ارائه تصویر خشن از اسلام انقلابی و ادامه پروژه ایران هراسی
ارائه تصویر خشن از اسلام انقلابی و ادامه پروژه ایران هراسی
 
ارائه تصویر خشن از اسلام انقلابی و ادامه پروژه ایران هراسی
سایت خبری واشنگتن تایمز بار دیگر در ادامه ی جنگ رسانه ای خود علیه مسلمانان با ارائه ی تصویری خشن از اسلام به طور تلویحی مسلمانان را به دو گروه افراطی خشونت طلب –مانندحکومت ایران- و افراطی غیر خشونت طلب –مانند اخوان المسلمین مصر- تقسیم نموده و در آخر با زیرکی سعی کرده هر دو سوی این تقسیم بندی خودساخته را یکسان جلوه دهد و اینگونه القا کند که حکومت ایران، گروهک تروریستی القاعده، و حزب اخوان المسلمین مصر به یک اندازه خطرناک هستند ...
پنجشنبه ۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۰۱:۲۲
کد مطلب: 287
ه گزارش «آرماگدون» ، سایت خبری واشنگتن تایمز بار دیگر در ادامه ی جنگ رسانه ای خود علیه مسلمانان با ارائه ی تصویری خشن از اسلام به طور تلویحی مسلمانان را به دو گروه افراطی خشونت طلب –مانندحکومت ایران- و افراطی غیر خشونت طلب –مانند اخوان المسلمین مصر- تقسیم نموده و در آخر با زیرکی سعی کرده هر دو سوی این تقسیم بندی خودساخته را یکسان جلوه دهد و اینگونه القا کند که حکومت ایران، گروهک تروریستی القاعده، و حزب اخوان المسلمین مصر به یک اندازه خطرناک هستند و باید برای از بین بردن آنان چاره ای اندیشید، زیرا "یک شورشی تا هنگامی که زنده است، پیروز است!"
روزنامه واشنگتن تایمز در این مقاله با عنوان « جنگ تروریستی، صلح اسلامی » این چنین نوشت: " ایالات متحده در حال پیروزی در جنگ با تروریسم است. ولی متاسفانه این افراط گرایان مسلمان هستند که صلح را برنده شده اند. هفته ی گذشته سایت خبری CBS نتایج یک نظرسنجی را منتشر کرد. این آمار حاکی از این است که امریکایی ها به همان اندازه که به پیروزی کشور خود و متحدانش در جنگ با تروریسم اعتقاد دارند، درست به همان اندازه به پیروزی تروریست ها معتقدند. آنها به هر دو گزینه ی این نظرسنجی ۴۲ درصد رای دادند.
سخت است که ببینیم این ائتلاف چگونه می تواند از دست برود. القاعده و دیگر گروه های تروریستی اسلامی اکنون نسبت به ده سال پیش سایه ای بیش نیستند. این ایالات متحده است که ابتکار عمل را حفظ کرده و انسان های شرور را مجبور به فرار می کند. آنها عادت کرده بودند برای به دست آوردن پول و برای استخدام، آموزش و اعزام تروریست ها به مأموریت های مرگبار علیه منافع غرب شبکه ای جهانی داشته باشند اما اکنون شبکه ی آنها ویران شده و آنها بیشتر وقت خود را نگران این موضوع هستند که چگونه جان خود را نجات دهند! جسد اسامه بن لادن اثبات کرد که حتی رهبران آنها از تیغ عدالت امریکا در امان نیستند.
یک اصطلاح قدیمی می گوید یک شورشی تا هنگامی که زنده است، پیروز است. با این منطق، تنها راه پیروزی بر تروریسم شکست آن در همه جا و همه ی زمان هاست که البته امری غیرممکن است. تروریسم، سلاح افراط گرایانی است که می خواهند همه چیز را با خشونت تغییر دهند. اینگونه افراد به یک شکل یا شکلی دیگر همیشه با ما هستند، و ما باید همواره در برابر آنان آماده ی دفاع باشیم. از نقطه نظر تروریست ها، پیروزی فقط یک معنی میدهد: به دست آوردن قدرت! نه اینکه عمری را در غارها بگذرانند و نگران این باشند که موشک های مرگبار کی سر خواهند رسید.
در حالیکه مبارزه علیه تروریست های خشونت طلب مسلمان بسیار خوب پیش می رود، اما به نظر نمی رسد دولت اوباما متوجه تهدید فزاینده ی افراط گرایی غیر خشونت آمیز اسلامی شده باشد. اما برعکس آن، ظهور گروههایی مانند اخوان المسلمین مصر را مثبت دانسته و برای مشارکت آنان در دولت های آینده ی قاهره برنامه ریزی می کند. دیگر گروه های اسلام گرا در حال مانور دادن برای رسیدن به قدرت در تونس و لیبی هستند و عمال القاعده در پس دادگاهی در بنغازی کم کم پرچم خود را بالا می آورند.
کاخ سفید گمان می کرد وقتی سرنگونی نسبتا غیر خشونت آمیز رژیم حسنی مبارک در مصر، مدل تغییر خشن القاعده را رد کرده، نکته ی ژرفی واقع شده است. رهبر کنونی القاعده، ایمن الظواهری، که خود یک مصری است این سوء تفاهم بزرگ را سریعا تصحیح کرده و گفت از دیدگاه القاعده این مهم نبود که خشونت منجر به پیروزی اسلام بشود یا خیر. تنها موضوع حائز اهمیت، تحمیل قوانین و سیاست های دگم و سرسختانه ی شریعت است.
دولت اوباما معتقد است بازآرایی کشورهای عربی -بعد از بهار اعراب- بر اساس احکام خشک و سختگیرانه قرآنی کاملا قابل قبول است اما به شرطی که این کار را از طرق صلح آمیز انجام دهند. شاید بخش امنیت بین الملل متوجه نیست که تمامی دیکتاتورها ترجیح می دهند قدرت را بدون دردسر به دست آورند تا اینکه از راه اعمال خشونت. مدل اجرایی آن، انقلاب ۱۹۷۹ ایران است که در آغاز چندان اسلامی نبود اما بعدها توسط ... مسلمان به رهبری آیت الله خمینی تسخیر شد. تجربه ی ایران نکته ی دیگری را مشخص می کند که کاخ سفید باید آن را درک کند: اینکه افراط گرایی عملا هیچگاه غیر خشونت آمیز نیست زیرا رادیکال های در رأس قدرت [حداقل] یک بار به انجام اعمال وحشت آور تروریستی علیه مردم خود مبادرت کرده اند تا آنها را در چنگ خود نگه دارند.
بنابراین درحالیکه ایالات متحده ممکن است روزی بتواند بر تروریسم اسلامی غلبه کند اما برای مبارزه با دیگر اَشکال افراط گرایی مسلمانان قدمی بر نمی دارد. امریکا می تواند اعلام پیروزی خود بر تروریسم در خاورمیانه ای را به پایان برساند که خود را به مدل "القاعده" تغییر داده است.
Share/Save/Bookmark