ماجرای توهین دو عضو حزب حاکم هند به پیامبر اسلام (ص)
ماجرای توهین دو عضو حزب حاکم هند به پیامبر اسلام (ص)
به تازگی از هند خبر رسیده که دو نفر از سیاستمداران مطرح این کشور به ساحت پیامبر عظیم الشأن اسلام، حضرت محمد صطفی (ص) اهانت کرده و این اقدام او با حواشی فراوانی رو به رو شده است.
سه شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۱۰
کد مطلب: 7175
به گزارش «آرماگدون» ، سخنان و مطالب بیان شده توسط دو عضو حزب حاکم هند درباره پیامبر اسلام (ص) که حاوی پیام های اهانت آمیزی است، باعث خشم بعضی کشورهای مسلمان شده و دولت هند تلاش می‌کند مانع از بروز یک تنش دیپلماتیک با این کشورها شود.
صحبت‌های نوپور شارما، سخنگوی رسمی حزب هندو و ملی‌گرای «بهاراتیا جاناتا» در یک برنامه تلویزیونی، با انتقاد و اعتراض کشورهای مسلمان روبرو شده و ناوین جیندال، یکی از مسئولان رسانه‌ای حزب حاکم هند هم توییتی درباره پیامبر عظیم الشأن اسلام نوشت که جنجالی شده است.
انتشار توئیت اهانت آمیز به پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) و همسرشان عایشه، توسط سخنگوی رسانه ای حزب حاکم هند که رهبر آن نیز «نارندرا مودی» نخست وزیر این کشور است، سیل گسترده‌ای از واکنش اعتراض آمیز کاربران شبکه‌های اجتماعی را به همراه داشت و باعث خشم برخی از کشورهای مسلمان شد.
معترضان این اظهارات سخنگوی رسانه ای حزب حاکم هند را تجاوز از خطوط قرمز دانستند و تاکید کردند که توهین به پیامبر (ص) تحت تاثیر سیاست نژادپرستانه «مودی» علیه مسلمانان است.
پس از بالا گرفتن این اظهارات توهین آمیز، منابع هندی اعلام کردند که سخنگوی حزب بهاراتیا جاناتا در پی توهین به ساحت پیامبر گرامی اسلام(ص) برکنار شده است.
حزب حاکم هند با صدور بیانیه‌‌ای ضمن اعلام خبر برکناری سخنگوی خود، تاکید کرد: ما به همه ادیان احترام می‌گذاریم و با‌‌ ایدئولوژی‌هایی که به هر دین و عقیده‌ای اهانت می‌کند، مخالفیم.
پیش از این نیز صحبت های نوپور شارما، سخنگوی رسمی حزب هندو و ملی گرای «بهاراتیا جاناتا« در یک برنامه تلویزیونی با انتقاد و اعتراض کشورهای مسلمان رو به رو شده بود.
در ادامه واکنش ها به اظهارات توهین آمیز سخنگوی رسمی حزب حاکم هند، را می خوانید:

بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پی اقدام اهانت آمیز به مقام پیامبر اعظم (ص)
در پی اقدام اهانت آمیز صورت گرفته در یکی از شبکه‌های تلویزیونی هند به مقام پیامبر اعظم (ص)، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بیانیه‌ای به شرح ذیل صادر نمود:
اقدام موهن یکی از اعضای حزب حاکم هند، در اهانت به مقام شامخ رسول اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) موجب تألم بسیار گردید. این اقدام توهین آمیز و نابخشودنی، در ادامه روند اسلام هراسی و اسلام ستیزی شکل گرفته در سال‌های اخیر هند است که متأسفانه در پی همراهی و حمایت‌های حزب حاکم از گروه‌های تندرو، رشد و گسترش داشته است و نشان دهنده این است که هتاکان و گروه‌های ضد اسلامی از اقدامات خود دست برنخواهند داشت.
تضییع حقوق مسلمانان و تلاش برای تخریب آثار اسلامی و مساجد، از سوی گروه‌های افراطی؛ حرکتی شوم، ننگین و غیر انسانی است که اگر جلوی آن گرفته نشود؛ آسیب‌های بسیارجدی به زندگی مسالمت آمیز فرقه‌ها و مذاهب مختلف در هند خواهد زد.
قانون اساسی هند بر احترام به عقاید و آزادی مذاهب تأکید دارد و لازم است دولتمردان و حزب حاکم، با توجه به تاریخ کهن و قانون اساسی کشورشان حقوق و شئون مسلمانان را گرامی بدارند.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضایعه اهانت به پیامبر مهربانی‌ها، حضرت محمد مصطفی (صلوات الله و سلامه علیه و آله) را محکوم می‌کند و اعلام می دارد: اهانت به مقدسات اسلامی و اسلام ستیزی، احساسات بیش از یک میلیارد مسلمان را جریحه دار کرده است. لازم است سازمانهای بین المللی اسلامی و مجامع حقوق بشری اسلامی با قاطعیت این حوادث را محکوم کنند.
از دستگاه دیپلماسی کشور خواستاریم با جدیت از مبانی اسلام وحقوق مسلمانان، به ویژه مسلمانان هند دفاع کند و مراتب اعتراض مردم و علمای جهان اسلام را به گوش دولت هند برساند.
سید هاشم حسینی بوشهری
رییس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه

