دبير کل شوراي مسلمانان انگليس: رسانه هاي انگليس اسلام هراسي را تشديد مي کنند
دبير کل شوراي مسلمانان انگليس: رسانه هاي انگليس اسلام هراسي را تشديد مي کنند
بسياري از مطالبي که رسانه هاي انگليس در رابطه با مسلمانان منتشر مي کنند، سبب تقويت اسلام هراسي مي شود.
دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۵۴
کد مطلب: 6264
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از شبکه تلويزيوني ان اچ کي ژاپن؛ هارون خان دبيرکل شوراي مسلمانان انگليس گفت بسياري از مطالبي که رسانه هاي انگليس در رابطه با مسلمانان منتشر مي کنند، سبب تقويت اسلام هراسي مي شود.
مجري شبکه در ابتدا گفت شوراي مسلمانان انگليس نماينده بيش از پانصد مسجد و بسياري از گروه هاي مسلمان ديگر در سراسر انگليس است.هارون خان به عنوان رهبر اين شورا، حملات تروريستي را محکوم مي کند، آوارگي مسلمانان را به چالش مي کشد و پيام هاي مثبت اسلام را منتشر مي کند. وي معتقد است اولويت تقويت همبستگي ميان مسلمانان و غيرمسلمانان در جهان است و بايد در برابر اختلافات ديني ايستادگي کرد و با آنها مقابله کرد.
هارون خان دبيرکل شوراي مسلمانان انگليس در ادامه گفت من مي خواهم اين موضوع تضمين شود که صداي متوازني از مسلمانان در سراسر جهان شنيده شود.من مي خواهم چهره واقعي مسلمانان و اسلام به عنوان دومين دين بزرگ جهان به جهانيان نشان داده شود.ما به عنوان يک جامعه اقليت در انگليس شناخته مي شويم و معتقديم ما بايد به همگان نشان دهيم همانند پيروان ديگر مذاهب بايد با ما رفتار شود.
وي افزود نقش من به عنوان دبيرکل شوراي مسلمانان انگليس اين است که اين شورا را هدايت کنم و صداي مسلمانان باشم. من مي خواهم نماينده مسلمانان انگليس در رسانه ها باشم و درباره بسياري از مسائل مرتبط با مسلمانان صحبت کنم.
اين مقام مسلمانان انگليس در ادامه گفت آنچه که ما مي خواهيم اين است که به مسجد در انگليس يک هويت ملي ببخشيم.ما در اين رابطه يک وب سايت ايجاد کرده ايم. بر اساس آمارهايي که به دست آورده ايم چهارصد و پنجاه هزار نفر به دنبال کسب اطلاعات از اين وب سايت درباره مسجد بوده اند. آنها خواهان بازديد از يک مسجد بوده اند.ديدگاه بسياري از افراد در انگليس درباره مسجد ديدگاهي کاملا منفي است و اين به خاطر اخباري است که در رسانه ها منتشر مي شود.ايجاد وب سايت فرصتي به وجود آورد تا مردم بتوانند واقعيت را ببينند. آنها مي توانند ببينند که هيچ اقدام تروريستي و هيچ اقدام افراط گرايانه اي در داخل يک مسجد انجام نمي شود.از همه در مساجد استقبال مي شود.
هارون خان در ادامه گفت شوراي مسلمانان انگليس با شهردار لندن و در مراسمي که در زمان عيد فطر در ميدان ترافلگار شهر لندن برگزار شد همکاري کرد. اين يک مراسم بزرگ بود. بيست و دو هزار نفر در آن شرکت کردند. يکي از اهداف اين تجمع اين بود که مردم نه تنها عيد را جشن بگيرند بلکه همه افراد بتوانند در آن شرکت کنند. در انگليس مليت ها و قوميت هاي زيادي زندگي مي کنند. ما شاهد حضور افرادي با قوميت ها و فرهنگ هاي مختلف در انگليس هستيم. ما شاهد يک جشن بزرگ بوديم. هدف ما ارتباط با جوامع بزرگتر انگليس بود. ما از آنها استقبال کرديم. ما از حضور شهردار لندن در اين مراسم خوشحال شديم. او يک مسلمان است. اين موضوع مي تواند به ديگران اميد دهد.
