهم آمده اند این است که ریشه نارضایتی را کشف و آن را درمان کنند. از عوامل اصلی این موارد این است که ملت ها در مدیریت دنیا مشارکت ندارند و صرفا دو سه کشور برای دنیا تصمیم می گیرند، در حالی که همه ملت ها باید در اداره جهان نقش آفرینی کنند تا مشکلات به صورت ریشه ای حل و فصل شود.
احمدی نژاد در پاسخ به سوالی درباره شعار تغییر رئیس جمهور آمریکا گفت: هنوز صلح و امنیت در دنیا برقرار نشده و ادبیات همان ادبیات جنگ و کینه است؛ در حالی که قول داده بودند که سیاست های نظامی و تبعیض آلود را تغییر دهند. رئیس جمهور قبلی آمریکا در سازمان ملل به صورت آمرانه ودستوری صحبت میکرد؛ و امروز هم همچنان دستورها وجود دارد، در حالی که قرار بود تغییر کند، آنها تغییری ایجاد نکردند، فقط دارند کاری که ملت ها در چند کشور منطقه انجام می دهند را به نام خود ثبت می کنند.
وی افزود: امروز جهان نیازمند تغییرات اساسی است و این نیاز تمام بشریت است و ملت ایران این نیاز را در مجمع عمومی سازمان ملل منعکس می کند.
رئیس جمهور در پاسخ به اینکه آیا سازمان ملل را مکانیزم مفیدی می دانید یا خیر؟ اظهار داشت: اصل وجود سازمان ملل موضوع مفیدی است اما اینکه چند کشور بر سازمان ملل حاکم باشند، مناسب نیست و نشان می دهد که حقیقت تاسیس این سازمان هنوز محقق نشده است که باید در این راستا تلاش کرد.