عربستان اظهارات سخنگوی حزب حاکم هند را محکوم کرد
به گزارش شفقنا، وزارت امور خارجه عربستان ضمن محکومیت اظهارات سخنگوی حزب حاکم هند، بر مخالفت خود با هرگونه اقدامی در توهین به شخصیت‌های برجسته دین اسلام و همه ادیان دیگر تاکید کرد.

کاردار هند به وزارت امور خارجه ایران فراخوانده شد
در پی اهانت صورت گرفته سفیر هند در تهران از سوی مدیرکل آسیای جنوبی به وزارت امورخارجه فراخوانده شد و مراتب اعتراض دولت و مردم جمهوری اسلامی ایران در این خصوص به سفیر هند ابلاغ شد.
سفیر هند در ایران با اظهار تاسف و غیرقابل قبول خواندن هرگونه توهین به پیامبر اسلام، اعلام داشت این موضع حکومت هند که بیشترین احترام را به ادیان قایل است، نبوده و شخص اهانت کننده هیچ سمت دولتی نداشته و فقط جایگاه حزبی داشته و از این جایگاه هم اخراج شده است.

سفارت پاکستان در تهران اظهارات سخنگوی حزب بهاراتیا جاناتا را محکوم کرد
سفارت پاکستان در تهران اظهارات اخیر دو مقام ارشد حزب حاکم هند علیه پیامبر اکرم(ص) را محکوم کرد.
در متن بیانیه این سفارتخانه بدین شرح است:
این اظهارات کاملاً غیرقابل قبول نه تنها احساسات مردم پاکستان، بلکه میلیاردها مسلمان در سراسر جهان را به شدت جریحه دار کرده است.
تلاش حزب بهاراتیا جاناتا در شفاف سازی و اقدامات انضباطی دیرهنگام آنان علیه این افراد نمی تواند درد و رنجی را که برای جهان اسلام ایجاد کرده اند کاهش دهد. مسلمانان مقیم هند نیز به همان اندازه از اظهارات زننده دو مقام حزب حاکم هند خشمگین هستند. خشونت جمعی متعاقب آن در کانپور و سایر نقاط هند نز گواهی بر این واقعیت است.
پاکستان همچنین از افزایش خشونت و نفرت جمعی علیه مسلمانان در هند به شدت نگران است. بر مسلمانان هند به طور سیستماتیک داغ ننگ زده میشود ، آنان به حاشیه رانده شده و در معرض یورش سازماندهی شده گروه های افراطی هندو با همدستی و حمایت کامل دستگاه های امنیتی در سراسر ایالت های مختلف هند قرار می گیرند. متأسفانه، دستگاه دولتی هند از پاسخ به درخواست‌های ناامیدانه برای کمک از سوی جوامع مسلمان محلی در سراسر کشور چشم پوشی کرده است.
تداوم نقض شدید حقوق اقلیت ها در چندین ایالت تحت حزب حاکم هند؛ قوانین ضد مسلمانان توسط دولت اتحادیه هند و تداوم حوادث خشونت آمیز علیه مسلمانان به بهانه های واهی توسط گروه های مختلف «هندوتوا» و اغلب تحت حمایت دولت، روند رو به وخامت اسلام هراسی و افراط گرایی در هند را برجسته می کند. سکوت رهبری حزب بهاراتیا جاناتا دلیل دیگری است بر این که متعصبان هندو از حمایت ضمنی دستگاه دولتی در اجرای طرح های پلید خود برای به حاشیه راندن و غیرانسانی کردن اقلیت ها، به ویژه مسلمانان، برخوردارند. متعصبان هندو از حمایت ضمنی دستگاه دولتی در اجرای طرح‌های پلید خود برای به حاشیه راندن و غیرانسانی کردن اقلیت‌ها، به‌ویژه مسلمانان برخوردارند.
مذموم است که در هند، محروم کردن مسلمانان از حق زندگی و ادای آزادانه دینشان به امری عادی تبدیل شده است. و مایه تأسف است که حزب بهاراتیا جاناتا ، به دستور هندوتوای افراطی ، با بدخواهی، خشونت احمقانه ای را علیه مسلمانان هند و عبادتگاه‌های آنها مرتکب شده است. پاکستان از هند می‌خواهد که اقداماتی قاطع و قابل اثبات علیه افرادی که اظهارات توهین‌آمیز و تعرض به کرامت پیامبر اکرم (ص) داشتند، اتخاذ شود. هند همچنین باید اقداماتی فوری در حفاظت از اقلیت های خود در برابر نقض حقوق بشر انجام دهد، ایمنی، امنیت و رفاه آنها را تضمین کرده و به آنها اجازه دهد تا عقاید خود را در صلح ادا کرده و بدان عمل کنند.
پاکستان بار دیگر از جامعه بین الملل می خواهد که وضعیت شدیداً وخیم اسلام هراسی در هند را دریابد. هند باید در قبال سرکوب حقوق اقلیت ها به ویژه مسلمانان در عمل به اعتقادات مذهبی خود پاسخگو باشد. جامعه بین‌الملل باید هند را از این کارزار مذموم منصرف کرده و و اطمینان حاصل شود که مسلمانان به دلیل داشتن عقاید مذهبی متفاوت قربانی اکثریت جمعیت نشوند. جهان باید برای محافظت از مسلمانان هند در برابر نسل کشی قریب الوقوع به دست متعصبان هندو و در راس آن حزب حاکم بهاراتیا جاناتا به میدان آیند.

