آزادي و دموکراسي به روایت غرب
آزادي و دموکراسي به روایت غرب
به بهانه سالگرد شهادت مروه شربینی
مروه الشربيني در دادگاهي در شهر درسدن در مقابل چشمان همسر و پسر سه ساله اش با 81 ضربه چاقوي يک نژادپرست آلماني روس تبار به قتل رسيد.
دوشنبه ۱۲ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۲۲
کد مطلب: 776
اعتراض مسلمانان جهان نسبت به شهادت مروه الشربيني”زن محجبه مصري در شهر درسدن آلمان همچنان ادامه دارد.اين فاجعه تلخ در حالي روي داده است که دموکرات مسيحي ها و سوسيال دموکراتها و احزاب سبز آلمان همواره دم از حقوق بشر و رعايت حقوق اقليتها مي زنند.به راستي ژرمنها چه برداشتي از آزادي ودموکراسي دارند؟اين شهادت مصداق کدام فرهنگ متعالي و دموکراسي در غرب است؟آيا اتحاديه اروپا که مدام در صدد صدور بيانيه عليه کشورهاي مسلمان و سران اين کشورهاست،در خصوص شهادت مروه الشربيني،شهديد حجاب هم واکنشي نشان داده است؟بايد با کمال تاسف اظهار نمود :خير!
شهادت مروه الشربيني پرده از چهره فريبنده آلمان و کشورهاي اروپايي برداشت.چهره اي که خود را در هاله اي از وآژه هاي عوام پسند مخفي ساخته بود.مروه الشربيني در دادگاهي در شهر درسدن در مقابل چشمان همسر و پسر سه ساله اش با ۸۱ ضربه چاقوي يک نژادپرست آلماني روس تبار به قتل رسيد.درحالي که برلين براي واکنش آرام و آهسته به اين قتل مورد انتقاد است، گروه هاي مسلمان از شربيني به عنوان “ شهيد حجاب” ياد کردند.به راستي مقامات آلماني در راستاي مهار نژاد پرستي در کشورشان چه اقدام موثري انجام داده اند؟جز اينکه با پخش فيلمها و اقلام ضدفرهنگي مختلف اين گروههاي منحرف را تقويت نموده اند؟
رشد اميال نژاد پرستانه و بعضا خصايص نئونازيستي که تحت تاثير حضور افراط گراياني مانند آنگلا مرکل در راس معادلات سياسي آلمان به وجود آمده است،ضريب امنيت مسلمانان و ساير اقليتها را دراين کشور کاهش داده است.شهادت مروه الشربيني در دادگاه شهر درسدن مهر تائيدي بر همين مسئله است.شوراي هماهنگي مسلمانان آلمان در واکنش به شهادت زن محجبه مصري به دست يک نژادپرست، آلمان را کشوري اسلام ستيز خواند که با مسلمانان به بدترين شکل برخورد مي کند. اسلام ستيزي در آلمان ارتباط مستقيمي با رفتار سياستمداران اين کشور،بخصوص دموکرات مسيحي ها دارد و سران آلماني نمي توانند خودرااز اين مسئله مبري دانند.شوراي هماهنگي مسلمانان آلمان معتقدند که آلمان کشوري است که دشمني با اسلام در آن نمود بارز دارد، در اين کشور مسلمانان به دليل داشتن تعلقات مذهبي مورد تبعيض و آزار واقع مي شوند. او وجود چنين طرز فکري را عامل اصلي قتل زن محجبه مصري در يک دادگاه در درسدن دانسته است.در رسانه ها و تلويزيون آلمان و ساير کشورهاي غربي مقابله با اسلام گرايي به صورتي هدفمند و مستمر ترويج مي گردد.
به راستي از اين پس چه تضميني براي حفظ جان و امنيت اقليتهاي مسلمان در آلمان وجود دارد؟ جنايت هولناک اخير در شرايطي اتفاق مي افتد که سردمداران غربي همواره دم از رعايت حقوق بشر زده و جوامع خود را جامعه اي متمدن به جهانيان معرفي مي کنند و رسانه هاي گروهي آنان دائما شعارهاي حقوق بشري در بوقهاي خود مي دمند. ولي آشکارا قوانين حقوق بشر را زير پا گذاشته و کوچک ترين احترامي براي کرامت انسانها قائل نيستند.پيکر پاک شهيد مروه الشربيني در حالي تشييع گرديد که سران سياسي آلمان در حال رايزني براي رقابتهاي انتخاباتي اخير بوده و هستند!
