طارق رمضان محدودیت های اخیر دولت فرانسه علیه مسلمانان را افشا كرد
' طارق رمضان ' اندیشمند و روشنفكر مسلمان سوییسی كه مصری تباراست به مواضع اخیر آلن ژوپه وزیر امور خارجه و كلودگئان وزیر كشور فرانسه در زمینه حضور وی در نشست سالانه مسلمانان درفرانسه از خود واكنش نشان داد ومحدودیت های اخیر دولت فرانسه علیه مسلمانان را افشا كرد
يکشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۰۲:۲۲
کد مطلب: 583
به گزارش «آرماگدون» ؛ دو مقام فرانسوی اخیرا طی بیانیه مشتركی در زمینه توضیح برای عدم صدورمجوز حضور برای چهارتن از چهره های مسلمان در این همایش، ضمن ابراز تاسف از حضور طارق رمضان در این همایش، اعلام كردند كه 'حضور رمضان در این نشست كمكی به مسلمانان نمی كند'.
قرار است همایش سالانه بزرگ مسلمانان ششم تا نهم آوریل(۱۸ تا۲۱ فروردین ماه جاری) در حومه پاریس از سوی ' اتحادیه سازمان های اسلامی فرانسه ' برگزار شود.
طارق رمضان نیز با صدور بیانیه ای در پاسخ به انها گفته است : این تصمیمات شما بیش از آن كه منطقی و منسجم بوده باشد، نمادین است. دولت فرانسه می خواهد بدین ترتیب قاطعیت خود را به نمایش گذارد اما در این كار دستخوش ناشیگری زیادی شده است.
رمضان ادامه می دهد: از سویی دیگر دو وزیر مورد اشاره از حضور من در این نشست به دلیل آنكه من از ارزش هایی دفاع می كنم كه با ارزش های جمهوری مغایرت دارد، ابراز تاسف كرده اند. سوای آن كه مایلم بدانم من كجا و چگونه اظهاراتی خلاف جمهوریت بیان كرده ام، می خواهم در مورد میزان وفاداری آنها به اصول و ارزش های جمهوری بپرسم. مگر این ارزش ها برابری شهروندان و احترام برابر به كرامت آن ها نیست؟ اگر چنین است پس چرا آقای ژوپه شما در مراسم تشییع قربانیان حادثه تولوز به اسراییل سفر كردید اما به مراكش نرفتید؟ این كار را با چه منطق برابری انجام دادید؟
وی سپس می پرسد، آقای گئان چگونه می شود كه سرویس های اطلاعاتی كه شما مسوولیت آنها را برعهده دارید به طور دایم می خواهند مرا از حرف زدن در ' كشور حقوق بشر' منع سازند؟ فشار سرویس های شما بر شهرداران و مالكان سالن ها برای جلوگیری از برگزاری مراسم مسلمانان امری شناخته شده و موثر است. این كار با تكیه بركدام اصل جمهوریت صورت می گیرد؟ آری این نوع اقدامات سیاسی كارانه در شان جمهوری فرانسه نیست.
رمضان در بخش دیگری از این بیانیه خود با اشاره به اهداف انتخاباتی مقامات حزب حاكم فرانسه در این زمینه می نویسد: درحالی كه تنها چند هفته به انتخابات ریاست جمهوری در فرانسه باقی مانده است، ما شاهد اوج گیری افراطی گری تحت كنترل از سوی وزیر كشور هستیم كه البته با این اقدامات وی بیگانه نمی باشیم.
اگر بهای انتخاب مجدد نیكلا ساركوزی به ریاست جمهوری این است كه باید هواداران و رای دهندگان جبهه ملی را با این شیوه ها ربود، در این صورت چنین پیروزی آلوده به افراطی گری های لفظی خواهد بود و این امر نگران كننده است.