کویت سفیر هند را احضار کرد
وزارت امور خارجه کویت هم در اعتراض به توهین صورت گرفته، سفیر هند را احضار کرده و یادداشت اعتراضی را تحویل وی داد.

احضار سفیر هند در دوحه
وزارت امور خارجه قطر هم در اعتراض به اقدام صورت گرفته سفیر هند را احضار و یادداشت اعتراضی را تحویل وی داد.
در بیانیه وزارت خارجه قطر آمده است، امروز دیباک میتال، سفیر جمهوری هند در دوحه احضار و یادداشت رسمی و اعتراض‌آمیز قطر تحویل وی شد و در آن، اظهارنظر توهین‌آمیز مسئول حزب حامن هند درباره پیامبر اسلام محکوم و تقبیح شد.
دستگاه دیپلماسی قطر افزود: قطر در عین حال که از بیانیه حزب حاکم در برکناری فرد مزبور از این حزب به دلیل اظهارنظری که خشم همه مسلمانان جهان را برانگیخته است، استقبال می‌کند، تاکید دارد دولت هند باید علنا و به بلافاصله از این اظهارنظر عذرخواهی کند همچنین اجازه تداوم این گونه اظهارنظرهای خصمانه علیه اسلام بدون اینکه مجازاتی داشته باشد، خطری بزرگ علیه حمایت از حقوق بشر است و می‌تواند به خشونت و نفرت منجر شود.
در پایان این بیانیه تصریح شده است، بیش از دو میلیارد مسلمان در سراسر جهان از نور هدایت پیامبر اسلام و سیرت ایشان به عنوان پیام‌آور صلح، تفاهم و تسامح بهره‌مند هستند و اینگونه اظهارنظرهای موهن که به نفرت دینی تحریک می کند، توهین به همه مسلمان و بیانگر جهلی آشکار نسبت به نقش محوری اسلام در توسعه تمدن‌ها در همه جهان از جمله هند است.

واکنش سازمان همکاری اسلامی به اظهارات موهن مقام حزب حاکم هند
سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای که در خبرگزاری رسمی قطر (قنا) منتشر شد، تاکید کرد: این توهین در راستای افزایش روند اسلام ستیزی و توهین به اسلام در هند صورت می‌پذیرد که در اقدامات سازمان یافته علیه مسلمانان و افزایش فشار بر آنها هویداست.
یکی از جنبه‌های این اقدامات مجموعه تصمیماتی همچون منع حجاب در موسسات آموزشی در شماری از ایالت‌های هند و روند تخریب منازل مسلمانان در این کشور است، در کنار آن باید به افزایش اقدامات خشونت آمیز علیه آنها هم اشاره کنیم.
سازمان همکاری اسلامی در بیانیه خود از دولت هند خواست تا با جدیت در مقابل این نوع توهین‌ها موضع گرفته و مانع از هر نوع اهانت به ساحت رسول اکرم صل الله علیه و آله و سلم و دین مبین اسلام شود.
این سازمان از دهلی نو خواست تا اهانت کنندگان و افرادی که در اقدامات خشونت آمیز و جنایت علیه مسلمانان دخیل بودند نیز به عدالت سپرده و طرف‌‌هایی که در پس آنها آنان را هدایت می‌کنند را هم مجازات کند.
سازمان همکاری اسلامی در بیانیه خود از جامعه جهانی از جمله نهادهای سازمان ملل ملل به ویژه شورای حقوق بشر این سازمان خواست تا تدابیر لازم برای مقابله با این اقدامات که مسلمانان در هند را هدف قرار داده به کار بگیرند.

