واکنش ها به ممنوعیت حجاب در اتریش
یک نماینده در پارلمان اتریش با پوشیدن حجاب در صحن پارلمان مخالفت خود را با تصویب قانون ممنوعیت حجاب در این کشور اعلام کرد.
يکشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۰۷
کد مطلب: 6743
به گزارش «آرماگدون» ، به نقل از الجزیره، در پی تصویب قانون ممنوعیت حجاب در اتریش، «مارتا بیسمان» نماینده پارلمان اتریش در سخنرانی در جلسه پارلمان کشورش به ممنوعیت حجاب دختران مسلمان در مدارس ابتدایی اعتراض کرد.
بیسمان قبل از پوشیدن حجاب گفت: آیا از این می ترسید؟ آیا از این تکیه پارچه هراس دارید؟ نگاه کنید الان این حجاب را پوشیدم، چه چیز تغییر کرد؟ آیا من همان فرد قبلی که بودم، نیستم؟
این نماینده اتریشی پس از پوشیدن حجاب در برابر روزنامه نگاران، گفت: "بله، به من نگاه کنید، معتقدید که تغییر انجام شده است؟ زنان مسلمان می توانند بیاموزند."
وی تاکید کرد: نتیجه اقدامات انزجارطلبانه که راستگرایان تندروی اتریش به آن اقدام می کنند، تعرض و حمله به زنان مسلمان محجبه در خیابان ها به دلیل پوشش آنهاست.
جلسه عمومی پارلمان شاهد بحث و جدل تندی درباره تصویب قانونی است که آن را با آرای حزب راستگرای آزادی و حزب راستگرای میانه محافظه کار تصویب کردند؛ در حالی که برخی از احزاب با آن مخالفت کردند.
نمایندگان مخالف در این باره گفتند: قانون ممنوعیت حجاب در مدارس ابتدایی تنها به تفرقه منجر خواهد شد.
از سوی دیگر، سازمان های داخلی از جمله جماعت اسلامی در اتریش اعلام کرد: درخواستی به دادگاه قانون اساسی برای لغو این قانون ارایه می شود. زیرا این قانون با اصول مساوات در قانون اساسی منافات دارد.
سازمان های اسلامی ارتش این لایحه قانونی را شرم آور و تاکتیکی برای جلب توجه عنوان کردند.
«میشل ودویگ» شهردار وین در اتریش در مراسم افطاری رمضان سه شنبه گذشته نیز گفته بود که این سیاست تحریک ضد مسلمان را در این کشور بیشتر می کند و نگرانی ها را افزایش می دهد.
در همین حال، وزارت امور خارجه ترکیه نیز تصویت ممنوعیت حجاب در مدارس ابتدایی در پارلمان اتریش را محکوم و اعلام کرد که این اقدام نمونه جدیدی از تفرقه است که مسلمانان را هدف قرار داده است.
این وزارتخانه گفت: ضد اسلامگرایان و بیگانگان در اروپا و در راس آن اتریش، فرآیند سازمان یافته و نهادینه شده ای را دنبال می کنند.
دولت اتریش اعلام کرده است که این ممنوعیت شامل عمامه ای که سیک ها بر سر می گذارند و کلاه یهودیان نمی شود. بلکه این ممنوعیت شامل هر لباسی که تاثیر ایدئولوژیکی دارد یا پوشش سر می شود.
براساس آمار منتشر شده در سال ۲۰۱۷ میلادی، نزدیک به ۷۰۰ هزار مسلمان در اتریش زندگی می کنند که تقریبا هشت درصد از تعداد ساکنان این کشور را دربرمی گیرد.