اف بی آی مسلمانان امریکایی را در ابوظبی شکنجه و حبس میکند
گزارشهاي جديد از اقدام "اف بي آي" در زمينه درخواست بازداشت و شکنجه مسلمانان امريکايي که به ابو ظبي سفر ميکنند پرده برداشته است.
پنجشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۵۰
کد مطلب: 618
به گزارش «آرماگدون» ، اين درخواست به عنوان بخشي از روشهاي سختگيرانه امريکا علیه مسلمانان امريکايي که ظرف ۲ سال گذشته به خارج از اين کشور سفر کردند صورت گرفته است.
"شوراي روابط امريکا و اسلام" ، از چندين نمونه از روشهاي تهاجمي اداره تحقيقات فدرال امريکا (اف بي آي) علیه مسافران مسلمان امريکايي نام برده است که با هدف اعمال فشار به آنها براي تن دادن به فعالیتهایی همانند جاسوسی و خبرچينی پس از بازگشت به کشورشان صورت ميگيرد.
يونس فکري ۳۳ ساله که ژوئن ۲۰۱۱ در ابوظبي دستگير شد و ۱۰۶ روز زنداني بود روز چهارشنبه (۳۰ فروردين، ۱۸ آوريل) در يک کنفرانس خبري در استکهلم، پايتخت سوئد تصريح کرد:"خيلي سخت بود چرا که نميداني به چه دليل آنجا هستي و تنها کسي که ميتواني با وي صحبت کني خودت هستي و ديوار."
وي افزود:"در تمامي مدت عمرم تا به حال به اين ميزان از انسانها دور و در انزوا نبودهام."
ماموراني که لباس شخصي به تن داشتند ۱ ژوئن ۲۰۱۱ فکري را از محل اقامتش در ابوظبي خارج و به زندان منتقل کردند.
اين افراد از فکري درباره مسجد الصبر، که مسجد جامع (بزرگترين مسجد در) پورتلند به شمار ميرود بازجويي کردند. فکري پس از اينکه سال ۲۰۰۳ به دين اسلام گرويد براي عبادت در اين مسجد حضور مييافت.
فکري سومين مرد مسلمان در پورتلند است که علنا از ربوده شدن خود از سوي اف بي آي به هنگام مسافرت خارج از کشور و مورد بازجويي قرار گرفتن درباره اين مسجد پرده برداشت.
وي ۱۴ سپتامبر آزاد و به سوئد پناهنده شد. وکيل فکري و شوراي روابط امريکا و اسلام، رسيدگي وزارت دادگستري امريکا به اين موضوع را خواستار شدهاند.
فکري در هنگام آزادي از زندان حدود ۳۰ پوند وزن کم کرده بود.
به گفته وی وقتي نماينده سفارت امريکا ۲۸ جولاي در زندان به ملاقاتش آمد بازجوها به وي هشدار دادند که نامي از شکنجه شدن نبرد.
اف بي آي در اين خصوص به گفتن اين جمله که مامورانش از قانون پيروي کردند اکتفا و از هر گونه اظهار نظر ديگري خودداري کرده است.
افشین روانخواه
۱۳۹۱-۰۲-۰۷ ۱۵:۴۳:۵۸
سایت خوبی دارید از شما متشکرم