واکنش جنبش حماس به توهین به ساحت پیامبر(ص)
«فتحی حماد» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس هم توهین سخنگوی حزب حاکم هند به پیامبر اکرم (ص) را محکوم کرد.
به گفته وی، توهین این مقام رسانه‌ای در حزب حاکم هند به حضرت محمد(ص) در حالی صورت گرفته که نفرت پراکنی و توهین به مسلمانان در هند افزایش یافته است.
این عضو حماس، سیاست نظام بین الملل را که مبتنی بر سکوت و معیارهای دوگانه در قبال مسائلی است که مسلمانان را نگران می‌کند، محکوم کرد.
«عزت الرشق» یکی دیگر از اعضای جنبش حماس نیز ضمن محکوم کردن این اظهارات مقام هندی، گفت: «چنین اظهاراتی توهین به بیش از دو میلیارد مسلمان در جهان و جریحه دار کردن احساسات آنها است.
وی از دولت‌های عربی و اسلامی خواست که به دولت هند برای عذرخواهی از این اظهارات توهین آمیز فشار بیاورند.

دبیرکل اتحاد جهانی علمای مسلمان: منزلت پیامبر ما بدون اعتقاد شما پا برجاست
علی قره داغی دبیرکل اتحاد جهانی علمای مسلمان در پاسخ به توییت مذکور نوشت: دیوانگی، سبک عقلی و داعش مآبی هندوی شما به کسی جز خود بیمارتان آسیب نمی رساند، منزلت پیامبر ما بدون اعتقاد شما پا برجاست.

مفتی اعظم عمان: این جسارت به منزله جنگ با همه مسلمانان در سراسر کره زمین است
احمد الخلیلی مفتی اعظم عمان در بیانیه ای اظهارات توهین آمیز سخنگوی حزب حاکم هند علیه پیامبر اکرم(ص)را محکوم کرد.
به نقل از آرتی و الوطن، الخلیلی در انتقاد از این سخنان بیانیه ای در حساب توییتری خود منتشر و سخنان توهین آمیز سخنگوی حزب حاکم هند را اهانت به همه مسلمانان دانست.
وی در این بیانیه نوشت: «جسارت وقیحانه سخنگوی حزب افراط گرای حاکم هند علیه رسول اسلام صلی الله علیه وسلم و همسر مطهرشان عایشه رضی الله عنها، جنگ علیه همه مسلمانان جهان و امری است که انتفاضه همه مسلمانان را می طلبد».
وی گفت: «مسلمانان باید این تعدی آشکار به امت اسلام و پیامبرش(ص) را متوقف کنند. با یکی شدن امت اسلامی برای دفاع از پیامبرش و محرمات دینشان، خداون برایشان پیروزی را می نویسد و درهای خیر را به رویشان می گشاید».

واکنش انصارالله به توهین مقام هندی به پیامبر اسلام (ص)
سخنگوی جنبش انصارالله یمن توهین یک مقام هندی به پیامبر اسلام را نشان دهنده ورشکستگی اخلاقی دانست.
به گزارش المسیره، «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن گفت که توهین سخنگوی حزب حاکم هند به پیامبر گرامی اسلام (ص)، نشان‌دهنده ورشکستگی اخلاقی است.
وی با بیان اینکه جایگاه پیامبران و رسالتشان موضوعی شایسته احترام و تکریم همه ملت‌ها و مردم است، افزود: انصارالله توهین سخنگوی حزب حاکم هند به پیامبر (ص) را محکوم کرده و آن را غیرقابل قبول می‌داند.

سخنگوی حزب حاکم هند برکنار شد
پس از بالا گرفتن این اظهارات توهین آمیز، منابع هندی اعلام کردند که عضویت«ناوین کومار جیندال»سخنگوی حزب بهاراتیا جاناتا در پی توهین به ساحت پیامبر گرامی اسلام، تعلیق شده است.
حزب حاکم هند با صدور بیانیه‌‌ای ضمن اعلام این خبر تاکید کرد: ما به همه ادیان احترام می‌گذاریم و با‌‌ ایدئولوژی‌هایی که به هر دین و عقیده‌ای اهانت می‌کند، مخالفیم، با این حال این بیانیه هیچ نشانی از عذرخواهی نداشت.
این حزب همچنین مسئول رسانه ای اش در دهلی نو را به خاطر اظهارات موهن علیه مقدسات مسلمانان در فضای مجازی، از عضویت در حزب اخراج کرد.
Share/Save/Bookmark
مرجع : شفقنا