بي اعتنايي سياستمداران آلماني و رسانه هاي به اصطلاح آزاد اين کشور در خصوص شهادت شربيني شرم آور است. مصري هاي شرکت کننده در تشييع جنازه اين زن جوان با سردادن شعار مرگ بر آلمان اعلام کردند که آلماني ها دشمنان خدا هستند و ما انتقام قتل او را خواهيم گرفت. آنان همچنين با خفيف دانستن موضع دولت آلمان در خصوص اين اقدام تروريستي ، خواهان موضع شديدي از سوي حسني مبارک رئيس جمهور مصر درباره اين حادثه شدند. پس از حادثه دردناک کشته شدن زن محجبه و مسلمان مصري به دست يک آلماني روس تبار در محل دادگاه شهر درسدن ،اعتراضات گسترده مسلمانان به اين حرکت جامعه آلماني را به شدت نگران کرده است.اين نگراني کاملا طبيعي است.واکنش سرد مقامات سياسي و مطبوعات آلمان نسبت به شهادت شربيني براي هيچ کس قابل توجيه نيست.آلمان يکي از کشورهايي است که در آن نژاد پرستي رشد خطرناکي دارد و اين رشد نامطلوب خودرادر موارد متعددي نمايان مي سازد.
آيا آلمان،اتحاديه اروپا و ايالات متحده آمريکا توجيهي در خصوص رشد نژاد پرستي در مناطق تحت نظارت و سيطره خود دارند؟
هزاران نفر از مردم مصر با شرکت در مراسم باشکوه خاکسپاري مروه الشربيني در شهر “اسکندريه “ انزجار خود را از اين اقدام تروريستي اعلام کرده و از دولت مصر خواستند تا اين جنايت را با دقت دنبال کند. اين حادثه تروريستي و بي تفاوتي دولت آلمان نسبت به آن خشم ملت هاي مسلمان را برانگيخت و به دنبال آن بسياري از کشورهاي عربي و مسلمان نظير مصر و صدها تن از مسلمانان فرانسه و آلمان در اعتراض به شهادت الشربيني تجمع اعتراض آميز برپا کردند. هم اکنون جهان اسلام باچهره واقعي غرب آشنا گرديده است.چهره اي کريه که در آن رعايت حقوق انسانها کوچکترين محلي از اعراب ندارد.
تاسفبار تر اينکه همسر مروه الشربيني هم مورد اصابت ضربات چاقوي قاتل و هم شليک گلوله اشتباهي پليس قرار گرفته است!آيا اين اقدام پليس آلمان قابل توجيه مي باشد؟به راستي تکليف فرزند شهيد حجاب که هم اکنون در شرايط روحي و رواني بحراني به سر مي برد چيست؟آيا مقامات آلماني مي خواهند با گرفتن چند ژست ديپلماتيک پاسخ خون والدين اين پسر سه ساله را بدهند؟فرانک والتر اشتاين ماير وزير امور خارجه آلمان طي نامه اي به احمد عبدالغيظ همتاي مصري خود مي نويسد:”مي خواهيم اطمينان حاصل کنيم که همه در آلمان از امنيت برخوردار هستند و اين امنيت بدون توجه به خاستگاه، مليت و دين آنها بايد فراهم شود. اسلام هراسي و نژادپرستي در آلمان هيچ جايگاهي ندارد!”.اظهارات وزير امور خارجه آلمان نوعي فرافکني آشکار نسبت به فاجعه شهر درسدن است.اشتاين ماير به کشوري تعلق دارد که نژاد پرستي در آن موج مي زند و دولت آلمان نيز نسبت به رشد گروههاي افراطي در اين خصوص بي ميل نيست.آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان يکي از نژاد پرست ترين سياستمداران جهان محسوب مي شود و به خاک و خون غلتيدن کودکان افغانستان،عراق و غزه براي او اهميتي ندارد.اگر مقامات آلماني نسبت به واژه امنيت درک صصحيحي داشتند،هيچ گاه بر جنايات رژيم اشغالگر قدس در لبنان و فلسطين مهر تاييد نمي نواختند.