دبيرکل شوراي مسلمانان انگليس در ادامه گفت پدر من يک فعال مدني بود. او تجمعات زيادي را ضد نژادپرستي برگزار و سازماندهي کرد. او به افرادي که به تازگي به انگليس مهاجرت کرده بودند در امر يافتن مسکن کمک هاي فراواني مي کرد. او تلاش مي کرد زندگي مردم بهبود پيدا کند.
وي درباره حملات تروريستي در انگليس گفت شوراي مسلمانان انگليس به طور علني اقدامات تروريستي چه ضد مسلمانان و چه ضد غيرمسلمانان را محکوم کرده است. در حقيقت بايد بگويم تروريست ها هيچ تفاوتي بين افرادي که هدف اعمال خود قرار مي دهند، قائل نيستند. اعمال آنها کورکورانه است.اينکه فردي اقدامي را به اسم ايمان و دين ما انجام دهد اقدامي کاملا اشتباه است.اگر عباراتي چون تروريست اسلامي در رسانه ها شنيده مي شود ،مي تواند مشکل ساز باشند.نقش من اين است که بگويم که اين اقدامات اشتباه است.من مي گويم اين افراد نماينده دين و عقيده ما نيستند.لازم است ما در زمان مناسب در اين رابطه روشنگري کنيم.
وي درباره جو اسلام هراسي در انگليس گفت اسلام هراسي در طول سال ها به طور دائم در حال رشد بوده است. اين موضوع بسيار شايع شده است.افراد تحت تاثير مطالب رسانه هاي اجتماعي قرار مي گيرند و به مساجد حمله مي کنند.ما شاهد شکسته شدن پنجره مساجد هستيم. ما شاهد کشيدن روسري از سر زنان هستيم.ما حتي شاهد به قتل رسيدن افراد هم بوده ايم. اين اقدامات به خاطر متاثر شدن افراد از پخش اخبار نادرست درباره مسلمانان صورت مي گيرند. اين موضوع در زمان هاي مختلف صورت گرفته است. تلاش مي شود به مسلمان به عنوان يک مشکل نگريسته شود. اگر ما اين مسائل را به چالش نکشيم آنگاه مطالب رسانه ها اسلام هراسي را تقويت مي کند.اين موضوع سبب افزايش بيم و ترس در جامعه مي شود.زماني که مردم دچار ترس شوند آنگاه اين موضوع به افزايش تنفر کمک مي کند.
هارون خان درباره ميانمار هم گفت آنچه که درباره مسلمانان روهينگيا در ميانمار مي گذرد مايه نگراني است.آنها از خانه هاي خود آواره شده اند.آنها يک اقليت در ميانمار محسوب مي شوند. آنها هيچ حقي در کشور خود برخوردار نيستند. آنها چندين دهه است که از هيچ حقي برخوردار نيستند. آنها هيچ تهديدي محسوب نمي شوند. اينکه دولت ميانمار نمي خواهد آنها در کشور باشند موضوع غيرقابل درکي است. سازمان هاي خيريه زيادي در انگليس هستند که کمک هاي امدادي زيادي براي اين مسلمانان فراهم و ارسال مي کنند. مسلمانان انگليس متشکل از قوميت هاي گوناگون از سراسر جهان هستند. ما تلاش مي کنيم با مسلمانان کشورهاي مختلف جهان و حتي ژاپن که يک جامعه اقليت مسلمان دارد، ارتباط برقرار کنيم.
وي افزود ما در شرايط دشواري به سر مي بريم. ما با درگيري هاي زيادي روبرو هستيم.ما با جنگ با تروريسم روبرو هستيم.ما همچنين با تروريسم بين المللي روبرو هستيم.همه اين موارد سبب افزايش نفرت و اسلام هراسي مي شوند و ما با چالش هاي زيادي روبرو هستيم.
Share/Save/Bookmark
مرجع : خبرگزاری صدا و سیما