سایه اسلام هراسی سیاسی بر فضاهای انتخاباتی آمریکا
سایه اسلام هراسی سیاسی بر فضاهای انتخاباتی آمریکا
نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد که اسلام هراسی آنلاین علیه نامزدهای مسلمان در جریان انتخابات هایی که در آمریکا برگزار می شود،صرفا سیاسی بوده و هیچ ارتباطی با مردم آمریکا ندارد.
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۳۰
کد مطلب: 6888
به گزارش «آرماگدون» به نقل از « phys»،نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد که اسلام هراسی آنلاین علیه نامزدهای مسلمان در جریان انتخابات هایی که در آمریکا برگزار می شود،صرفا سیاسی بوده و هیچ ارتباطی با مردم آمریکا ندارد.
اسلام هراسی در انتخابات میان دوره ای آمریکا در رسانه های اجتماعی امری شایع بود،اما به گفته محققان ،نامزدهای مسلمان در آینده باید بدانند ،کینه ای که از طریق آنلاین شاهد آن هستند ،متفاوت است و صرفا نوعی اسلام هراسی سیاسی تلقی می شود.
محققان در تحقیقات خود دریافتند که اکثر توئیت های ضد مسلمانان مربوط به انتخابات میان دوره ای سال ۲۰۱۸ میلادی آمریکا از سوی چند رهبر فکری منتخب یا توسط «ربات ها» منتشر و یا بازنشر شده بود.
علاوه بر این ، تجارب چهره به چهره کاندیداهای مسلمان با افراد به طور کلی مثبت تر از آنچه به طور آنلاین تجربه می کردند، بود.
«شاهین پاشا»،استادیار تدریس در دانشگاه ایالت «پن» در این باره گفت: این یافته ها باعث می شود ،تفکر نادرست موجود مبنی بر اینکه اکثریت قریب به اتفاق مردم آمریكا ضد مسلمان هستند ، برطرف شود.
«پاشا» افزود:حقیقت این است که فقط تعداد انگشت شماری از مردم و بسیاری از ربات ها هستند که محتواهای ضد مسلمانان را منتشر می کنند.
به گفته محققان ، اسلام هراسی در انتخابات میان دوره ای سال ۲۰۱۸ آمریکا که کاندیداهای مسلمان برای کسب کرسی در مجلس نمایندگان و مجلس سنا در آن شرکت داشتند به طور چشمگیری در فضای رسانه های اجتماعی ،افزایش پیدا کرده بود.
«ایلهان عمر» و «رشیده طالب» که به عنوان اولین زنان مسلمان وارد کنگره آمریکا شدند ، دو هدف اصلی اسلام هراسی آنلاین بودند.
Share/Save/Bookmark
مرجع : شبستان