اما فاجعه شهادت مروه الشربيني از مرزهاي آلمان فراتر رفته است.سستي دولت مصر در مواجهه با مسئله شهادت شربيني سندي دال بر خيانت قاهره به جهان اسلام است.حکومت حسني مبارک لکه اي ننگ در حيات سياسي و مذهبي مسلمانان جهان محسوب مي شود.رئيس جمهور مصر ووزير امور خارجه اين کشور در برابر شهادت يکي از شهروندان خود دولت آلمان در برابر فاجعه شهادت شربيني سکوت اختيار کرده اند تابر همگان اثبات نمايندکه مصالحه پنهاني با غرب ،حتي اگر به قيمت ريخته شدن به ناحق خون مصريها تمام شود براي مبارک و همراهانش اولويت دارد.گروههاي نماينده جامعه مسلمان در آلمان که ۵/۴ ميليون نفر تخمين زده مي شوند مصرانه تاکيد دارند که هيچ ترديدي ندارند که شهادت شربيني به علت استفاده وي از حجاب بوده است.بسياري از مصريها خواستار برکناري وزير امور خارجه مصرشده و استدلال کرده اند که وي اندک گامي براي حفظ مصرياني که در خارج از کشور زندگي و کار مي کنند برنداشته است.
بسياري از مصريها اعتقاد دارند که مقامات مصري از وزير امور خارجه تا سفير مصر در آلمان بايد بي درنگ اين قتل را به عنوان يک ترور محکوم مي کردند و صرفا به نژادپرست بودن قاتل اکتفا نمي کردند.اين قواعد در خصوص حسني مبارک رئيس جمهور مصر نيز صادق است.
عملکرد پليس آلمان در مسئله شهادت مروه الشربيني مسئله اي نيست که بتوان آن را کتمان نمود.اشتباه پليس آلمان در هدف قراردادن همسر شهيد “مروه الشربيني”جاي بسي تاسف و تامل دارد.در اين خصوص پليس آلمان بايد به لحاظ قانوني و حقوقي پاسخگو باشد.نيروهاي پليس آلمان نيز بي تفاوت نظاره گر اين صحنه دردناک بوده و به جاي جلوگيري از جنايت قاتل نژاد پرست آلماني، شوهر اين زن مسلمان مصري را که براي دفاع از همسرش به پا خاسته بود، هدف گلوله قرار داده و او را به گونه اي مجروح نمودند که در آستانه مرگ قرار گرفته است. آيااين مسئله
مي تواند به صورت تصادفي رخ داده باشد؟در اين خصوص پليس آلمان نيز به ياري شخص نژاد پرست پرداخته و در حقيقت شريک جرم تلقي مي شود.
و اما رسانه هاي آلمان!
نکته قابل تاسف بعدي اينکه دادستان آلمان اطلاع رساني درخصوص مرگ شهيد شربيني را ممنوع کرده است تا علاوه بر کليت آزادي و دموکراسي،آزادي اطلاع رساني نيز در سرزمين ژرمنها به چالش کشيده شود.آيا اين ممنوعيت براي کشوري که ادعاي آزادي بيان و گردش آزادانه اطلاعات را دارد قابل توجيه است؟ “کريستين اويناروس “ سخنگوي دادستان کل آلمان تصريح کرده است که پيش از به جريان انداختن شکايت از متهم، از انتشار هرگونه خبري درباره جزئيات مربوط به قتل اين زن جوان جلوگيري خواهد شد. اين تصميم پس از آن گرفته شد که براساس گزارش منتشر شده در مجله “فوکوس “ آلمان، فاش شد که متهم پيش از ورود به دادگاه تصميم خود را براي قتل اين زن مسلمان و محجبه گرفته بود. اين در حالي است که پيش از اين نيز اخبار مربوط به اين حادثه با سردي از سوي رسانه هاي معتبر آلمان دنبال مي شد و اين رسانه ها سعي داشتند تا اين واقعه را يک موضوع شخصي قلمداد کنند و يا با بي تفاوتي از کنار آن بگذرند.
در نهايت اينکه شهادت شهيد مروه الشربيني و رفتار کشورهاي غربي در خصوص اين فاجعه،سبب مواجهه مستقيم جهانيان با چهره واقعي غرب شد.به راستي مقامات غربي چگونه مي خواهند اين رسوايي بزرگ را توجيه نمايند؟آيا امثال آنگلا مرکل و اشتاين ماير ديگر مي توانند لفظ آزادي را از دهان خودخارج نمايند؟
فضاي سرد مطبوعاتي به وجود آمده در آلمان پس از شهادت شربيني براي هيچ يک از مسلمانان جهان قابل تحمل نبود.در اين ميان معدود رسانه هايي وجود داشتند که سعي کردند يخ سکوت وقيحانه سياستمداران و روزنامه نگاران آلماني را شکسته و در اين خصوص سخن بگويند.يکي از اين روزنامه ها “تاکس شاو”است که در آلمان منتشر مي شود.تحليلگر روزنامه “تاگس شاو” در تحليلي که درباره شهادت “مروه شربيني” زن محجبه مصري در اين کشور روي داده نوشت : “چرا در بين رسانه هاي آلماني کسي به اين موضوع نمي پردازد؟ اين سئوال هماني است که مردم مصر نيز در طول اين يک هفته از خود مي پرسند.”
