برگزاری دوره اسلام هراسی برای افسران ارتش امریکا
برگزاری دوره اسلام هراسی برای افسران ارتش امریکا
در ادامه تلاش واشنگتن براي ترويج اسلام هراسي، ارتش امريکا براي افسران خود دوره‌هایی را در این خصوص داير و اسلام را دشمن معرفی کرده است.
يکشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۵۶
کد مطلب: 666
ارتش امريکا با برگزاري دوره‌هايي براي افسران ارتش به آن‌ها مي‌آموزد که اسلام به طور کلي دشمن امريکاست. در اين دوره‌ها که نمونه ديگري از رواج اسلام هراسي در امريکاست، پيشنهاد قتل عامي مانند هيروشيما براي از بين بردن شهرهاي مقدس اسلامي مکه و مدينه مطرح شده است.
اين دوره موسوم به " ديدگاه اسلام و راديکاليسم اسلامي " از سال ۲۰۰۴ ميلادي تاکنون پنج بار در سال ارائه شده و در هر دوره حدود ۲۰ دانشجو مشارکت داشته‌اند. اين موضوع نشان مي‌دهد که حدود ۸۰۰ دانشجو، اين واحد اسلام هراسي را قبل از حذف آن در اواخر آوريل گذرانده‌اند.
ارتش امريکا درپي اعتراضات گسترده در اواخر آوريل مجبور به حذف اين دوره شد.
به گزارش آسوشيتدپرس، سرهنگ متيو دالي از مدرسان ارتش امريکا جولاي گذشته در يکي از کلاس‌هاي دانشکده نيروهاي مشترک امريکا در نورفولک ويرجينيا گفت: "آن‌ها(مسلمانان) از هرچيزي که شما( امريکايي‌ها) از آن حمايت کنيد متنفرند، آن‎ها هرگز در کنار شما زندگی نخواهند کرد مگر آن که تسليم شويد."
اين دانشکده براي اعضاي ارتش، به کارکنان دولت درارتش و افسران درباره موضوعاتي مرتبط با برنامه ريزي و اجراي جنگ، دوره‌هاي آموزشي برگزار مي‌کند.
گفته مي‌شود دالي هنوز هم دراين دانشکده سرگرم فعاليت است و براي پش‌برد تئوري برنامه جنگ خود تلاش مي‌کند. دالي در تئوري جنگ خود گفته است که کنوانسيون ژنو که مفادي را براي درگيرهاي مسلحانه وضع کرده ، ديگر موضوعيت ندارد.
دالي افزود:" گزينه احتمال برپايي دوباره جنگ عليه جمعيتي غير نظامي در هرکجا که لازم باشد ممکن است.(احتمال تکرار وقايع تاريخي درسدن، توکيو، هيروشيما و ناکازاکي هنوز وجود دارد."
دالي در برنامه جنگي خود به پيامدهاي احتمالي از جمله تهديد گرسنگي در عربستان.. تبديل اسلام به وضعيت فرقه‌اي و"ويراني" شهرهاي مقدس مسلمانان مکه و مدينه اشاره مي‌کند.
سرهنگ دالي همچنين در جولاي ۲۰۱۱ در يکي ازمتون تدريس خود تحت عنوان" مقابله با جهاد" عنوان مي‌کند که خيزش آن چه که وي از آن به عنوان " ارتش اسلام/ ظهور اسلامگرايان" نام مي‌برد، امريکا را به اتخاذ تدابير افراطي واداشته است.
نسخه‌اي از اين متن تدريس شده در پايگاه Wired.com's Danger Room blog منتشر شده است.
بنابر اين گزارش، مسئولان دانشکده درخواست‌هاي آسوشيتدپرس را براي دريافت نسخه‌هايي از متن اين سخنراني رد کرده‌اند اما سخنگوي پنتاگون وجود اين اسناد را تائيد کرده است.
دالي همچنين از گفت وگو دراين باره با خبرنگار آسوشيتدپرس خودداري کرد و با گفتن اين عبارت که " نمي توانم با شماحرف بزنم، آقا" گوشي تلفن دفترش را قطع کرده است.
پليس فدرال امريکا در سال گذشته ميلادي نيز مجبور شد تا از ادامه تدريس يک واحد درسي که در انتقاد از اسلام بود، جلوگيري کند. مدرس اين دوره آموزشي به دانشجويان خود در ويرجينيا گفته بود که هر چه يک مسلمان معتقدتر باشد احتمالا خشن تر نيز هست.
اين گزارش کمتر از دوماه از انتشار گزارش‌ها درباره اقدام وقيحانه و اسلام هراسانه نيروهاي امريکايي در افغانستان منتشر مي‌شود. نيروهاي امريکايي در ۲۰ فوريه در پايگاه هوايي بگرام واقع در ولايت پروان افغانستان، نسخه‌هايي از قرآن کريم و ديگر کتب اسلامي را به آتش کشيدند.
اسلام هراسي به طور سيستماتيک در امريکا در حال ترويج و از حمايت مالي برخوردار است. نتايج تحقيقات مرکز پيشرفت امريکا تحت عنوان " هراس، ريشه‎هاي شبکه اسلام هراسي در امريکا" از تلاش جمعي گروه‌هاي صهيونيستي در ترويج اسلام هراسي پرده برداشته است.
اين تحقيقات نشان مي‌دهد که گروه‌هاي صهيونيستي که از حمايت مالي دولت امريکا برخوردارهستند، به طرق مختلف از جمله کتاب‌ها، گزارش‌ها، وب‌سايت ها ، وبلاگ‌ها و اظهارات حساب شده، براي ايجاد نفرت و ترس از اسلام تلاش مي‌کنند.
بنابر اين گزارش، آن‎چه که از آن به عنوان خيران وبنيادهاي ثروتمند یاد شده نیز به طور مستقيم از گروه‌هاي بنيادي مخالف اسلام حمايت مالي مي‌کنند.
بر اساس این گزارش، هزينه پروژه اسلام‌هراسي را که در ده سال گذشته بيش از ۴۰ ميليون دلار صرف آن شده است، هفت بنياد امريکايي تامين کردند که نام اين بنياد‌ها به اين ترتيب است:- ۱ بنياد ريچارد ملون اسکايفي، ۲ - بنياد لينده و هري برادلي، -۳ نيوتن و روشله بکر، -۴ بنياد وسازمان خيريه نيوتن و روشله بکر، ۵ - بنياد راسل بريه، صندوق خيريه لنگرگاه و ويليام روزندال، -۶ صندوق خانواده، -۷ بنياد فربروک.
Share/Save/Bookmark
مرجع : پرس تی وی