تحليلگر روزنامه تاکس شاو سکوت روزنامه نگاران آلماني در خصوص شهادت مروه الشربيني راموردانتقاد قرار مي دهد .او انتقاد خودعليه روزنامه نگاران ديگر آلماني را اين گونه ادامه مي دهد: “چرا کشته شدن يک بانوي مسلمان با ۸۱ ضربه چاقو آن هم در دادگاه رسيدگي به شکايتش و در مقابل ديدگان مسئولان و ماموران اين دادگاه، براي رسانه ها اين قدر بي اهميت است که آن را در ستون مسائل متفرقه خود مي آورند؟
شهادت مروه الشربيني موجي از خشم و نفرت جهاني را عليه آلمان ايجاد نموده است اما روزنامه نگاران اين کشور سعي دارند مسئله را طبيعي و ساده جلوه دهند واصلا از آن سخني به ميان نياورند.در هر صورت آلمانيها کماکان به سکوت خود ادامه مي دهند. حتي زماني که پيکر اين زن با حضور هزاران مسلمان عزادار در شهر اسکندريه مصر به خاک سپرده شده و به وي لقب شهيده حجاب داده مي شود اين سکوت نمي شکند. يک روز پس از مراسم خاکسپاري شربيني گروهي از تظاهرات کنندگان با تجمع در مقابل سفارت آلمان در قاهره خواستار واکنش برلين درباره اين جنايت مي شوند اما مرکل و اشتاين ماير دراين خصوص سکوت وقيحانه اي مي نمايند.لازم به ذکر است که مرکل و اشتاين ماير دو رقيب انتخاباتي يکديگر هستند اما در خصوص حمايت از
نژاد پرستان يا يکديگر اتفاق نظر دارند.
سئوال همه معترضان اين است که چرا از آلمانيها صدايي در اين مورد بلند نمي شود؟ با اين حال با گذشت چند روز از قتل شربيني بالاخره پيامي از مقامهاي آلماني شنيده
مي شود. يکي از سخنگويان دولت آلمان از طرف صدراعظم و وزير امور خارجه اين کشور وقوع اين فاجعه را به مردم و دولت مصر تسليت مي گويد!”امااين تسليت گويي به هيچ عنوان دردي از مسلمانان آلمان و ساير کشورهاي اسلامي دوا نمي کند. روزنامه تاکس شاو در ادامه تحليل خود به نکته ديگري اشاره مي کند:”آنچه که در دادگاه درسدن اتفاق افتاد نه تنها به دولت آلمان که به همه ما آلمانيها مربوط مي شود مروه شربيني از اين دادگاه، چيزي را خواست که همه ما براي داشتن و حفظ آن تلاش مي کنيم. “
شهادت شهيد شربيني حاوي چهار نکته اساسي در خصوص کشور آلمان بود.اينکه :
۱-مسلمانان و اقليتهاي مذهبي در معرض حملات نژاد پرستانه گروه هاي افراطي قرار دارندو در اين خصوص محافظتي از آنهاصورت نمي گيرد.
۲-در صورت وقوع مواردي بحراني مانند شهادت شربيني،مقامات سياسي آلمان سکوت وقيحانه اي را پيشه مي کنند.
۳-بسياري از رسانه هاي آلماني که ادعاي آزادي بيان دارند ترجيح مي دهندوارد مسائلي مانند شهادت شربيني نشوند !
۴-ميان سياستمداران دو حزب اصلي آلمان،يعني سوسيال دموکرات و دموکرات مسيحي در خصوص حمايت غير مستقيم از جريانهاي افراط گرايانه اتفاق نظر وجود دارد.البته اين روحيه در ميان دموکرات مسيحي ها بيشتر به چشم مي خورد.
آِيا در چنين شرايطي غرب اساسا مي تواند از آزادي و برابري سخني به ميان آورد؟پاسخ اين سوال را افرادي مانند آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان  که در نژاد پرستي و افراطي گري زبانزد خاص و عام هستند بهتر مي دانند.
Share/Save/Bookmark
مولف : علی صابونچی ,